mat-28 04.02.09, 19:46 Czy to dobry pomysł wybrać się w lutym na Wysokie Skałki,Trzy Korony i Sokolicę?Proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Pieniny zimą 04.02.09, 19:51 pewnie, że dobry. Tym bardziej, że śniegu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
olcha11 Re: Pieniny zimą 05.02.09, 02:11 I pewnie też ten dzięcioł, co latem siedzi w dziupli pod Sokolica i pobiera opłaty za wejście, to zimą odlatuje do cieplejszych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bozena Re: Pieniny zimą 10.02.09, 18:25 Pewnie, byłam w zeszłym roku w lutym. Problem może być jedynie, jeśli jest ślisko na szlaku, ale zwykle można to obejść. I niskie chmury mogą być uciążliwe, szczególnie na rozległych łąkach, bo nie ma wtedy żadnych punktów orientacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
matthermit Re: Pieniny zimą 17.02.09, 20:49 (zmieniłem nick)Śniegu może nie było,ale urlop mam od 23 lutego.I co teraz weekendo? Odpowiedz Link Zgłoś
matthermit Re: Pieniny zimą 28.02.09, 08:56 A teraz jest sobota i po urlopie.Wyjazd udany,cel zrealizowany w stu procentach.Polecam Pieniny,głównie zimą. Odpowiedz Link Zgłoś