Dodaj do ulubionych

Suuupeer!!!OW Helena, Kruklanki

IP: *.zielona.net.pl 17.08.08, 21:53
Polecam wszystkim OW Helena.Kruklanki.
Pięknie położony ośrodek, nad czystym jeziorem z superbazą i, co dla
mnie niezmiernie ważne, pyyyysznym jedzonkiem. PychA, PALCE LIZAĆ.
Kręgle,bilard,jaccuzi,siłownia, sprzęt wodny itp itd.
Miła obsługa, czysto , miło , po prostu super.
Wydaje mi się że niedrogo.Nocleg i 3 wypasione posiłki dzienni za
120pln( w cenie sprzęt wodny i siłownia)czasami pieczenie prosiaka
lub gril.
www.owhelena.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: henio Re: Suuupeer!!!OW Helena, Kruklanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:48
      fajna reklamka:)
    • Gość: Kalkulator Re: Suuupeer!!!OW Helena, Kruklanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 20:41
      Wydaje Ci się niedrogo ???!!!
      Policz sobie ile by kosztowały wczasy na 2 tyg. dla czteroosobowej
      rodziny.Już chyba lepiej pojechać za te pieniądze za
      granicę.Starczyłoby nawet na Egipt,Grecję,Chorwację,Kretę,Korsykę,
      Tunezję,Kenię lub co bądź innego atrakcyjniejszego niż
      Kruklanki.Pooglądaj baczniej oferty biur podróży.
      • Gość: MAX Re: Suuupeer!!!OW Helena, Kruklanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 08:15
        14 dni X 120 zeta = 1.680 za tzry osoby,tak za takie pieniądze na
        pewno można wyjechać do Kenii, Egiptu itp.Kalkulator ty chyba
        myslisz o wyprawie pieszej i spaniu pod gołym niebem.Lepiej nie jedz
        za granicę bo zginiesz, a na Chorwację to wydasz prawie wszystko na
        paliwo i winiety.
        • steefaan2 Re: Suuupeer!!!OW Helena, Kruklanki 10.01.09, 00:41
          spokojnie mozna nie tylko do chorwacji zreszta, tylko wlasciwie do calej europy
          moze poza skandynawia bez problemu...
    • Gość: tajemniczy klient Zmarnowany rekonesans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.15, 22:15
      Ogólne wrazenie niezłe.Widac ze osrodek dawno swoją szanse po raz drugi zmarnował. Posiada potencjał ,ktorego nie potrafi wykorzystać właściciel pora pomysleć o wymianie kierownika ośrodka.Jedzenie wbrew opiniom przecietne ect.Znakomite warunki na wypoczynek ale to nie zasluga włściciela i podleglych mu pracowników lecz polozenia osrodka .Takich mniejsc na mazurach tysiące.Jesli jesteś turystą bardziej wymagającym obsuga osrodka z milego sympatycznego personelu staje się delikatnie mówiąc /obrazona elita pracujaca/okolice przereklamowane swoja różnorodnościa turystyczną no cóż ale ponoć o gustach sie nie dyskutuje ja nie polecam
      • margaret745 Re: Zmarnowany rekonesans 25.07.16, 10:42
        Właśnie wróciłam z Heleny i mogę polecić ośrodek z czystym sumieniem. Duży, zadbany teren z mnóstwem zieleni, placem zabaw z trampoliną, niedużą plażą i małym pomostem. Do tego darmowe rowerki wodne, smaczne jedzenie i 7h animacji (świetne animatorki) dziennie.
    • Gość: ela Re: Suuupeer!!!OW Helena, Kruklanki IP: 185.58.50.* 26.07.16, 13:50
      jakim snobem trzeba być aby jeść pieczonego prosiaczka....a może pieczonego niemowlaczka????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka