vindicator 13.04.14, 19:15 Wszystkim, którzy nienawidzą pakowania plecaków polecam stronę co-spakowac.pl, zawierającą porady odnośnie górskiego ekwipunku. Z pewnością się przyda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hankam Ultra light backpacking 14.04.14, 16:54 Myślałam, że w końcu zaczęła się jakaś dyskusją na tym zdegenerowanym forum, a to reklama sklepu. :/ Powiedzmy, że całkiem fajnie wymyślony ten sklep, ale zawsze coś takiego mnie drażni - już lepiej napisać w ątku, że jest taki fajny sklep internetowy prowadzony przez starych wyjadaczy. BTW - Nie "w lato", tylko LATEM, nie "w zimę" tylko ZIMĄ. To ohydny błąd językowy, któy się rozplenił. Poprawcie tę stronę!!! A temat mnie zainteresował, bo ze względu na wiek i kręgosłup staram się ograniczac zawartość plecaka i jestem fanką filozofii Ultra Light. Proszę, tu jest zawartość odchudzonego plecaka, moim zdaniem on jest jeszcze troszkę za ciężki - 12 kilogramów: Taki obrazek lub To samo w wersji nie facebookowej Ja bym celowała poniżej dziesięciu. I mieszczę się w ośmiu (a jak wymienię plecak na mniejszy, to pewnie zejdę poniżej). No, ale nie biorę namiotu, karimaty, najwyżej śpiwór.Była tu parę lat temu dyskusja na ten temat, jak znajdę, wkleję. Odpowiedz Link Zgłoś
vindicator Re: Ultra light backpacking 14.04.14, 20:22 Tak, to jest pierwszy polski sklep, w którym nie można nic kupić :P Zrobiłem tę stronę dla przyjemności innych i przykro mi, że jest tak postrzegana. Tytuły poprawiłem żeby błędów nie szerzyć. Odpowiedz Link Zgłoś