Dodaj do ulubionych

Jarnołtówek- G. Opawskie

IP: 217.197.79.* 24.09.06, 19:34
Czy ktoś tam był? Gdzie nocować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: 80.50.166.* 24.09.06, 19:59
      Polecam z całym przekonaniem, z własnego (majowego) doświadczenia:
      www.izabela.jarnoltowek.pl/Pozdrawiam!
      Kuba :)
    • Gość: Kuba Link do poprawki: IP: 80.50.166.* 24.09.06, 20:00
      www.izabela.jarnoltowek.pl
    • irenawa Re: Jarnołtówek- G. Opawskie 07.10.06, 19:05
      nie polecam
      dziura po prostu
      • Gość: ja Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: 217.197.79.* 08.10.06, 08:18
        Fajne miejsce na turystykę weekendową. Zakopane to to nie jest ale nie kazdy
        potrzebuje zgiełku Krupówek. Bliskość Czech też jest atutem. A oprócz Biskupiej
        Kopy, można zobaczyć klasztor w Prudniku (gdzie był Wyszyński), zamek w Mosznej
        i czeskie uzdrowisko Jesenik oraz jaskinie.
        • Gość: axac Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 08:56
          Na jeden dwa dni to tak,dłużej to nie ma co robić a zamek w Mosznej polecam dla
          mnie to prawie Książ a przylegające tereny parkowe,stadnina koni bażanciarnia
          po prostu rewelacja.Pozdrawiam
          • Gość: holka Re: Jarnołtówek- G. Opawskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:54
            Ja też polecam. Górki nieozorne ale bardzo interesujące. Ciekawe szlaki
            spacerowe wokół Jarnołtówka np. Gwarkowa Perć (mini perć), na Biskupą Kopę z
            której roztacza się niezwykła panorama; po czeskiej stronie jest wieża
            widokowa. Polecam pizzerię w Jarnołtówku; nie pamiętam nazwy ale łatwo trafić
            bo jest w samym centrum, zresztą jest to chyba jedyna w miejscowości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka