Dodaj do ulubionych

WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:48
czy moze ktos polecic mi jakis miły pensjonat w wisle na wypad weekendowy we
wrzwsniu? marze aby był z dala od zgiełku .w lesie,,,,,
Obserwuj wątek
    • dupekzoledny Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU 21.08.05, 10:35
      masz wymagania.
      • Gość: ola Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:38
        a ty pseudo odpowiadajace inteligencji
        • dupekzoledny Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU 21.08.05, 10:46
          uśmiechnij się -jesteś w ukrytej kamerze. ZADZIAŁAŁO.
          dupek żołe\ędny-walet trefl.
        • Gość: minutka Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:35
          Polecam Stareczkę. Znajdziesz w necie: www.stareczka.pl
          Pięknie położony, fantastyczny widok z okien, świetnie i stylowo urządzony,
          bardzo mili gospodarze. Jeżeli jeszcze kiedyś pojadę do Wisły to tylko tam.
          • Gość: www.milutek.pl Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.08.05, 20:07
            A w okolicach POLANICY, KARPACZA, SZKLARSKIEJ POREBY? Tez rocznica slubu...
            • Gość: pytanko01 Re:POLANICA IP: *.chello.pl 28.08.05, 21:37
              W Polanicy mogę polecić mały hotelik "Góralka" położony troszkę na uboczu ale z
              pobliskim szlakiem w góry i wyśmienitą kuchnią w restauracji i na tarasie z
              widokiem na stok.
              Niezapomniany "placek po zbójnicku", piwo i wino grzane !!!!!
              • Gość: pytanko01 Re:POLANICA IP: *.chello.pl 29.08.05, 19:02
                Zajrzyj pod adres: www.polanica.pl/goralka
    • Gość: SAHARA Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:20
      HOTEL KROKUS - NAJWYZEJ POLOZONY ZE WSZYSTKICH HOTELI
      na zboczu Partecznika
      fajny widok, dookola las i gory
    • Gość: pytanko01 Re: WISŁA NA 10 ROCZNICĘ SLUBU IP: *.chello.pl 29.08.05, 18:45
      Z dala od zgiełku jest hotel SMREK ale to raczej duży gmach ale miał urozmaiconą
      i obfitą w posiłki kuchnię. Dodaję,że byłam tam kilka lat temu. Wróciłam po
      wczasach zadowolona, wypoczęta. Dużo chodziłam po górach a od Smreka blisko na
      większość szlaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka