Gość: ninka IP: 80.48.4.* 24.08.04, 19:57 i polecam!!!(ale strasznie drogi wstęp) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja275 Re: Liptov, Tatralandia- byłam 02.09.04, 23:30 ja wiem czy taki drogi biorac pod uwage ze u nas placi sie 10 zl za pol godziny plywania na dobrym kapielisku to porownujac cene z Tatralandi ( bylam tam rowniez ) sadze ze nie jest tam az tak drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavazza Re: Liptov, Tatralandia- byłam IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.04, 19:32 napiszcie coś więcej na ten temat!!! ceny, atrakcje itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
krivan Re: Liptov, Tatralandia- byłem 05.09.04, 15:18 hej,bylem tam miesiac temu:-) jak to wygalda mozesz zobaczyc tu: www.tatralandia.sk co do ceny(350 SK)czyli ok 42 zl,to zgadzam sie z poprzednikami,oczywiscie ta cena jest za calodniowy wstep,i mozesz korzystac ze wwszytkego oprocz jakis tam masarzy, a wiec wszystkie baseny(temp wody od:23 do 40 stop),zjezdzalnie,mozna pogarc w pilke,pograc w szachy:-)jakeis tam strzelanie jest,no sporo atrakcji,jedyna wada w okresie letniem jest to ze sa ciagle kolejki do zjezdzalni;/,i ful ludzi w basenach,no ale w koncu byly wakacje,zauwazylem tez ze ok40% ludzi bedacych tam to Polacy. aha,co do zostawiania zeczy to sa tam takie szafki i za kaucja 50koron,dostaje sie kluczyk i mzoe sobie schowac zeczy,zeby ch nie nosic ze soba :-) no to by bylo na tyle:-) pzodr barteq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharon Naucz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:26 jeszcze trepie pisać bez błędów i prawidłowo stosować interpunkcję, bo się na wymioty zbiera przy lekturze. A jak to zrobisz, to napisz, co tak własciwie chciałeś powiedzieć, bo ni chooja nie sposób dociec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Net Re: Naucz się IP: *.acn.waw.pl 07.09.04, 00:09 nie badz chamem okey zrob nam te przysluge i nie schamiaj tego forum Odpowiedz Link Zgłoś