Dodaj do ulubionych

Chamstwo uzytkownikow Skod

IP: 64.203.129.* 14.01.04, 08:42
Wedrujac po Internecie natrafilem na wypowiedz wlasciciela auta marki Skoda
skierowana pod adresem innego internauty. Przyznam, ze nie rozumiem takiego
chamstwa. Najgorsze, ze czlowiek ten daje jasno do zrozumienia, ze jest
chamem, bo ma Skode. Czy wszyscy wlasciciele Skod to takie chamy? Moze to nie
najlepsze miejsce na takie pytanie, moze tu sa normalni ludzie, ale mimo to pytam.

"Kanciak Cytujac Ciebie wsioku sam jesteś niedorobionym pedałem, a Twoja matka
pierdoli się z byle takimi wsiokami. Nie wypowiadaj się szmato o ludziach
którzy maja takie auta bo sam chętnie wsadził bym Twój łed do bagażnika i
napierdalał w nigo klapa ile tylko miał bym siły a potem nasrał Tobie ćwoku na
ryj. Nic więcej".

No comments
Obserwuj wątek
    • h.i.p Re: Chamstwo uzytkownikow Skod 14.01.04, 09:26
      Jaki cel Ci przyświeca kiedy cytujesz słowa jakiegoś schamiałego degenerata?
      Czyżbyś sądził, że do takich bydlęcych odzywek zdolni są tylko właściciele
      jakiejś konkretnej marki samochodu? Bo mnie się wydaje, że to nie ma żadnego
      związku. Więcej, jestem tego pewien.
      • Gość: marek Re: Chamstwo uzytkownikow Skod IP: 64.203.129.* 14.01.04, 09:44
        h.i.p napisał:

> Jaki cel Ci przyświeca kiedy cytujesz słowa jakiegoś schamiałego degenerata?
        > Czyżbyś sądził, że do takich bydlęcych odzywek zdolni są tylko właściciele
        > jakiejś konkretnej marki samochodu? Bo mnie się wydaje, że to nie ma żadnego
        > związku. Więcej, jestem tego pewien.

Nie mam zadnego celu. Po prostu nie lubie internetowego chamstwa.
        Jak bys sie poczul, gdyby ktos do ciebie napisal taki chamski tekst? Ma jakies
        pretensje, niech to zalatwi prywatnie, a nie robi szambo z publicznego forum.
        Wiem, ze nie tylko wlasciciele Skod sa tacy, ale on wyraznie napisal, ze pisze w
        imieniu wszystkich posiadaczy tych samochodow, calkiem przyjemnych moim zdaniem
        zreszta.

• h.i.p Re: Chamstwo uzytkownikow Skod 14.01.04, 09:58
          Gość portalu: marek napisał(a):

> Jak bys sie poczul, gdyby ktos do ciebie napisal taki chamski tekst?

hip: Ale chyba nie jesteś rzecznikiem Kanciaka? Zostaw sprawę do wyjaśnienia
          tym 2 panom. Po co się w rozgrywkę angażujesz przenosząc ją co więcej na inne
          forum, czyli na to forum?

> Wiem, ze nie tylko wlasciciele Skod sa tacy, ale on wyraznie napisal, ze
          pisze
          > w
          > imieniu wszystkich posiadaczy tych samochodow,

hip: Z tego cytatu jaki przytoczyłeś nie wynika, że pisze w imieniu wszystkich
          właścicieli skod. Poza tym jak sobie wyobrażasz, że wszyscy właściciele skod
          dali mu prawo do wypowiadania się w ich imieniu? Czy jeśli ten osobnik miałby
          np. telewizor marki Philips i twierdził, że pisze w imieniu wszystkich
          posiadaczy Philipsów, to też zadawałbyś pytanie czy wszyscy właściciele
          Phlilipsów to chamy?
          Nie rozumiem do czego zmierzasz.
          W każdym razie sposób wypowiadania się osobnika, którego zacytowałeś
          zdecydowanie potępiam.
          • Gość: marek Re: Chamstwo uzytkownikow Skod IP: 64.203.129.* 14.01.04, 10:25
            Nie jestem rzecznikiem Kancika bo go nie znam i ani mnie on ziebi ani grzeje.
            Powiedzialem tylko swoje zdanie o chamstwie w Internecie i nie rozumiem skad ta
            agresja?
            ps. Czy jestes uzytkownikiem Skody?
            • h.i.p Re: Chamstwo uzytkownikow Skod 14.01.04, 10:44
              Gość portalu: marek napisał(a):

> Powiedzialem tylko swoje zdanie o chamstwie w Internecie i nie rozumiem skad
              ta
              > agresja?

hip: Żadna agresja. Nikogo nigdy nie pobiłem :)
              Dziwię się jedynie bardzo jak ktoś stawia pytanie czy wszyscy użytkownicy skod,
              a jest ich pewnie kilkadziesiąt tysięcy, to chamy tylko dlatego, że jeden
              akurat jest wybitnym prostakiem.

> ps. Czy jestes uzytkownikiem Skody?

hip: Owszem.
        • Gość: maciek Re: Chamstwo uzytkownikow Skod IP: 195.117.23.* 14.01.04, 14:24
          > marek napisal:Chamstwo uzytkownikow Skod

no to twoj post nalezaloby odpowiedziec w twoim stylu :
          a ty jestes pedal bo kiedys w internecie widziale goscia o imieniu marek ktory byl pedałem .
          Ciekawe nie ? .
          Pewnie nie miałeś tego na myśli coś napisał , ale niestety nie usprawiedliwia to Ciebie. Najpierw pomyśl potem pisz/mów . To powinno być generalną zasadą w postępowaniu i stosunkach miedzyludzkich , bo jeżeli nie stosujesz sie do podstawowych zasad grzecznosciowych to nie spodziewaj się że ktoś potraktuje Cię inaczej niż "słynnego inaczej" niejakiego Kanciaka/szpaka/.. i bedzie to traktował jako kolejny paszkwil na użytkowników skod
          • Gość: marek Re: Chamstwo uzytkownikow Skod IP: 64.203.129.* 14.01.04, 14:41
            O co wlasciwie chodzi z tym Kanciakiem? Juz ktorys z kolei raz widze ten nik i
            nie bardzo rozmumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka