Dodaj do ulubionych

du*a robi za wiatrak ws in vitro

22.11.23, 07:42
był, "absolutnie, zdecydowanie przeciwny tej metodzie", bo uważa ją za "metodę nienaturalną i sprzeczną z nauką Kościoła". , powinien w związku z powyższym, yebnąć ten stołek i zostać ministrantem na pełen etat,
jest, wg mastalerka, znając prezydenta Dudę i według mojej wiedzy, to prezydent nie będzie blokował takiego projektu, no popatrzcie, tak to się robi, a nie trwać przy jednym, jak głupi, fajny jest dmuchacz kraba, a to z kijkiem polata, a to dmuchnie stawonoga, pomacha do lecących samolotów, i niech na tym poprzestanie, i nie miesza się do polityki.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30429971,mastalerek-duda-nie-bedzie-blokowal-projektu-ws-finansowania.html
Obserwuj wątek
    • hordol Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 08:02
      2 postulaty:
      dozwolona aborcja z woli matki do 12 tygodnia czyli zmniejszenie urodzeń
      zwiększenie dosęepności do in vitro czyli zwiekszenie urodzeń
      sumarycznie jaki wynik?
      • czan-dra Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 08:07
        Czyli, wg ciebie dozwolona aborcja, równa się zmniejszenie urodzeń, bo każda przyszła matka, pragnie usunąć co najmniej siedem płodów.
        Wiesz co, głupim to też trzeba umieć być.
        • hordol Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 08:13
          sorry ale aborcja także i na na żądanie (bo tak chce przyszła mama) to z pewnością zmniejszenie liczby urodzin
          • czan-dra Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 10:26
            I co to ma do tego że du*a jest zmienny niczym chorągiewka na wietrze?
            Wydaje mu się że jest sprytny, ułuda, jest gościem specjalnej troski, który gdy ma coś do powiedzenia robi to z zacięciem błazna.
    • privus Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 08:28
      Co się dziwisz" Przecież zmieniły się wiatry :)
      • dunajec1 Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 10:33
        Wieja od zachodu?
    • yoma Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 12:25
      A tym razem braun słyszy krzyk zarodków, błeee.
      • czan-dra Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 12:43
        On wszystko słyszy, i płacz zarodków i gniazdka elektryczne, i mikser mówiący do niego, o maszynce do mielenia mięsa nie wspomnę, też to włączyłem, i żałuję, oj, jak żałuję, poprzednio jakaś pisiora zabrała głos i bredziłą o "programie całościowym" który "wprowadził matousz.
        • yoma Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 12:58
          A ja nie żałuję. Nigdzie człowiek się tak dogłębnie nie przedstawi jak na debacie sejmowej...
    • pies.na.czarnych Re: du*a robi za wiatrak ws in vitro 22.11.23, 13:14
      - Ilu ministrów może mi Pani stworzyć metodą in vitro?

https://pbs.twimg.com/media/F_iICqNXgAAmHcy?format=png&name=small

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka