Dodaj do ulubionych

Honda i dres

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 13:11
Wbrew wielu opiniom spotykanym na tym forum w moim ( duzym) miescie znacznie
czesciej widze dresow w samochodach marki Honda (Civik, najlepiej model z
poczatku lat 90, czarna z tłumikiem prawie wiekszym niz auto)niz np. w Golfach.
Co do BMW w zupelnosci sie zgadzam , marka zostala prawie calkowicie opanowana
przez te grupe spoleczna, ale VW to chyba jakas pomylka.
Obserwuj wątek
    • Gość: dar Re: Honda i dres IP: 10.1.100.* 05.02.02, 13:19
      Gość portalu: Egal napisał(a):

> Wbrew wielu opiniom spotykanym na tym forum w moim ( duzym) miescie znacznie
      > czesciej widze dresow w samochodach marki Honda (Civik, najlepiej model z
      > poczatku lat 90, czarna z tłumikiem prawie wiekszym niz auto)niz np. w Golfach.
      >
      > Co do BMW w zupelnosci sie zgadzam , marka zostala prawie calkowicie opanowana
      > przez te grupe spoleczna, ale VW to chyba jakas pomylka.

Chyba stary wsadziłeś kij w mrowisko...Przyznam, że czasem widuję małolatów w Crx
      lub starszych modelach Civików ale jest to niewielka licza.Te samochody są
      stosunkowo tanie a osiągi mają całkiem niezłe...

Pzdr

• Gość: zs Re: Honda i dres IP: 212.160.128.* 05.02.02, 13:30
        Ja widziałem dresa jeżdżącego ni mniej ni więcej tylko fiatem Bravo.
        Samochód:obniżone zawieszenie,dwie rury wydechowe o śr.chyba 15
        cm.każda,Przednie światła z niebieskimi wkładkami,tylne z naklejoną niebieska
        folią,przyciemniane szyby.Facet zatrzymał się na placyku przed jedna z
        przychodni lekarskich z piskiem szerokich opon przy jenoczesnym wykonaniu
        półobrotu.
    • Gość: Marek Re: Honda i dres IP: 172.18.118.* 05.02.02, 13:25
      W mojej czesci USA nastepujace samochody sa uwielbiane przez "braci":
      - Chevrolet Caprice Classic i stara Impala - najchetniej z zawieszeniem
      skaczacym w rytm muzyki
      - wszelkie stare Cadillac'i
      - Honda Accord

Mlodziez i skosnoocy najchetniej modyfikuja:
      - Honde Civic
      - Forda Focus'a
      - Hyundai'a Tiburon'a (w Polsce nazywa sie Coupe)

Najczestsza modyfikacja jaka widac jest wielki wydech.
    • Gość: KR$ Re: Honda i dres IP: 162.70.83.* 05.02.02, 14:02
      No taaak - ja sie kiedys spotkalem z Niknejmem (i on chadziarz i ja) - i
      okazalo sie, ze obydwaj jestesmy dresiarzami w pelnym slowa tego znaczeniu -
      Niknejm mial grubsze lancuchy na szyji, ale w moich proba byla wyzsza... Ja
      preferuje dresiki Adi a Niknejm jak sama ksywka wskazuje. Obydwaj jestesmy
      wygoleni prawie do lysego (ja brunet on blondyn) i pakujemy sterydy dzien w
      dzien...

Pozniej sie obudzilem - przeciez mamy niewlasciwe auta!!! Pedalskie chady!
      Niknejm - kiedy sprzedajemy i nabywamy po biemdablju? ;-)

PS. Prosze traktowac ten tekst z przymruzeniem oka.
      • Gość: dar Re: Honda i dres IP: 10.1.100.* 05.02.02, 14:14
        Gość portalu: KR$ napisał(a):

> No taaak - ja sie kiedys spotkalem z Niknejmem (i on chadziarz i ja) - i
        > okazalo sie, ze obydwaj jestesmy dresiarzami w pelnym slowa tego znaczeniu -
        > Niknejm mial grubsze lancuchy na szyji, ale w moich proba byla wyzsza... Ja
        > preferuje dresiki Adi a Niknejm jak sama ksywka wskazuje. Obydwaj jestesmy
        > wygoleni prawie do lysego (ja brunet on blondyn) i pakujemy sterydy dzien w
        > dzien...
        >
        > Pozniej sie obudzilem - przeciez mamy niewlasciwe auta!!! Pedalskie chady!
        > Niknejm - kiedy sprzedajemy i nabywamy po biemdablju? ;-)
        >
        > PS. Prosze traktowac ten tekst z przymruzeniem oka.

Haha.A Niknejm mnie namówił na Hondę:-) Nie wiedziałem w jakie towarzystwo sie
        pakuję...

Pzdr

• Gość: Enzo Re: Honda i dres IP: *.siemens.pl 05.02.02, 14:42
          Gość portalu: dar napisał(a):

> Haha.A Niknejm mnie namówił na Hondę:-) Nie wiedziałem w jakie towarzystwo sie
          > pakuję...
          >
          > Pzdr

No cóż... widzę, że i ja od wczoraj należę do tego ekskluzywnego klubu chociaż w
          dresach chodzę po domu a jeśli chodzi o grubość łańcuch to i tak jesteście
          cienkie Bolki przy moim psie - ten to łańcuch nic tylko kotwicę doczepić i na
          pełne morze.

PS. Mój dres ma 4 (słownie: cztery) paski na nogawkach.

Żegnam starym porzekadłem harcersko/dresiarskim: Czuj dress i bądz less dress.

Miłego dnia

• Gość: nikos Re: Honda i dres IP: *.jaworzno.net 06.02.02, 22:52
          w takim razie powiedzcie czy warto kupić hondę civic nowy model mam na nią
          ochotę i nie tylko na nią hej!
          • Gość: KR$ Re: Honda i dres IP: 162.70.83.* 07.02.02, 11:28
            Kup Civic Type R - oj stary - nie pozalujesz... Dresy w biemdablju bedziesz na
            starcie ze swiatel kasowal za kazdym razem. To autko z tym samym silnikiem jak
            w mojej Sce tylko troszke 'przytemperowanym' do przedniego napedu. Zabrali mu
            cale 40 konikow - biedaczek ma teraz tylko 200. A wyglada jak autko rodzinne.
            Paluszki lizac.
            • Gość: Niknejm Re: Honda i dres IP: *.pg.com 07.02.02, 11:42

> Kup Civic Type R - oj stary - nie pozalujesz... Dresy w biemdablju bedziesz na
              > starcie ze swiatel kasowal za kazdym razem. To autko z tym samym silnikiem jak
              > w mojej Sce tylko troszke 'przytemperowanym' do przedniego napedu. Zabrali mu
              > cale 40 konikow - biedaczek ma teraz tylko 200. A wyglada jak autko rodzinne.
              > Paluszki lizac.

No, silnik nie do końca ten sam... W Cifie TypeR jest i-VTEC, czyli VTEC DOHC
              (dwustopniowa regulacja skoku zaworu i faz rozrządu) + VTC (płynna regulacja faz
              rozrządu), a w S2000 'tylko' VTEC DOHC, czyli niby poprzednia generacja
              (mechanizm regulacji rozrządu jak u mnie, w Civicu VTi). Jednakowóż S2000 ma
              większą moc maksymalną. Civic TypeR jest rzeczywiście 'przytemperowany'
              elektronicznie z 220 na 200KM (ze względu na przedni napęd).
              Natomiast podejrzewam, że TypeR ma bardziej płaski przebieg krzywej momentu
              obrotowego, co może dawać mu minimalnie lepszą charakterystykę w dolnym zakresie
              obrotów. Z drugiej strony S2000 ma świetną 'górę'.
              W efekcie osiągi obu aut są bardzo zbliżone.
              Jeśli ktoś ma 100000 do wydania na samochód, polecam nowego Cifa TypeR. Świetne
              auto. A najlepszą rekomendacją z mojej strony jest to, że chętnie takiego po 3
              latach bym odkupił. ;-))

Pozdrawiam,
              Niknejm
              • Gość: YoGi Re: Honda i dres IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 12:09
                Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Gość portalu: KR$ napisał(a):
                >
                > > Kup Civic Type R - oj stary - nie pozalujesz... Dresy w biemdablju bedzies
                > z na
                > > starcie ze swiatel kasowal za kazdym razem. To autko z tym samym silnikiem
                > jak
                > > w mojej Sce tylko troszke 'przytemperowanym' do przedniego napedu. Zabrali
                > mu
                > > cale 40 konikow - biedaczek ma teraz tylko 200. A wyglada jak autko rodzin
                > ne.
                > > Paluszki lizac.
                >
                > No, silnik nie do końca ten sam... W Cifie TypeR jest i-VTEC, czyli VTEC DOHC
                > (dwustopniowa regulacja skoku zaworu i faz rozrządu) + VTC (płynna regulacja fa
                > z
                > rozrządu), a w S2000 'tylko' VTEC DOHC, czyli niby poprzednia generacja
                > (mechanizm regulacji rozrządu jak u mnie, w Civicu VTi). Jednakowóż S2000 ma
                > większą moc maksymalną. Civic TypeR jest rzeczywiście 'przytemperowany'
                > elektronicznie z 220 na 200KM (ze względu na przedni napęd).
                > Natomiast podejrzewam, że TypeR ma bardziej płaski przebieg krzywej momentu
                > obrotowego, co może dawać mu minimalnie lepszą charakterystykę w dolnym zakresi
                > e
                > obrotów. Z drugiej strony S2000 ma świetną 'górę'.
                > W efekcie osiągi obu aut są bardzo zbliżone.
                > Jeśli ktoś ma 100000 do wydania na samochód, polecam nowego Cifa TypeR. Świetne
                >
                > auto. A najlepszą rekomendacją z mojej strony jest to, że chętnie takiego po 3
                > latach bym odkupił. ;-))
                >
                > Pozdrawiam,
                > Niknejm

Nic dziwnego ze gosciu niema pojcia o silniku hondy bo mam traktor
                • Gość: KR$ Re: Honda i dres IP: 162.70.83.* 07.02.02, 12:28
                  Wiemy ze masz traktor - juz to udowodniles w watku o BMW...
                  • Gość: YoGi Re: Honda i dres IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 12:35

> Wiemy ze masz traktor - juz to udowodniles w watku o BMW..
                    wiemy ze masz p.... udowodniles to na forum

• Gość: Niknejm Re: Honda i dres IP: *.pg.com 07.02.02, 13:07
                      Gość portalu: YoGi napisał(a):

> wiemy ze masz p.... udowodniles to na forum

Yogi, przepraszam, że się wtrącam, ale Twoje komentarze nie są ani kulturalne,
                      ani dowcipne. Nie reaguj od razu, przemyśl to może...

A co do Kr$a, to ma dobre pojęcie o silnikach. Spotkałem się z nim kiedyś i stąd
                      to wiem.

Pozdrawiam,
                      Niknejm
                      • Gość: YoGi Re: Honda i dres IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 13:20
                        Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Gość portalu: YoGi napisał(a):
                        >
                        > > wiemy ze masz p.... udowodniles to na forum
                        >
                        > Yogi, przepraszam, że się wtrącam, ale Twoje komentarze nie są ani kulturalne,
                        > ani dowcipne. Nie reaguj od razu, przemyśl to może...
                        >
                        > A co do Kr$a, to ma dobre pojęcie o silnikach. Spotkałem się z nim kiedyś i stą
                        > d
                        > to wiem.
                        >
                        > Pozdrawiam,
                        > Niknejm

acha moje komentarze tak,one nie maja byc dowcipne ani kulturalne przynajmniej
                        dla niego,moze i ma jakies pojecie o autach ,ale gosciu nie jest w porzadku sam
                        zaczol o tym bmw,a ja ma bmw i bede bronil tej marki wkoncu jedzi nim moj
                        ojciec,to ze innych niestac na takie auto to niemusza ich posiadaczy nazywac
                        dresiarzami lub inna menelia spoleczna

• Gość: KR$ Re: Honda i dres IP: *.ams.com 07.02.02, 13:30
                          Chyba jestes troche przewrazliwiony z tym BMW - daj sobie na luz... Ten watek o
                          dresiarstwie w Hondach - sam sie z niego smialem. Ale jak widac powazni ludzie
                          w BMW sa przewrazliwieni na swoim punkcie i nie patyczkuja sie z innymi
                          tylko 'bronia' marki. Niewazne, ze robia to po chamsku i prostacku. Marka gora.
                          Moze jednak jest cos w tych opowiesciach o ludziach z BMW? A i jeszcze odpusc
                          juz sobie to swoje wyobrazenie o tym ze nabijaja sie z was ci, ktorych nie stac
                          na BMW. Mnie stac - mowilem juz. A nabijam sie wlasnie ze wzgledu na takie
                          zachowania jak twoje...

Niknejm - dzieki za slowo, jednak takie mikre jurki ja YoGi nawet mnie nie
                          denerwuja - im wiecej agresji ze strony takiego tym wyrazniej potwierdza sie
                          teza, ze jednak wielu ludzi jezdzacych BMW to dresy (moze nie tekstylnie, ale
                          mentalnie na pewno).

Pozdro
                          • Gość: YoGi Re: Honda i dres IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 13:40

> Chyba jestes troche przewrazliwiony z tym BMW - daj sobie na luz... Ten watek o
                            >
                            > dresiarstwie w Hondach - sam sie z niego smialem. Ale jak widac powazni ludzie
                            > w BMW sa przewrazliwieni na swoim punkcie i nie patyczkuja sie z innymi
                            > tylko 'bronia' marki. Niewazne, ze robia to po chamsku i prostacku. Marka gora.
                            >
                            > Moze jednak jest cos w tych opowiesciach o ludziach z BMW? A i jeszcze odpusc
                            > juz sobie to swoje wyobrazenie o tym ze nabijaja sie z was ci, ktorych nie stac
                            >
                            > na BMW. Mnie stac - mowilem juz. A nabijam sie wlasnie ze wzgledu na takie
                            > zachowania jak twoje...
                            >
                            > Niknejm - dzieki za slowo, jednak takie mikre jurki ja YoGi nawet mnie nie
                            > denerwuja - im wiecej agresji ze strony takiego tym wyrazniej potwierdza sie
                            > teza, ze jednak wielu ludzi jezdzacych BMW to dresy (moze nie tekstylnie, ale
                            > mentalnie na pewno).
                            >
                            > Pozdro
                            moze i jestem przewrazliwiony ale to jest moja sprawa ,denerwuja mnie tylko tacy
                            ludzie jak ty,smieja sie a sami nic niemaja(niebiez tego do siebie)

• Gość: YoGi Re: Honda i dres IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 13:48
                              Gość portalu: YoGi napisał(a):

> Gość portalu: KR$ napisał(a):
                              >
                              > > Chyba jestes troche przewrazliwiony z tym BMW - daj sobie na luz... Ten wa
                              > tek o
                              > >
                              > > dresiarstwie w Hondach - sam sie z niego smialem. Ale jak widac powazni lu
                              > dzie
                              > > w BMW sa przewrazliwieni na swoim punkcie i nie patyczkuja sie z innymi
                              > > tylko 'bronia' marki. Niewazne, ze robia to po chamsku i prostacku. Marka
                              > gora.
                              > >
                              > > Moze jednak jest cos w tych opowiesciach o ludziach z BMW? A i jeszcze odp
                              > usc
                              > > juz sobie to swoje wyobrazenie o tym ze nabijaja sie z was ci, ktorych nie
                              > stac
                              > >
                              > > na BMW. Mnie stac - mowilem juz. A nabijam sie wlasnie ze wzgledu na takie
                              >
                              > > zachowania jak twoje...
                              > >
                              > > Niknejm - dzieki za slowo, jednak takie mikre jurki ja YoGi nawet mnie nie
                              >
                              > > denerwuja - im wiecej agresji ze strony takiego tym wyrazniej potwierdza s
                              > ie
                              > > teza, ze jednak wielu ludzi jezdzacych BMW to dresy (moze nie tekstylnie,
                              > ale
                              > > mentalnie na pewno).
                              > >
                              > > Pozdro
                              > moze i jestem przewrazliwiony ale to jest moja sprawa ,denerwuja mnie tylko tac
                              > y
                              > ludzie jak ty,smieja sie a sami nic niemaja(niebiez tego do siebie)
                              jeszcze jedo,ja jezdze fiesta czasem tylko bmw,a otym ze wszystkich stac na bwm
                              to jest ciekawe bo auto mze i kosztuje z 30-40tys ale pali 20l i plac oc za 3l a
                              dotego jeszcze czesci to niewiem czy kazdego by bylo stac nato.
                              >

• Gość: Niknejm Re: Honda i dres IP: *.pg.com 05.02.02, 20:43

> No taaak - ja sie kiedys spotkalem z Niknejmem (i on chadziarz i ja) - i
        > okazalo sie, ze obydwaj jestesmy dresiarzami w pelnym slowa tego znaczeniu -
        > Niknejm mial grubsze lancuchy na szyji, ale w moich proba byla wyzsza... Ja
        > preferuje dresiki Adi a Niknejm jak sama ksywka wskazuje. Obydwaj jestesmy
        > wygoleni prawie do lysego (ja brunet on blondyn) i pakujemy sterydy dzien w
        > dzien...
        > Pozniej sie obudzilem - przeciez mamy niewlasciwe auta!!! Pedalskie chady!
        > Niknejm - kiedy sprzedajemy i nabywamy po biemdablju? ;-)

Yo Man! Check it out!!! Biemdablju rullezzz Man! And kicks butt ;-))
        Jutro obłupimy na mieście jakowyś bojkuff z Biemdablju!

Pozdrówka gangsta-dresiarskie,
        Niknejm

;-)))
    • Gość: szymek Re: Honda i dres IP: *.matrix.pl 05.02.02, 14:52
      Ciekawa dyskusja.

Ja obstawiam nastepujaco:
      Honda Civic (stara)
      Honda CRX
      Fiat Bravo
      VW GOLF

a jesli chodzi o BMW to tylko stare graty sprzed 90 roku. TO sa chyba stare
      trojki ktore wygladaja jak fiaty 125p no coz ale zawsze BMW. Natomiast BMW to
      sa wspaniale samochody i sam zamierzam niedlugo kupic 523 dwu trzy letnia a nie
      mam nic wspolnego z dresiarzami. W Niemczech BMW i Mercedesy to samochody klasy
      sredniej i wyzszej, ludzi wyksztalconych i kulturalnych.

Pozdrawiam
      • Gość: w/w Re: Honda i dres IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 18:59
        Gość portalu: szymek napisał(a):

> Ciekawa dyskusja.
        >
        > Ja obstawiam nastepujaco:
        > Honda Civic (stara)
        > Honda CRX
        > Fiat Bravo
        > VW GOLF
        >
        > a jesli chodzi o BMW to tylko stare graty sprzed 90 roku. TO sa chyba stare
        > trojki ktore wygladaja jak fiaty 125p no coz ale zawsze BMW. Natomiast BMW to
        > sa wspaniale samochody i sam zamierzam niedlugo kupic 523 dwu trzy letnia a nie
        >
        > mam nic wspolnego z dresiarzami. W Niemczech BMW i Mercedesy to samochody klasy
        >
        > sredniej i wyzszej, ludzi wyksztalconych i kulturalnych.
        >
        > Pozdrawiam

Wlaściwie to nie tylko w niemczech. W calej europie ( na swiecie pewnie tez )
        marki te sa kojarzone raczej z ludzmi, ktorzy odniesli pewien sukces zawodowy,
        przewaznie dobrze wykształceni ( lekarze,inżynierowie , prawnicy itd) kulturalni i
        dobrze znajacy zasady wspólżycia społecznego. Tylko u nas musza być zawsze jakieś
        anomalia ( nie mam na mysli Mercedesow )
        • Gość: crx Re: Honda i dres IP: *.bbnplanet.com 05.02.02, 21:02
          Honda to fajny samochod - nic dziwnego, ze podoba sie takze dresom. Niektorzy z
          nich moga miec dobry gust... Sam mam honde i jestem wzorowym dresem. Smieje sie
          z innych dresow w bejcach, ktore objezdzam na kazdych swiatlach.
          A tak poza tym to byla juz mowa o tym, ze hondami jezdza pedaly, teraz dresy.
          Kto nastepny przesiada sie na te wozki?
          • Gość: veeteq Re: Honda i dres IP: *.proxy.aol.com 06.02.02, 06:22
            Chcesz sie poscigac? Moja ma 225KM, 3.5l.
            • Gość: crx Re: Honda i dres IP: *.bbnplanet.com 06.02.02, 12:41
              Zapomniales jeszcze napisac ile masz paskow na dresie i kolczykow w nosie.

PS. Ja mam tylko 1.6 l, za to ponad 100 koni z litra, no i wazy tylko polowe
              tego co Twoj czolg. Nadal jestes chetny?
              • Gość: 400 Nm Re: Honda i dres IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 17:26
                Gość portalu: crx napisał(a):

> Zapomniales jeszcze napisac ile masz paskow na dresie i kolczykow w nosie.
                >
                > PS. Ja mam tylko 1.6 l, za to ponad 100 koni z litra, no i wazy tylko polowe
                > tego co Twoj czolg. Nadal jestes chetny?

Konie mowia raczej o predkosci maxymalnej, za przyspieszenia bardziej odpowiado
                moment obrotowy a tutaj juz wygladasz raczej kiepsciutko.
                Nadal jestes chetny ??
                • Gość: KR$ Re: Honda i dres IP: 162.70.83.* 06.02.02, 17:38
                  Ja juz tylu dresiarzy w beemkach zostawilem w lusterku, wscieklych ze taka
                  malutka hondzinka zrobila z nimi co chciala... I nic nie pomoglo - nawet moment
                  obrotowy... No moze jakbys mial M5 to bysmy sie poscigali, ale na pewno nie
                  masz, co?

• Gość: Niknejm Re: Honda i dres IP: *.pg.com 06.02.02, 17:44

> Ja juz tylu dresiarzy w beemkach zostawilem w lusterku, wscieklych ze taka
                    > malutka hondzinka zrobila z nimi co chciala... I nic nie pomoglo - nawet moment
                    > obrotowy...

A wyjaśnienie tego fenomenu znajduje się w wątku 'ABS? TAK CZY NIE? GŁOSUJ!'
                    (kawałek o Cifie TypeR - u dołu).

Pozdrawiam,
                    Niknejm
                  • Gość: Fafik Re: Honda i dres IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 14:53

> Ja juz tylu dresiarzy w beemkach zostawilem w lusterku, wscieklych ze taka
                    > malutka hondzinka zrobila z nimi co chciala... I nic nie pomoglo - nawet moment
                    >
                    > obrotowy... No moze jakbys mial M5 to bysmy sie poscigali, ale na pewno nie
                    > masz, co?
                    >

Nie zapominaj ze wiekszosc dresow jezdzi starymi BMW z konca lat 80 poczatku 90.
                    A Twoja Honda jest napewno o wiele mlodsza (napisales ze masz 100 KM z jednego
                    litra wiec to pewne -znam silniki hond). Trudno porownywac osiagi samochodow
                    pomiedzy ktoremi jest prawie 10 lat roznicy ( w motoryzacji to caly wiek !!!)
                    Sprubuj z czyms nowszym.
                    • Gość: KR$ Re: Honda i dres IP: 162.70.83.* 07.02.02, 16:28
                      Fafiku,

Moja honda z litra wyciaga 120 KM i wierz mi - opisy moich przygod dotycza
                      zarowno nowych jak i starych BMW - nie ma to zadnego znaczenia. Moge dostac
                      wciry jedynie od M5... Ale ile takich jest w Polsce?
    • Gość: veeteq Re: Honda i dres IP: *.proxy.aol.com 06.02.02, 06:20
      Tylko w Polsce ludzie tak swiruja.
    • Gość: Sławek Re: Honda i dres IP: 192.168.3.* 06.02.02, 10:44
      To fakt.Dresiarstwo w Hondach jest wprost proporcjonalne do wieku tych
      samochodów.Im Honda starsza tym czesciej prowadzi ją dresik.To przykre,
      podobnie jak fakt zamiłowania dresów do Bravo czy Alfa Romeo (podobnie jak z
      Hondą),ze o BMW (skądinąd dobre auta) nie wspomne ;-(

pozdrawiam
      • luchu Re: Honda i dres (Sławek) 06.02.02, 13:14
        To fakt, że można zobaczyć sporo dresów w BMW, VW, a czasem nawet w Hondzie..
        Ale zamiłowanie do Alfa Romeo!!
        U dresów!! Niemożliwe.

Udowodnij:)

Pozdrawiam

> To fakt.Dresiarstwo w Hondach jest wprost proporcjonalne do wieku tych
        > samochodów.Im Honda starsza tym czesciej prowadzi ją dresik.To przykre,
        > podobnie jak fakt zamiłowania dresów do Bravo czy Alfa Romeo (podobnie jak z
        > Hondą),ze o BMW (skądinąd dobre auta) nie wspomne ;-(
        >
        > pozdrawiam

• Gość: ddj Re: Honda i dres (Sławek) IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 14:21
          co do tego czy alfa romeo jest preferowane przez dresiarzy to sam nie wiem
          ale wczoraj wieczorem szedlem ulica i nagle mija mnie nyska z czsow prl-u ze
          szkalnymi drzwiami , a wsrodku dresiarz (4 paski) a na karku wisial mu lancuch
          kotwiczny pancernika uss missuri.Jak tak dalej pojdzie to wlasciciel kazdej
          marki samochodu bedzie"dresiarzem" sic.

dres to stres:)

• Gość: Sławek Re: Honda i dres (Sławek) IP: 192.168.3.* 06.02.02, 16:54
          luchu napisał(a):

> Udowodnij:)

Był kilka miesiecy temu taki wątek na tym forum.
          Bogatsze dreski w 156, a biedota (dyskotekowe wieśniaki-choć czy to dresy jak w
          przypadku tych pierwszych to ? ;-)w 33 czasem w 145/146.
          Wczesniej czy póżniej sam zobaczysz ;-)

p.s.jak czasem widze wieśniacko "stuningowana" 156 przez buraka to serce mi
          pęka ;-)

pozdrawiam

• Gość: Darek Re: Honda i dres (Sławek) IP: 212.106.189.* 07.02.02, 08:35
            W 90 roku kupiłem Civica 1,6isi bez tuningowania było i jest jeszcze to autko że
            nawet zwykli ludzie a nie dresiarze się oglądali bez pseudo-tuningu.Gdy miałem
            156tkę dostałem do ręki katalog.Zawierał wszystko do tuningu od skrzydeł boeninga
            do długopisu -to jest przemysł i doskonale dochodowy ale dla nas drogi[ja
            wybrałem okulary słoneczne tytanowe,szkła polaryzujące,z zakończeniami z drzewa
            gruszy, na amortyzatorach -lepszych na swoim nochalu nie nosiłem]ijakościowo
            odpowiadający właściwemu tuningowi.Moim zdaniem trzeba włożyć coś własnego w
            samochód,jedni ciągle grzebią w autku inni stroją jak choinkę zgodnie z
            zawartością portfela i "wyobraźnią"[i tu tkwi sedno-w wyobraźni].Pozdrawiam Darek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka