Gość: Jac. IP: *.futuro.pl 07.01.04, 19:10 Przymierzam sie do kupna 3-4 letniego Scenica. Bardzo proszę o garść komentarzy użytkowników tego auta. Z góry dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikihtp Re: Renault Scenic - używany 07.01.04, 20:32 Jechałem taksówką Scenicem - ogromnie dużo miejsca z tyłu ! Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Renault Scenic - używany IP: *.240.81.adsl.skynet.be 07.01.04, 20:33 Byyylo! Poszukaj na ocenauto.onet.pl Moj ma jak raz 3 lata, zrobil 90000 km i uwazam, ze zrobilem bardzo dobry zakup. Gdybym dzis zmienial auto, znowu bylby Scenic, bo w tym segmencie rynku nie ma nic lepszego, IMHO. Bezawaryjny (naprawde!), wygodny. Sredni oszczedny (7-8 l diesla na 100 km). Sa kiksy, ale drobne, np maly schowek po stronie pasazera, osobiscie wolalbym nie miec poduszki powietrznej, a miec schowek. Wbrew temu co wypisuje AutoSwiat, oswietlenie drogi bardziej niz przyzwoite. Link Zgłoś
wlogra1 Re: Renault Scenic - używany 07.01.04, 20:35 Kolega miał Scenica 1.6 . Bardzo narzekał, co chwila był w serwisie, zamienił w 2002r na Zafirę. Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Renault Scenic - używany IP: *.240.81.adsl.skynet.be 07.01.04, 22:42 wlogra1 napisał: > Kolega miał Scenica 1.6 . Bardzo narzekał, co chwila był w serwisie No to problem byl z kolega, nie z autem. Auto bylo OK, tylko kolega cos nie tego. Sa tacy, co wszystkiego sie czepiaja. Link Zgłoś
betty-bt Re: Renault Scenic - używany 08.01.04, 00:28 jezdzilam tym turbo dieslem i bylam baaaardzo zadowolona. jak juz raz z niego skorzystalam to popadlam w nalog ;) niestety po pol roku pekl mi pasek (nie wiem jaki. klinowy? ci panowie beda wiedzieli o co mi chodzi :))) i caly silnik byl do wymiany. nie oplacalo sie, bo kosztowal tyle samo, co scenic tego samego rocznika. placzac z zalu wrocilam do laguny :(´ ale ogolnie polecam. Link Zgłoś