Dodaj do ulubionych

Co spakować w góry?

13.04.14, 19:15
Wszystkim, którzy nienawidzą pakowania plecaków polecam stronę co-spakowac.pl, zawierającą porady odnośnie górskiego ekwipunku. Z pewnością się przyda!
Obserwuj wątek
    • hankam Ultra light backpacking 14.04.14, 16:54
      Myślałam, że w końcu zaczęła się jakaś dyskusją na tym zdegenerowanym forum, a to reklama sklepu. :/
      Powiedzmy, że całkiem fajnie wymyślony ten sklep, ale zawsze coś takiego mnie drażni - już lepiej napisać w ątku, że jest taki fajny sklep internetowy prowadzony przez starych wyjadaczy.

BTW - Nie "w lato", tylko LATEM, nie "w zimę" tylko ZIMĄ.
      To ohydny błąd językowy, któy się rozplenił. Poprawcie tę stronę!!!

A temat mnie zainteresował, bo ze względu na wiek i kręgosłup staram się ograniczac zawartość plecaka i jestem fanką filozofii Ultra Light.
      Proszę, tu jest zawartość odchudzonego plecaka, moim zdaniem on jest jeszcze troszkę za ciężki - 12 kilogramów: Taki obrazek
      lub
      To samo w wersji nie facebookowej
      Ja bym celowała poniżej dziesięciu. I mieszczę się w ośmiu (a jak wymienię plecak na mniejszy, to pewnie zejdę poniżej). No, ale nie biorę namiotu, karimaty, najwyżej śpiwór.Była tu parę lat temu dyskusja na ten temat, jak znajdę, wkleję.
      • vindicator Re: Ultra light backpacking 14.04.14, 20:22
        Tak, to jest pierwszy polski sklep, w którym nie można nic kupić :P
        Zrobiłem tę stronę dla przyjemności innych i przykro mi, że jest tak postrzegana.

Tytuły poprawiłem żeby błędów nie szerzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka