Dodaj do ulubionych

jezioro powidz

IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 02:52
czy ktos tam byl? chce pojechac z przyczepa campingowa czwarto?
Obserwuj wątek
    • Gość: illla Re: jezioro powidz IP: 78.152.31.* 15.07.08, 18:54
      To zależy czego oczekujesz - jeżeli kurortu z tłumem ludzi, dyskotekami itp., to lepiej jedź gdzie indziej. Jesli szukasz dużego, czystego (!) jeziora, fajnego miejsca, w którym na szczęście jeszcze uchował się nieco zapyziały klimat - polecam :) Ja spędzałam w Powidzu całe wakacje od małego, ostatnio po śmierci babci bywam tam rzadziej, ale i tak jest to moje miejsce na ziemi i nie znam lepszego jeziora.
      • Gość: lib odpowiedz dla illa IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 21:45
        No to tego szukam.pojade chyba 20.07. Dzieki za info pozdrawiam
      • Gość: piotr Re: jezioro powidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 22:03
        Zeglowałem kiedyś po tym jeziorze .
        Faktycznie - jezioro jest super .
    • Gość: Abmer Re: jezioro powidz IP: *.gprs.plus.pl 09.08.08, 22:04
      Ja obecnie przebywam nad tym jeziorem 08\08\2008. Jezioro bardzo czyste pierwszy stopień czystości. Jeżeli chodzi o cempingi to w Powidzu jest w mierę tani 30zł za 4 osobową rodzinę. Sanitariaty płatne i czyste. Jeżeli chodzi o pole to ocena -4. Ja rozbiłem się w Przybrodzinie zaraz przy Powidzu na polu Bryza. Widać że kiedyś było to bardzo dobre pole ale obecnie sanitariaty są w opłakanym stanie. Jeżeli chodzi o ustawienie przyczepy to wydzielone są miejsca zaraz przy plaży i dzieci można doglądać z przyczepy.
      Ogólnie warunki nie są złe (prysznic z ciepłą wodą wliczony w pole) ceny nieco wyższe ale za dostęp do plaży super. Jest to miejsce bardzo spokojne z możliwością korzystania ze sportów wodnych. Ilość osób niewielka (lecz nie pustelnia) w odróżnieniu od ośrodka nad Jeziorem Niedzięgiel w Skorzęcinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka