Gość: ah Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.0.fullrate.dk 27.09.09, 20:13 Czy czasem taki rodzaj auta nie nazywa sie hatchback? I czy np. Opel z Signum nie wymyślił czegoś takiego wcześniej? Link Zgłoś
Gość: secretkey Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 27.09.09, 20:44 Jesli Jaguar i Subaru maga miec pod maska diesla, z Octavi "robi" sie auto klasy sredniej to BMW 5 moze byc hatchback-iem. Kryzys czy swiat sie konczy? Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.09, 20:47 Kiepsko w formule, kiepsko w cywilu. A jęczeliście na Poldka. No i ta cena. Chyba ma wał i tłoki z platyny. Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: 213.172.184.* 27.09.09, 20:51 ale ohydna i obleśna nie wiem kto to kupi, oczywiście fani którzy sami mają jakaś bemke 3 kę 20 letnią ze złomu (takie kozaczki co myślą ze są Kubicą) będą bronić i chwalić jakie to super auto odważny design itp. ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.stk.vectranet.pl 27.09.09, 21:05 "Ceny wersji 530d (..) zaczynają się od 263 000 zł." hmmm a dlaczego nie od 490 000zł albo od 2.280.000 zł ? czy kawałek blachy jest na prawde tyle wart? kupie za to 5 nowych Glofów albo Focusów... kogos porabalo. Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: 188.33.52.* 27.09.09, 21:09 Jak tak dalej będzie to mi zacznie robić się wstyd, że jeżdżę BMW. Link Zgłoś
Gość: as Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.wroclaw.mm.pl 27.09.09, 21:17 Myśleli,myśleli i wyszła kupa. W sam raz do rozbijania się na drzewach przez typowych właścicieli bmw, czyli debili. Link Zgłoś
Gość: du.. Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.09.09, 21:19 wy chyba Paloneza w życiu nie widzieliście!!!!!! Link Zgłoś
Gość: secretkey Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 27.09.09, 21:23 No, niestety, widzielismy. Link Zgłoś
Gość: Kasia Idea Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.static.vip-net.pl 27.09.09, 22:09 A mi się podobają agresywne brewki autka. Mój miś na pewno to kupi!!! Link Zgłoś
Gość: dzondzon Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.elk.net.pl 27.09.09, 22:26 patrzac z boku na dupe wyglada jak prius... n/c pomylka... Link Zgłoś
Gość: don dzonson Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.pia.abpl.pl 28.09.09, 00:17 tak czytalem ze do poldka podobny i se mysle - eee tam - klasyczne marudzenie. ale mu sie przyjrzalem poswiecajac 4 sek. i musze przyznac - poldi byl ladniejszy Link Zgłoś
Gość: kemek Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 00:26 samochód dla szwabów, wąsik pewnego pana, musza dobrze zarabiac + wyglada jak gowno,gdyby postawic to obok 14124279175 letniego ursusa to wybral bym... URSUSA (z sentymentu), zdjecia sa ok, wszystkie tla mi sie podobaja, a co do samochodu zadnego nie widzialem na zdjeciach, ktos mi palcem pokaze gdzie on jest? Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: Polska premiera BMW 5 GT 28.09.09, 00:39 No ten to jest dopiero paskudny... No dobra to sprawa gustu, ale uwazam ze seria 1 jest o bniebo ladniejsza. Czyzby w BMW zabraklo inwencji? Ten samochod wyglada jak nowe Mitsubishi. W dodatku te chromy to jak Cadillac. Bardzo prosze projektantow BMW o zlecenie pracy stylistycznej komus we wloszech. Pininfarina byloby bardzo na miejscu w przypadku wyzszych klas. Poki co to ja wole moja juz 5 -letnia "troojke" ze starsza stylistyka "przemyslowa" (nie cierpie "drewna" w samochodach sportowych - to pasuje jak kwiatek do kozucha) a jednak wciaz swietnym wykonczeniem. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.09, 02:05 widziałem na własne oczy w Genewie, jeszcze jako prototyp. to ostatni wypust Chrisa Bangle'a. no właśnie - ostatni wypust. i choć mówi się, że Bangle sam odszedł z BMW, najprawdopodobniej został zwolniony. ciekawe jednak, czy przed, czy po zaprojektowaniu tego samochodu... jedno jest pewne - dzięki takim samochodom na ulciach robi się ciekawiej. gdyby tylko było mnie stać, kupiłbym takiego. linia tego samochodu zrywa z wizerunkiem auta dla dresa, który [ciekawe czemu?] panuje jedynie w Polsce. Podoba mi się. I ma fajną nazwę. Link Zgłoś
Gość: luzer Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.09, 02:06 bmw.moto24.tv/video/1671,genewa_2009_bmw_serii_5_gt.html Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 28.09.09, 10:07 nie rozumiem po co gó...arzeria, której nie stać nawet na jedno koło z tego samochodu, robi śmietnik swoimi wypocinami. Link Zgłoś
Gość: robert_bmw Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:42 CO TO MA BYĆ??? Jestem wiernym fanem marki bmw. Zwłaszcza serii 5. Miałem e34, e39, teraz jeżdzę e60. Czekałem na nową piątkę, bo myślę o zmianie, ale... ... TEGO TO NA PEWNO NIE KUPIE!!! GILOTYNA TYŁ ODCIEŁA CZY CO? LIFTBACK? Większego gówna nie widziałem - ale się zawiodłem..... Link Zgłoś
Gość: lolek :/ Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.tktelekom.pl 28.09.09, 16:28 Ale z was .. nie nie wiem. Link Zgłoś
steinway Re: Polska premiera BMW 5 GT 28.09.09, 18:47 Intencje szlachetne, a wyszedł... Polonez! Ha, ha Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Polska premiera BMW 5 GT IP: *.kalisz.mm.pl 29.09.09, 15:33 technicznie ideał, tylko żeby wyglądał lepiej. niech każdy się przyzwyczaji a będzie piękny :) Link Zgłoś
mistrzuu28 Re: Polska premiera BMW 5 GT 01.10.09, 15:09 wlasnie wyczytalem cos ciekawego o Bangle'u. najwiecej kontrowersji wzbudzila jego 7 a mimo to byla i jest najlepiej sprzedajaca sie generacja siodemki w dziejach bmw :) Link Zgłoś