Gość: tomekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:29 W piątek (19.09) jadę w tatry i postanowiłem kupić kijki. Poradźcie mi jakiej marki kupić i w którym sklepie jest najtaniej (mieszkam w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wal Re: Kijki teleskopowe IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 15.09.03, 22:53 Od srody (17.09) są w promocji w Makro, firmy LEKI za 181,78. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomrkk Re: Kijki teleskopowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 00:17 możesz podać, jaki model jest w promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Kijki teleskopowe 23.09.03, 14:03 Nie wiem, jakie są w promocji teraz, ale wiosną kupiłem w Makro Leki Makalu z amortyzacją za takie właśnie pieniądze. Zdecydowanie warto, są świetne.Noi i cena jest bezkonkurencyjna. Tyle, że jeśli się teraz wybierasz w Tatry, to chyba na razie kijki nie mają sensu. Byłem dwa tygodnie temu, śnieg był powyżej 1900m. Dosyć głęboki, ale na tej wysokości i przy wspinaniu się po skałach kijki się do niczego nie przydawały. Bardziej już chwilami żałowałem, że nie wziąłem z samochodu raków. Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Kijki teleskopowe 23.09.03, 14:17 Gapa ze mnie. Dzisiaj już 22. 09... M. Odpowiedz Link Zgłoś