Gość: Wombat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:00 Piękne auto. Klasyczna linia, świetnie dobrane proporcje, smakowite detale... Tylko ten tylny słupek im się nie udał. Niby drobiazg a dość wyraźnie zakłóca sylwetkę :-( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lolek Re: Mercedes SLS AMG - galeria IP: *.tktelekom.pl 10.09.09, 17:20 @Wombat W takim aucie to nie jest drobiazg:/ ten slupek mi przypomina mi mazde rx-8, ogolnie tyl jest taki .. nieudany.. Link Zgłoś
prtzn Re: Mercedes SLS AMG - galeria 16.09.09, 13:27 Tył owszem, jest mniej wyraźny. Słupek zaś nawiązuje do klasyków sprzed dziesiątek lat. Mimo to jest to najpiękniejszy Mercedes jaki powstał za mojego życia, w historii ustępuje tylko pierwowzorowi. I pokazuje, jaką to przeładowaną bajerami zabawką był SLR - SLS wygląda jak auto dla mężczyzny, nie dla młokosa. Brawo AMG, nigdy nie lubiłem Mercedesów a dziś SLSa stawiam na piedestale. 6+/6 Link Zgłoś
Gość: eoenfv Re: Mercedes SLS AMG - galeria IP: *.colmay.uv.es 18.09.09, 16:01 Piękne auto!!! Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Mercedes SLS AMG - galeria IP: *.hsd1.mi.comcast.net 20.09.09, 06:25 przepiekny samochod, niemialbym nic przeciwko posiadac taki, tylko troche kasy brakuje ;) Link Zgłoś