Gość: jalo IP: 217.197.79.* 24.09.06, 19:34 Czy ktoś tam był? Gdzie nocować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: 80.50.166.* 24.09.06, 19:59 Polecam z całym przekonaniem, z własnego (majowego) doświadczenia: www.izabela.jarnoltowek.pl/Pozdrawiam! Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Link do poprawki: IP: 80.50.166.* 24.09.06, 20:00 www.izabela.jarnoltowek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irenawa Re: Jarnołtówek- G. Opawskie 07.10.06, 19:05 nie polecam dziura po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: 217.197.79.* 08.10.06, 08:18 Fajne miejsce na turystykę weekendową. Zakopane to to nie jest ale nie kazdy potrzebuje zgiełku Krupówek. Bliskość Czech też jest atutem. A oprócz Biskupiej Kopy, można zobaczyć klasztor w Prudniku (gdzie był Wyszyński), zamek w Mosznej i czeskie uzdrowisko Jesenik oraz jaskinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axac Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 08:56 Na jeden dwa dni to tak,dłużej to nie ma co robić a zamek w Mosznej polecam dla mnie to prawie Książ a przylegające tereny parkowe,stadnina koni bażanciarnia po prostu rewelacja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holka Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:54 Ja też polecam. Górki nieozorne ale bardzo interesujące. Ciekawe szlaki spacerowe wokół Jarnołtówka np. Gwarkowa Perć (mini perć), na Biskupą Kopę z której roztacza się niezwykła panorama; po czeskiej stronie jest wieża widokowa. Polecam pizzerię w Jarnołtówku; nie pamiętam nazwy ale łatwo trafić bo jest w samym centrum, zresztą jest to chyba jedyna w miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś