iwciata1 29.05.10, 15:02 Podpowiedzcie proszę, ile kosztują przejażdżki bryczką w Krakowie albo w Zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moszczeniczanka Re: ile kasy na bryczkę 15.06.10, 15:17 Wszystko zależy od trasy i sezonu ,ale myślę że już za ok.100 zł przewiozą Cię tu i tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwciata1 Re: ile kasy na bryczkę 15.06.10, 22:10 Dzięki, że wreszcie ktoś się tu odezwał :-) Te 100 zł. to od osoby? Może pytanie beznadziejne, ale naprawdę nie wiem nic w tym temacie. Jadę w tamte rejony z dzieckiem i z mężem na pierwszy od 4 lat urlop, i chcę po prostu zrobić im niespodziankę z tą bryczką /dlatego chciałabym chociaż w przybliżeniu wiedzieć, ile na taką przejażdżkę potrzebuję kasiory, żeby się zorientować, czy w ogóle będzie mnie na to stać/. Odpowiedz Link Zgłoś
daro562 Re: ile kasy na bryczkę 17.06.10, 08:48 W Zakopanem 100 zł za bryczkę. Przejazd np.z Krupówek pod skocznię i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: ile kasy na bryczkę 17.06.10, 10:27 Z tego co wiem można się trochę potargować,mój szwagier w tamtym roku w Zakopanem był razem ze znajomymi za przejazd bryczką góral początkowo chciał 70 zł a za 50 zł zgodził się zawieść wszystkich tj. 4 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 ile ? 17.06.10, 22:23 Górale nie lubią bawić się w liczenie :-) Jak widzą "lewego" CEPRA, to okrągłą suma jest wskazana. Nowobogackich jest pełno. Jeżeli stać Cie na wczasy z Rodziną, to znaczy , że dudków trochę masz do wydania. Jak dłużej pogadasz lub zaczniesz odchodzić , to cena spadnie (do rozsądnej). Z drugiej strony patrząc - Koń, to nie samochód. Nawet jak nie jeździ, to woła o "paliwo" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: ile ? 18.06.10, 10:15 To niesamowite, ze ktoś wydaje pieniądze na taki kit. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciata1 Re: ile ? 18.06.10, 17:34 Może to i kit, ale co tam, raz się żyje. A może to budzą się we mnie wspomnienia z dzieciństwa o przejażdżkach wozem konnym na wsi, gdzie spędzałam wakacje - a teraz już tego nie ma, i ta bryczka to taki produkt zastępczy. Dziękuję za odpowiedzi :-) Fajnie byłoby, gdyby ktoś napisał jeszcze o Krakowie, jak to tam wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Kit ? 18.06.10, 21:01 oryginal23 napisał: > To niesamowite, ze ktoś wydaje pieniądze na taki kit. > 23. A gdyby na Twoją WIEŚ przyjeżdżały tłumy, aby na CIEBIE popatrzeć, to byś lubiał/ła ? Interes się kręci. Górale się do tego przyzwyczaili. Jak ktoś nie ma miedzi, to niech w domu siedzi. Jeśli ktoś oszczędny, to tanie trampki i na piechotę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
k7i ;) 26.08.10, 18:57 Byłam z chłopakiem w tamtym roku i dał 50zł w jedną stronę, a w drugą gorol chciał już 'ino' 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: ;) 27.08.10, 07:35 może było z górki... :P poza tym koń do domu zawsze szybciej wraca ;) Odpowiedz Link Zgłoś