steefaan3 07.10.09, 11:12 Jezdzi tym wynalazkiem ktos? Jaka niezawodnosc, widze ze ceny sa niskie z czego to wynika, jak z dostepem czesci do tego? Czy auta ladnie sie gazuja? Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia.pl Re: evanda- warto kupic 07.10.09, 14:21 www.autocentrum.pl/oceny/chevrolet/evanda/ Gdyby byla w wersji kombi moze bym sie skusila:-). Auto ma na pewnoe te zalete, ze nie jest oklepane-malo tego na naszych drogach:-). Link Zgłoś
sowizdrza Re: evanda- warto kupic 07.10.09, 16:04 jechałem tym samochodem, ale jako pasażer,bardzo wygodny samochód w środku, duzo miejsca, co do zagazowania to nie wiem:( ten nie był zagazowany ale widuje te samochody na taxi, może taksówkarza się zapytaj kto jak kto ale oni eksploatujac auto na codzień chyba najlepiej wiedza czy warto Link Zgłoś
ulubiony19 Re: evanda- warto kupic 07.10.09, 23:42 Nie ma żadnych przeciwskażań,żeby nie zakładać LPG;) Oczywiście nie zrozum mnie przewrotnie-LPG nie wpłynie też pozytywnie na silnik. Evanda to faktycznie rzadkość,z tego też powodu nie miałem z nią wiele do czynienia(krótka przejażdżka).Ale:serio obszerna w każdym kierunku,komfortowa,ma dośc bogate wyposażenie,nie jest brzydka,plastiki średnie,ale niebrzydki i dobrze poskładane.Nie wiem co jeszcze:) Denerwują mnie płytkie fotele,brzydkie zawiasy kufra (bagażnik wydaje się być wielki),niska ładownośc(waga ok 400kg powoduje,że Evanda przykuca na tyle i dobija czasem).Prowadzi się dość leniwie,ale kierownica miło pracuje.Raczej jest to dość trawły samochód,w dużej mierze jest oparta na sprawdzonych podzespołach;) Ja bym jednak chyba Leganze polecił,jak już Daewoo ma być:) Bo cena o niczym nie świadczy(za 7 tys kupisz chyba niezły egzemplarz),a jest to wg. mnie najfajniejsze Daewoo(a wiem,co mówię,bo nie pałam wielką sympatią do tych samochodów ze względów mało ważnych dla innych:)).Duża,dobrze wyposażona(nawet ładna;) wygodna fura,która jest trawała,nieopatrzona i dość sprawnie jezdzi;) Pozdrawiam Link Zgłoś
steefaan3 Re: evanda- warto kupic 09.10.09, 12:29 Caly problem ze nie ma leganz z rocznika 2004.., Link Zgłoś
ulubiony19 Re: evanda- warto kupic 09.10.09, 15:34 No nie ma,bo były produkowane do 2002r.;) Ale czy to jest jakiś problem? moto.allegro.pl/item761684192_piekna_leganza_bezwypadkowa_bezowe_skory_gaz.html niezły egzemlarz-największy wypas,tylko kolor taki chyba nijaki Link Zgłoś