Dodaj do ulubionych

Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:)

IP: *.acn.pl 11.01.04, 10:53
Właśnie oglądam. Super program dla wszelakiej maści wielbicieli pierdzących,
badlookowych, madafaka, plastyk edyszyn pudeł:-)))
Niezła rozrywka. Polecam. Uśmiech na twarzy od ucha do ucha.
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.gl.digi.pl 11.01.04, 11:15
      Szkoda że odświeżalność tego programu jest raz w tygodniu.
      • Gość: mgr Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:40
        Żadkie gówno.
      • Gość: mgr Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:44
        Żadkie, nie Rzadkie
        • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 08:26
          Jak dla mnie to nawet gorsze niż "żadkie".
          A moja "ulubienica" Martynka już tam jest? Bo może dla niej stworzono tę
          telewizję?
          pozdr
          • Gość: M4b Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: 217.8.168.* 12.01.04, 09:21
            Z tego co się orientuję Martynka jest głownym zamieszaczem w TVN Turbo
            (Dyrektorem zamieszania).
            Ja oglądam ten TVN Turbo i muszę przyznać że jestem mile zaskoczony.
            Choć np. propagowanie wiejskiego tjujnigu jakie ma tam miejsce to żenada (np.
            pokazywanie debila który do OPLA Combo ładuje jakieć ogromniaste silniki
            tworząc potwora ponad 200 koni w leciutkim pudle zrobionym z przodu Corsy i
            skrzynki po owocach z tyłu).
            • flc99 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 10:28
              No z czegos ten program musza zrobić. Generalnie pomysł wydaje się troche
              poroniony, ale to kasa i ryzyko TVN. Pewnie z tygodnia na tydzień będzie
              gorzej. Gdzies przeczytałem ze podporą programową Turbo ma byc "Automaniak",
              więc szczerze gratuluję. Nawet w wersji 20-kilkuminutowej to straszna kupa.
              Całość polega zdaje sie głównie na pokazywaniu nowych min przez panią MW i
              paplaniu co slina na język przyniesie. Posłuchajcie dokładniej offów (tekstów
              pod fotki), w 90 procentach to niesamowity bełkot. To nawet gazetka AutoŚwiat,
              wydawałoby sie że do tej pory absolutby mistrz bełkotu, w tym wypadku nie ma
              sie czego wstydzić. Do tego jeszcze pewnie sympatyczny na codzień, ale w TV
              absolutny sztywniak - Wisławski. Całość - jak TVN, plastikowa, powierzchowna, o
              niczym.
              • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 10:35
                flc99 napisała:

> No z czegos ten program musza zrobić. Generalnie pomysł wydaje się troche
                > poroniony, ale to kasa i ryzyko TVN. Pewnie z tygodnia na tydzień będzie
                > gorzej. Gdzies przeczytałem ze podporą programową Turbo ma byc "Automaniak",
                > więc szczerze gratuluję. Nawet w wersji 20-kilkuminutowej to straszna kupa.
                > Całość polega zdaje sie głównie na pokazywaniu nowych min przez panią MW i
                > paplaniu co slina na język przyniesie. Posłuchajcie dokładniej offów (tekstów
                > pod fotki), w 90 procentach to niesamowity bełkot. To nawet gazetka
                AutoŚwiat,
                > wydawałoby sie że do tej pory absolutby mistrz bełkotu, w tym wypadku nie ma
                > sie czego wstydzić. Do tego jeszcze pewnie sympatyczny na codzień, ale w TV
                > absolutny sztywniak - Wisławski. Całość - jak TVN, plastikowa, powierzchowna,
                o
                >
                > niczym.

hip: Doskonale to ująłeś. Moje odczucia są podobne. A tak apropos automaniaka:
                krótki program i powtarzany wielokrotnie na TVN i TVN24. Teraz dochodzi TVN
                Turbo. Zapewne te same odcinki będą w ciągu miesiąca dziesiątki razy powtarzane
                do znudzenia. Zresztą dzieje się to z wieloma innymi programami TVN,
                szczególnie z żenująco kiepskimi produkcjami rozrywkowymi dla niezbyt
                rozgarniętej widowni. Mam wrażenie (po obejrzeniu kilku migawek), że Turbo jest
                właśnie na poziomie tej widowni.
                • Gość: pilot Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.wil.pk.edu.pl 12.01.04, 10:56
                  nie widziałem tego programu, ale z wielką ciekawością postaram się go oglądnąć.
                  głównym argumentem będzie chorobliwa reakcja forumowego debila - hipa.
                  PS pewnie to jest gówno, ale sam się o tym przekonam.
                  pozdr.
                  • h.i.p Poszukaj w swojej rodzinie 12.01.04, 11:43
                    Gość portalu: pilot napisał(a):

> głównym argumentem będzie chorobliwa reakcja forumowego debila - hipa.

hip: Takich szukaj w swojej rodzinie miłośników palenia gumy i pierdząco-
                    buczącego chamstwa. Albo wśród tobie podobnych degeneratów przeklinanych przez
                    mieszkańców Torunia, i nie tylko.
                    • Gość: pilot Re: Poszukaj w swojej rodzinie IP: *.wil.pk.edu.pl 12.01.04, 15:06
                      h.i.p napisał:

> Gość portalu: pilot napisał(a):
                      >
                      > > głównym argumentem będzie chorobliwa reakcja forumowego debila - hipa.
                      >
                      > hip: Takich szukaj w swojej rodzinie miłośników palenia gumy i pierdząco-
                      > buczącego chamstwa. Albo wśród tobie podobnych degeneratów przeklinanych
                      przez
                      > mieszkańców Torunia, i nie tylko.

ty niedouczony buraku,
                      1. proponuje podszkolić trochę składnię, bo na podstawie tego bełkotu trudno
                      zrozumieć co autor miał na myśli.
                      2. do tej pory myślałem że jesteś po prostu debil, ale po ostatniej twojej
                      wypowiedzi (raczej wypocinach) zaczynam szukać odpowiedniego słowa. niestety
                      cisna mi się na usta (raczej na klawiaturę) jedynie słowa mocno
                      nieparlamentarne.
                      na jakiej podstawie twierdzisz skończony imbecylu (tutaj przepraszam wszystkich
                      imbecyli) że należę do grupy degeneratów? I dlaczego u licha mam szukać w
                      swojej rodzinie miłośników palenia gumy??? chyba sam coś paliłeś i zaszkodziło.
                      już nawet nie proponuję ci leczenia...
                      spadaj na drzewo, bo tam twoje miejsce
                      bez wyrazów szacunku
                      pilot
                      PS to były oczywiście pytania retoryczne. nie jestem zainteresowany
                      odpowiedziami kogoś, kogo poziom inteligencji w najbliższej perspektywie
                      czasowej nie osiągnie nawet poziomu inteliencji ślimaka winniczka (tu
                      przepraszam ślimaka że mu ubliżyłem)
                      • h.i.p Kultrura tjuningowanego ćwoczka 13.01.04, 08:46
                        Gość portalu: pilot napisał(a):

chorobliwa reakcja forumowego debila > >
                        > ty niedouczony buraku,

hip: Oto kultura wypowiedzi tjuningowanych ćwoków dla których najwyższą
                        wartością są worki na śmieci na szybach i pierdząco-buczące chamstwo.

> 1. proponuje podszkolić trochę składnię, bo na podstawie tego bełkotu trudno
                        > zrozumieć co autor miał na myśli.

hip: Idź do porządnej szkoły tępaczku, to zrozumiesz. W zawodówce nauczono cię,
                        jak widzę, tylko chamstwa.

> 2. do tej pory myślałem że jesteś po prostu debil,
                        > cisna mi się na usta (raczej na klawiaturę) jedynie słowa mocno
                        > nieparlamentarne.

hip: Słowa typowe dla tjuningowanego bydła spod McDrive'ów i nocnych parkingów
                        centrów handlowych. Nie jestem zaskoczony.

> na jakiej podstawie twierdzisz skończony imbecylu

hip: Brawo. Tylko tak dalej tjuningowany maniaku. Jesteś żywym dowodem na
                        tjuningowane chamstwo. To, jakie piętnuję każdego dnia.

należę do grupy degeneratów?

hip: Bo bronisz chamstwa.

nie jestem zainteresowany
                        > odpowiedziami kogoś, kogo poziom inteligencji w najbliższej perspektywie
                        > czasowej nie osiągnie nawet poziomu inteliencji ślimaka winniczka (tu
                        > przepraszam ślimaka że mu ubliżyłem)

hip: Póki co poziom mojej inteligencji mogą oceniać profesjonaliści na
                        podstawie np. mojej pracy, a nie buczące tjuningowane prostaczki spod
                        McDonalda. Masz kwalifikacje jedynie do tego aby sobie jakiegoś remusa lub inne
                        kretyństwo wsadzić w d... i pierdzieć tym zamawiając kolejną McKiełbasę. Żal
                        mi takich.
          • qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 11:48
            h.i.p napisał:

> Jak dla mnie to nawet gorsze niż "żadkie".
            > A moja "ulubienica" Martynka już tam jest? Bo może dla niej stworzono tę
            > telewizję?

Jest i nawet ostatnio mowila,ze jak widzi tablice(te za 1000pln) na samochodzie
            z imieniem lub innym napisem,to mowila,ze to jest normalnie obciach,taki z niej
            autorytet.
            • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 11:54
              qrenblack napisał:

ostatnio mowila,ze jak widzi tablice(te za 1000pln) na samochodzie
              >
              > z imieniem lub innym napisem,to mowila,ze to jest normalnie obciach,

hip: To chyba ją polubię :))
              A o worach na szybach i buczących pierdzidłach nie wypowiadała się w tym tonie?
              • qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 11:59
                h.i.p napisał:

> qrenblack napisał:
                >
                > ostatnio mowila,ze jak widzi tablice(te za 1000pln) na samochodzie
                > >
                > > z imieniem lub innym napisem,to mowila,ze to jest normalnie obciach,
                >
                > hip: To chyba ją polubię :))
                > A o worach na szybach i buczących pierdzidłach nie wypowiadała się w tym
                tonie?

Z tego cowidzialem,to tak jakby aprobowali taki wiejski tuning,nawet zapowiedz
                ich programu brzmi jakos tak "Co zrobic,zeby twoj samochod byl calkiem inny,od
                tego z fabryki?" albo "Co zrobic w aucie,zeby koledzy ci zazdroscili?" jakos
                tak to brzmi,przeciez to zalatuje,wlasnie wiejskim tuningiem...
                • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 12:17
                  qrenblack napisał:

tak jakby aprobowali taki wiejski tuning,nawet zapowiedz
                  > ich programu brzmi jakos tak "Co zrobic,zeby twoj samochod byl calkiem
                  inny,od
                  > tego z fabryki?" albo "Co zrobic w aucie,zeby koledzy ci zazdroscili?" jakos
                  > tak to brzmi,przeciez to zalatuje,wlasnie wiejskim tuningiem...

hip: Może będą porady w stylu "tjóningowcu zrób to sam", czyli jak wykorzystać
                  starą rynnę wyrwaną z blokasa, albo jak naprawić odszczypany spojler. Z
                  pewnością przyciągną niejednego miłośnika tego hobby dla prawdziwych
                  sportowców. A może TVN pokusi się o zorganizowanie konkursu palenia gumy?
                  Njlepiej pod jakimś McDrivem. Ciekawe czy pani MW lubi ten sport?
                  • qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 12:23
                    Ostatnio byl jakiegos goscia co se zamontowal podtlenek azotu,szkoda,ze nie pod
                    czaszka.Co do programow,to maja tam calkiem niezly niemiecki "Motovision",ten
                    sam z DSF-u.
                    • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 12:36
                      Pewnie czasem coś wartościowego wyemitują. W końcu czymś muszą zapełnić ten
                      program. Ciągłe powtórki szybko zniechęcą ludzi.
                    • Gość: kotek Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.crowley.pl 12.01.04, 19:18
                      A mi się podoba również TopGear. Lubie angielski poczucie humoru :).

Pozdrawiam
                • Gość: M4b Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: 217.8.168.* 12.01.04, 17:06
                  Drodzy Panowie ...
                  Zamiast onanizować się swoją nienawiścią i wymyślać dziwne rzeczy, przełączcie
                  TV na TVN Turbo, pooglądajcie troszkę (przynajmniej z tydzień i różne programy)
                  i dopiero oceniajcie.
                  Jak na razie waszej inwencji starczyło na jazdę po Martynie Wojciechowskiej. A
                  żeby było śmiesznie pojawia sie ona tam SPORADYCZNIE. Programy prezentowane w
                  TVN Turbo to nie sa tylko produkcje TVN, ale też kupowane za granicą (np. TOP
                  Gear) który bez litości i oszczędzania jedzie po wszystkich markach, w czasie
                  testów samochodów wyciągający bez litości każdy najdrobniejszy szczegół.
                  Dla zainteresowanych są też analizy rynku, krotkie (skutkiem czego dośc
                  powierzchowne) testy samochodów używanych itp.
                  A co do tuningu - pokazywali reportaż z targów bodajże w Essen, i jechali po
                  tunerach na maxa (hipowi by sie spodobało).
                  Tak więc Panowie na koniec - jak się nie widziało to powstrzymajcie się z durną
                  ślepą krytyką.
                  • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 08:52
                    Gość portalu: M4b napisał(a):

pokazywali reportaż z targów bodajże w Essen, i jechali po
                    > tunerach na maxa (hipowi by sie spodobało)

hip: Oooo! To może będę oglądał częściej. Przyznaję, że widziałem tylko parę
                    krótkich fragmentów TVN Turbo i moje oceny są oczywiście trochę na wyrost.

> Tak więc Panowie na koniec - jak się nie widziało to powstrzymajcie się z
                    durną
                    ślepą krytyką.

hip: Ale prawdziwa cnota krytyk się nie boi :)
                    pozdr
    • morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 14:48
      ale powialo optymizmem i zadowoleiem.
      ja akurat lubie TVN i uważam, że jest to stacja dla ludzi myslących (w
      przeciwieństwie dla Polsatu. najlepszy serwis informacyjny (FAKTY), niezła
      rozrywka, a i AutoManiaka chetnie obejrze. niestety TYN Turbo nie mam w
      kablówce a szkoda. częste powtarzanie programów jest czasem wygodne-ja nie mam
      czasu non toper siedzieć przed TV więc powtórki dla mnie oki.
      a poza tym nie wszyscy są takimi znawcami tunningi jak Wy i taki "wiejski"
      rodzaj może byc ciekawy.
      • qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 14:56
        morfeusz.1 napisał:

> ale powialo optymizmem i zadowoleiem.
        > ja akurat lubie TVN i uważam, że jest to stacja dla ludzi myslących...

Rzeczywiscie:"Jak lyse konie","Maraton usmiechu","Kasia i Tomek" i jeszcze
        wiecej podobnej kaszany,masz racje to sa programy dla ludzi
        myslacych,inaczej,hehehe
        • morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:03
          Kasia i Tomek - oki
          Dróga twarz - super
          dla Ciebie wszystko - wporzo
          co za noc - oki
          Automaniak - super
          to jest moje zdanie i na pewno sporej grupy widzów
          a co powieszo Faktach - nie ma leprzego i bardziej rzetelnego serwisu
          informacyjnego.
          wiadomo, że pozostałe programy są dla każdego ale na całkiem wysokim poziomie
          • qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:09
            morfeusz.1 napisał:

> Kasia i Tomek - oki
            > Dróga twarz - super
            > dla Ciebie wszystko - wporzo
            > co za noc - oki
            > Automaniak - super
            > to jest moje zdanie i na pewno sporej grupy widzów
            > a co powieszo Faktach - nie ma leprzego i bardziej rzetelnego serwisu
            > informacyjnego.
            > wiadomo, że pozostałe programy są dla każdego ale na całkiem wysokim poziomie

Swietnie,tylko na tego typu glupoty lepsze jest forum telewizja
            • morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:11
              zgadzam się, ale to wy zaczęliście jechac po całym TVNie :)
              lepiej mi odpoiedz na mój topic :):):)
              • qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:15
                morfeusz.1 napisał:
                > lepiej mi odpoiedz na mój topic :):):)

O Faktach czy bialych tablicach?
              • h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 08:56
                morfeusz.1 napisał:

> zgadzam się, ale to wy zaczęliście jechac po całym TVNie :)

hip: Osobiście, publicystykę i programy informacyjne TVN oceniam pozytywnie.
                Programy rozrywkowe i seriale - raczej źle (są oczywiście wyjątki).
                pozdr
              • sowizdrza Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 09:17
                morfeusz.1 napisał:

> zgadzam się, ale to wy zaczęliście jechac po całym TVNie :)
                DURGA TWARZ myślący Morfeuszu!

Co do TVN Turbo to nie jest ttak źle; gorzej z tym Automaniakiem, Pani MM
                jest beznadziejna, Wisławski przy niej na pewno nie jest sztwyniakiem - jak
                ktoś uprzednio raczył napisać; Pani Martyna nie nadaje się do tego programu
                jest strasznie sztuczna; poza tym to co mówi, przynajmniej dla mnie nie brzmi
                przekonywująco; szkoda że tvn tego nie widzi, cikeawe jaką ten program ma
                oglądalność?
                • Gość: Odin Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.telia.com 13.01.04, 09:26
                  Dla mnie TVN "TURBO" jest raczej programem informacyjno-reklamowym z duza
                  doza promocji prowadzacego program "experta".Nie wiem,moze jestem zbyt
                  wymagajacy lecz nie moge sobie wyobrazic polubiec/kupic auto na podstawie
                  tak plytkich informacji o aut`cie jak to sie podaje na wspomnianym foru.
                  Ponoc "Turbo" jest dla milosnikow motoryzacji,a gdzie sie podzialy techniczne
                  dane(wszystkie) ktorych kazdy milosnik motoryzacji wymaga od takich programow ?.
                  _______________________________________________________________________________
                  • morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 12:16
                    tak bronie tego TVN ale od Automaniaka na pewno wole program Zientarskiego na
                    Polsacie. a juz mój ulubiony to był taki co leciał dość dawno temu na dwójce
                    chyba w poniedziałki wieczorem. prowadził go dwóch facetów (zapomniałem
                    nazwisk)-programik był mniodzio
                    • flc99 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 16:46
                      morfeusz.1 napisał:

> tak bronie tego TVN ale od Automaniaka na pewno wole program Zientarskiego na
                      > Polsacie. a juz mój ulubiony to był taki co leciał dość dawno temu na dwójce
                      > chyba w poniedziałki wieczorem. prowadził go dwóch facetów (zapomniałem
                      > nazwisk)-programik był mniodzio

Jestem w stanie się z tobą zgodzic:
                      1. 4x4 Zientarskiego w Polsacie jest rzeczywiście chyba lepszy, choc czasami za
                      duzo w tym poezji a za mało faktów. Unikam produkcji młodego Zientarskiego, bo
                      to to juz kaszana.
                      2. Program w TVP prowadzili Mielniczuk i Iwaszkiewicz, niestety spadli bo chyba
                      nie byli przyjaciółmi Królika Bugsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka