Gość: robert IP: *.acn.pl 11.01.04, 10:53 Właśnie oglądam. Super program dla wszelakiej maści wielbicieli pierdzących, badlookowych, madafaka, plastyk edyszyn pudeł:-))) Niezła rozrywka. Polecam. Uśmiech na twarzy od ucha do ucha. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Darek Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.gl.digi.pl 11.01.04, 11:15 Szkoda że odświeżalność tego programu jest raz w tygodniu. Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:40 Żadkie gówno. Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:44 Żadkie, nie Rzadkie Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 08:26 Jak dla mnie to nawet gorsze niż "żadkie". A moja "ulubienica" Martynka już tam jest? Bo może dla niej stworzono tę telewizję? pozdr Link Zgłoś
Gość: M4b Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: 217.8.168.* 12.01.04, 09:21 Z tego co się orientuję Martynka jest głownym zamieszaczem w TVN Turbo (Dyrektorem zamieszania). Ja oglądam ten TVN Turbo i muszę przyznać że jestem mile zaskoczony. Choć np. propagowanie wiejskiego tjujnigu jakie ma tam miejsce to żenada (np. pokazywanie debila który do OPLA Combo ładuje jakieć ogromniaste silniki tworząc potwora ponad 200 koni w leciutkim pudle zrobionym z przodu Corsy i skrzynki po owocach z tyłu). Link Zgłoś
flc99 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 10:28 No z czegos ten program musza zrobić. Generalnie pomysł wydaje się troche poroniony, ale to kasa i ryzyko TVN. Pewnie z tygodnia na tydzień będzie gorzej. Gdzies przeczytałem ze podporą programową Turbo ma byc "Automaniak", więc szczerze gratuluję. Nawet w wersji 20-kilkuminutowej to straszna kupa. Całość polega zdaje sie głównie na pokazywaniu nowych min przez panią MW i paplaniu co slina na język przyniesie. Posłuchajcie dokładniej offów (tekstów pod fotki), w 90 procentach to niesamowity bełkot. To nawet gazetka AutoŚwiat, wydawałoby sie że do tej pory absolutby mistrz bełkotu, w tym wypadku nie ma sie czego wstydzić. Do tego jeszcze pewnie sympatyczny na codzień, ale w TV absolutny sztywniak - Wisławski. Całość - jak TVN, plastikowa, powierzchowna, o niczym. Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 10:35 flc99 napisała: > No z czegos ten program musza zrobić. Generalnie pomysł wydaje się troche > poroniony, ale to kasa i ryzyko TVN. Pewnie z tygodnia na tydzień będzie > gorzej. Gdzies przeczytałem ze podporą programową Turbo ma byc "Automaniak", > więc szczerze gratuluję. Nawet w wersji 20-kilkuminutowej to straszna kupa. > Całość polega zdaje sie głównie na pokazywaniu nowych min przez panią MW i > paplaniu co slina na język przyniesie. Posłuchajcie dokładniej offów (tekstów > pod fotki), w 90 procentach to niesamowity bełkot. To nawet gazetka AutoŚwiat, > wydawałoby sie że do tej pory absolutby mistrz bełkotu, w tym wypadku nie ma > sie czego wstydzić. Do tego jeszcze pewnie sympatyczny na codzień, ale w TV > absolutny sztywniak - Wisławski. Całość - jak TVN, plastikowa, powierzchowna, o > > niczym. hip: Doskonale to ująłeś. Moje odczucia są podobne. A tak apropos automaniaka: krótki program i powtarzany wielokrotnie na TVN i TVN24. Teraz dochodzi TVN Turbo. Zapewne te same odcinki będą w ciągu miesiąca dziesiątki razy powtarzane do znudzenia. Zresztą dzieje się to z wieloma innymi programami TVN, szczególnie z żenująco kiepskimi produkcjami rozrywkowymi dla niezbyt rozgarniętej widowni. Mam wrażenie (po obejrzeniu kilku migawek), że Turbo jest właśnie na poziomie tej widowni. Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.wil.pk.edu.pl 12.01.04, 10:56 nie widziałem tego programu, ale z wielką ciekawością postaram się go oglądnąć. głównym argumentem będzie chorobliwa reakcja forumowego debila - hipa. PS pewnie to jest gówno, ale sam się o tym przekonam. pozdr. Link Zgłoś
h.i.p Poszukaj w swojej rodzinie 12.01.04, 11:43 Gość portalu: pilot napisał(a): > głównym argumentem będzie chorobliwa reakcja forumowego debila - hipa. hip: Takich szukaj w swojej rodzinie miłośników palenia gumy i pierdząco- buczącego chamstwa. Albo wśród tobie podobnych degeneratów przeklinanych przez mieszkańców Torunia, i nie tylko. Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Poszukaj w swojej rodzinie IP: *.wil.pk.edu.pl 12.01.04, 15:06 h.i.p napisał: > Gość portalu: pilot napisał(a): > > > głównym argumentem będzie chorobliwa reakcja forumowego debila - hipa. > > hip: Takich szukaj w swojej rodzinie miłośników palenia gumy i pierdząco- > buczącego chamstwa. Albo wśród tobie podobnych degeneratów przeklinanych przez > mieszkańców Torunia, i nie tylko. ty niedouczony buraku, 1. proponuje podszkolić trochę składnię, bo na podstawie tego bełkotu trudno zrozumieć co autor miał na myśli. 2. do tej pory myślałem że jesteś po prostu debil, ale po ostatniej twojej wypowiedzi (raczej wypocinach) zaczynam szukać odpowiedniego słowa. niestety cisna mi się na usta (raczej na klawiaturę) jedynie słowa mocno nieparlamentarne. na jakiej podstawie twierdzisz skończony imbecylu (tutaj przepraszam wszystkich imbecyli) że należę do grupy degeneratów? I dlaczego u licha mam szukać w swojej rodzinie miłośników palenia gumy??? chyba sam coś paliłeś i zaszkodziło. już nawet nie proponuję ci leczenia... spadaj na drzewo, bo tam twoje miejsce bez wyrazów szacunku pilot PS to były oczywiście pytania retoryczne. nie jestem zainteresowany odpowiedziami kogoś, kogo poziom inteligencji w najbliższej perspektywie czasowej nie osiągnie nawet poziomu inteliencji ślimaka winniczka (tu przepraszam ślimaka że mu ubliżyłem) Link Zgłoś
h.i.p Kultrura tjuningowanego ćwoczka 13.01.04, 08:46 Gość portalu: pilot napisał(a): chorobliwa reakcja forumowego debila > > > ty niedouczony buraku, hip: Oto kultura wypowiedzi tjuningowanych ćwoków dla których najwyższą wartością są worki na śmieci na szybach i pierdząco-buczące chamstwo. > 1. proponuje podszkolić trochę składnię, bo na podstawie tego bełkotu trudno > zrozumieć co autor miał na myśli. hip: Idź do porządnej szkoły tępaczku, to zrozumiesz. W zawodówce nauczono cię, jak widzę, tylko chamstwa. > 2. do tej pory myślałem że jesteś po prostu debil, > cisna mi się na usta (raczej na klawiaturę) jedynie słowa mocno > nieparlamentarne. hip: Słowa typowe dla tjuningowanego bydła spod McDrive'ów i nocnych parkingów centrów handlowych. Nie jestem zaskoczony. > na jakiej podstawie twierdzisz skończony imbecylu hip: Brawo. Tylko tak dalej tjuningowany maniaku. Jesteś żywym dowodem na tjuningowane chamstwo. To, jakie piętnuję każdego dnia. należę do grupy degeneratów? hip: Bo bronisz chamstwa. nie jestem zainteresowany > odpowiedziami kogoś, kogo poziom inteligencji w najbliższej perspektywie > czasowej nie osiągnie nawet poziomu inteliencji ślimaka winniczka (tu > przepraszam ślimaka że mu ubliżyłem) hip: Póki co poziom mojej inteligencji mogą oceniać profesjonaliści na podstawie np. mojej pracy, a nie buczące tjuningowane prostaczki spod McDonalda. Masz kwalifikacje jedynie do tego aby sobie jakiegoś remusa lub inne kretyństwo wsadzić w d... i pierdzieć tym zamawiając kolejną McKiełbasę. Żal mi takich. Link Zgłoś
qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 11:48 h.i.p napisał: > Jak dla mnie to nawet gorsze niż "żadkie". > A moja "ulubienica" Martynka już tam jest? Bo może dla niej stworzono tę > telewizję? Jest i nawet ostatnio mowila,ze jak widzi tablice(te za 1000pln) na samochodzie z imieniem lub innym napisem,to mowila,ze to jest normalnie obciach,taki z niej autorytet. Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 11:54 qrenblack napisał: ostatnio mowila,ze jak widzi tablice(te za 1000pln) na samochodzie > > z imieniem lub innym napisem,to mowila,ze to jest normalnie obciach, hip: To chyba ją polubię :)) A o worach na szybach i buczących pierdzidłach nie wypowiadała się w tym tonie? Link Zgłoś
qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 11:59 h.i.p napisał: > qrenblack napisał: > > ostatnio mowila,ze jak widzi tablice(te za 1000pln) na samochodzie > > > > z imieniem lub innym napisem,to mowila,ze to jest normalnie obciach, > > hip: To chyba ją polubię :)) > A o worach na szybach i buczących pierdzidłach nie wypowiadała się w tym tonie? Z tego cowidzialem,to tak jakby aprobowali taki wiejski tuning,nawet zapowiedz ich programu brzmi jakos tak "Co zrobic,zeby twoj samochod byl calkiem inny,od tego z fabryki?" albo "Co zrobic w aucie,zeby koledzy ci zazdroscili?" jakos tak to brzmi,przeciez to zalatuje,wlasnie wiejskim tuningiem... Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 12:17 qrenblack napisał: tak jakby aprobowali taki wiejski tuning,nawet zapowiedz > ich programu brzmi jakos tak "Co zrobic,zeby twoj samochod byl calkiem inny,od > tego z fabryki?" albo "Co zrobic w aucie,zeby koledzy ci zazdroscili?" jakos > tak to brzmi,przeciez to zalatuje,wlasnie wiejskim tuningiem... hip: Może będą porady w stylu "tjóningowcu zrób to sam", czyli jak wykorzystać starą rynnę wyrwaną z blokasa, albo jak naprawić odszczypany spojler. Z pewnością przyciągną niejednego miłośnika tego hobby dla prawdziwych sportowców. A może TVN pokusi się o zorganizowanie konkursu palenia gumy? Njlepiej pod jakimś McDrivem. Ciekawe czy pani MW lubi ten sport? Link Zgłoś
qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 12:23 Ostatnio byl jakiegos goscia co se zamontowal podtlenek azotu,szkoda,ze nie pod czaszka.Co do programow,to maja tam calkiem niezly niemiecki "Motovision",ten sam z DSF-u. Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 12:36 Pewnie czasem coś wartościowego wyemitują. W końcu czymś muszą zapełnić ten program. Ciągłe powtórki szybko zniechęcą ludzi. Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.crowley.pl 12.01.04, 19:18 A mi się podoba również TopGear. Lubie angielski poczucie humoru :). Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: M4b Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: 217.8.168.* 12.01.04, 17:06 Drodzy Panowie ... Zamiast onanizować się swoją nienawiścią i wymyślać dziwne rzeczy, przełączcie TV na TVN Turbo, pooglądajcie troszkę (przynajmniej z tydzień i różne programy) i dopiero oceniajcie. Jak na razie waszej inwencji starczyło na jazdę po Martynie Wojciechowskiej. A żeby było śmiesznie pojawia sie ona tam SPORADYCZNIE. Programy prezentowane w TVN Turbo to nie sa tylko produkcje TVN, ale też kupowane za granicą (np. TOP Gear) który bez litości i oszczędzania jedzie po wszystkich markach, w czasie testów samochodów wyciągający bez litości każdy najdrobniejszy szczegół. Dla zainteresowanych są też analizy rynku, krotkie (skutkiem czego dośc powierzchowne) testy samochodów używanych itp. A co do tuningu - pokazywali reportaż z targów bodajże w Essen, i jechali po tunerach na maxa (hipowi by sie spodobało). Tak więc Panowie na koniec - jak się nie widziało to powstrzymajcie się z durną ślepą krytyką. Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 08:52 Gość portalu: M4b napisał(a): pokazywali reportaż z targów bodajże w Essen, i jechali po > tunerach na maxa (hipowi by sie spodobało) hip: Oooo! To może będę oglądał częściej. Przyznaję, że widziałem tylko parę krótkich fragmentów TVN Turbo i moje oceny są oczywiście trochę na wyrost. > Tak więc Panowie na koniec - jak się nie widziało to powstrzymajcie się z durną ślepą krytyką. hip: Ale prawdziwa cnota krytyk się nie boi :) pozdr Link Zgłoś
morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 14:48 ale powialo optymizmem i zadowoleiem. ja akurat lubie TVN i uważam, że jest to stacja dla ludzi myslących (w przeciwieństwie dla Polsatu. najlepszy serwis informacyjny (FAKTY), niezła rozrywka, a i AutoManiaka chetnie obejrze. niestety TYN Turbo nie mam w kablówce a szkoda. częste powtarzanie programów jest czasem wygodne-ja nie mam czasu non toper siedzieć przed TV więc powtórki dla mnie oki. a poza tym nie wszyscy są takimi znawcami tunningi jak Wy i taki "wiejski" rodzaj może byc ciekawy. Link Zgłoś
qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 14:56 morfeusz.1 napisał: > ale powialo optymizmem i zadowoleiem. > ja akurat lubie TVN i uważam, że jest to stacja dla ludzi myslących... Rzeczywiscie:"Jak lyse konie","Maraton usmiechu","Kasia i Tomek" i jeszcze wiecej podobnej kaszany,masz racje to sa programy dla ludzi myslacych,inaczej,hehehe Link Zgłoś
morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:03 Kasia i Tomek - oki Dróga twarz - super dla Ciebie wszystko - wporzo co za noc - oki Automaniak - super to jest moje zdanie i na pewno sporej grupy widzów a co powieszo Faktach - nie ma leprzego i bardziej rzetelnego serwisu informacyjnego. wiadomo, że pozostałe programy są dla każdego ale na całkiem wysokim poziomie Link Zgłoś
qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:09 morfeusz.1 napisał: > Kasia i Tomek - oki > Dróga twarz - super > dla Ciebie wszystko - wporzo > co za noc - oki > Automaniak - super > to jest moje zdanie i na pewno sporej grupy widzów > a co powieszo Faktach - nie ma leprzego i bardziej rzetelnego serwisu > informacyjnego. > wiadomo, że pozostałe programy są dla każdego ale na całkiem wysokim poziomie Swietnie,tylko na tego typu glupoty lepsze jest forum telewizja Link Zgłoś
morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:11 zgadzam się, ale to wy zaczęliście jechac po całym TVNie :) lepiej mi odpoiedz na mój topic :):):) Link Zgłoś
qrenblack Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 12.01.04, 15:15 morfeusz.1 napisał: > lepiej mi odpoiedz na mój topic :):):) O Faktach czy bialych tablicach? Link Zgłoś
h.i.p Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 08:56 morfeusz.1 napisał: > zgadzam się, ale to wy zaczęliście jechac po całym TVNie :) > lepiej mi odpoiedz na mój topic :):):) hip: Osobiście, publicystykę i programy informacyjne TVN oceniam pozytywnie. Programy rozrywkowe i seriale - raczej źle (są oczywiście wyjątki). pozdr Link Zgłoś
sowizdrza Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 09:17 morfeusz.1 napisał: > zgadzam się, ale to wy zaczęliście jechac po całym TVNie :) > lepiej mi odpoiedz na mój topic :):):) DURGA TWARZ myślący Morfeuszu! Co do TVN Turbo to nie jest ttak źle; gorzej z tym Automaniakiem, Pani MM jest beznadziejna, Wisławski przy niej na pewno nie jest sztwyniakiem - jak ktoś uprzednio raczył napisać; Pani Martyna nie nadaje się do tego programu jest strasznie sztuczna; poza tym to co mówi, przynajmniej dla mnie nie brzmi przekonywująco; szkoda że tvn tego nie widzi, cikeawe jaką ten program ma oglądalność? Link Zgłoś
Gość: Odin Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) IP: *.telia.com 13.01.04, 09:26 Dla mnie TVN "TURBO" jest raczej programem informacyjno-reklamowym z duza doza promocji prowadzacego program "experta".Nie wiem,moze jestem zbyt wymagajacy lecz nie moge sobie wyobrazic polubiec/kupic auto na podstawie tak plytkich informacji o aut`cie jak to sie podaje na wspomnianym foru. Ponoc "Turbo" jest dla milosnikow motoryzacji,a gdzie sie podzialy techniczne dane(wszystkie) ktorych kazdy milosnik motoryzacji wymaga od takich programow ?. _______________________________________________________________________________ Link Zgłoś
morfeusz.1 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 12:16 tak bronie tego TVN ale od Automaniaka na pewno wole program Zientarskiego na Polsacie. a juz mój ulubiony to był taki co leciał dość dawno temu na dwójce chyba w poniedziałki wieczorem. prowadził go dwóch facetów (zapomniałem nazwisk)-programik był mniodzio Link Zgłoś
flc99 Re: Program Niszowy na TVN Turbo dla hipa:) 13.01.04, 16:46 morfeusz.1 napisał: > tak bronie tego TVN ale od Automaniaka na pewno wole program Zientarskiego na > Polsacie. a juz mój ulubiony to był taki co leciał dość dawno temu na dwójce > chyba w poniedziałki wieczorem. prowadził go dwóch facetów (zapomniałem > nazwisk)-programik był mniodzio Jestem w stanie się z tobą zgodzic: 1. 4x4 Zientarskiego w Polsacie jest rzeczywiście chyba lepszy, choc czasami za duzo w tym poezji a za mało faktów. Unikam produkcji młodego Zientarskiego, bo to to juz kaszana. 2. Program w TVP prowadzili Mielniczuk i Iwaszkiewicz, niestety spadli bo chyba nie byli przyjaciółmi Królika Bugsa Link Zgłoś