79carlo 09.09.09, 15:26 kupiłem sobie naklejke na zderzak: www.bumpersticker.sklepna5.pl/towar/85/duzo-lepiej-wygldasz-na-naszej-klasie.html teraz ja mam ubaw i ludzie za mną. Często widze jak robia zdjęcia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
czepialski_anonimek Re: ubaw w korku 09.09.09, 23:12 > dales 12 zeta za to? :D nie, nie dał. produkuje to badziewie, albo ma udziały w sklepie... Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: ubaw w korku 10.09.09, 09:52 www.żal.pl Czasami jest tak, że myślę sobie, że nie można wymyślić większej bzdury. Niestety - często jestem w błędzie. Link Zgłoś
wichura Re: ubaw w korku 10.09.09, 16:57 Nie wiem czemu, ale takie naklejki źle mi się kojarzą (może dlatego, że obaj ich użytkownicy jakich znam, zastosowali je celem... zamaskowania dziury w zderzaku). Ja mam awersję do wszelkich ozdób - zaraz po zakupie usuwam nalepki z numerami telefonów do dealera i assistance, marką oleju etc. Sama treść naklejek - hmmmm... są lepsze i gorsze; tę zaliczam do tych drugich (bez sensu). Link Zgłoś
carnivore69 Abstrahujac od faktu spamerstwa 10.09.09, 17:23 > teraz ja mam ubaw i ludzie za mną. Często widze jak robia zdjęcia. Z dwojga zlego wole swoja skore niedzwiedzia na Krupowkach. Pzdr. Link Zgłoś
ulubiony19 Re: Abstrahujac od faktu spamerstwa 11.09.09, 01:07 A są takie,co mają rozmiar np. peelki i tekst typu:"Lubię,jak się na mnie patrzysz"? Link Zgłoś