snowbll 07.10.09, 22:16 witam, wypatrzyłem już sobie furkę (BMW335) tylko muszę odrobinę się skredytować. no i pytanie gdzie? macie jakieś doświadczenia? Auto to demo z niemiec a więc używka Link Zgłoś Obserwuj wątek
aaron.felb Re: jaki kredyt na auto? 08.10.09, 14:47 Nie warto szukać, sporo się naszukasz a i tak trafisz do getinu. Oni właściwie zdominowali rynek, ale dzięki temu dosyć sprawnie im to idzie.. A tej BMki "troszeczkę" zazdroszczę:) już niedługo.. Link Zgłoś
swan_ganz Re: jaki kredyt na auto? 08.10.09, 17:59 najtańszy oczywiście..... Z tym, ze rozważ jeszcze czy aby na pewno chcesz kupić auto na kredyt bo przeciez samo kupno to dopiero poczatek kosztów a nie ich koniec.... Innymi słowy; kredyt to mozna wziąść na kupno domu czy rozwój firmy ale nie na auto, które ma to do siebie, że może w każdej chwili odjechać bez zgody właściciela, może ktos puknąć w ciebie albo ty możesz w kogoś walnąć i auta juz nie będziesz miał za to będziesz miał kredyt do spłacania :-) Link Zgłoś
cleomenes Re: jaki kredyt na auto? 08.10.09, 18:00 getin rzeczywiście jest wszędzie, jeżeli chodzi o używane auta. ja się trochę chciałem sam nałazić, ale nic lepszego nie wypatrzyłem. Link Zgłoś