Dodaj do ulubionych

Co to za auto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 15:47
dramat...
Obserwuj wątek
    • Gość: Frycek Re: Co to za auto? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.09, 15:53
      Wiejski tuning...
    • Gość: ty Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 16:09
      wyglada jak nieudany/odrzucony projekt spitego projektanta bmw ;]
    • Gość: chouopiec Re: Co to za auto? IP: *.acn.waw.pl 01.12.09, 16:10
      uwaga kamyczek na drodze :)
    • Gość: Maro Re: Co to za auto? IP: *.chello.pl 01.12.09, 16:38
      a tam narzekacie :D wlasnie takie cos produkuja żeby mozna bylo poszpanowac na polskich wsiach :D wiadomo ze w polsce BMW to wiejska marka i widac ze samochod pod polaczkow robiony:D
    • Gość: maro Re: Co to za auto? IP: *.chello.pl 01.12.09, 16:42
      aha zeby nie bylo ze mam cos do BMW bo dla mnie to samochod z klasa:) tylko ze ma pecha co do włascicieli :D
    • Gość: AAAAAAAAAAAAA!!! Re: Co to za auto? IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 01.12.09, 19:07
      ciutke bedzie darł opony...
      zderzakiem to bedzie zahaczał o linie namalowane na jezdni...
    • Gość: alek Re: Co to za auto? IP: 198.28.92.* 01.12.09, 19:39
      obleśny
    • Gość: eeetam Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 21:24
      kompletna przesada i beznadzieja, zamiast ciąć sprężyny w zawieszeniu , trzeba było raczej zastosować mniejszy rozmiar kół i opon , nie byłoby wtedy idiotycznie ujemnego kąta nachylenia kół, i dałoby się tym w miarę normalnie jechać. a tak to można tylko po pasie startowym na lotnisku w te i nazad, oczywiście po uprzednim dokładnym wyczyszczeniu tegoż ze wszelkich kamyczków.
    • Gość: sobol Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 21:59
      "o kurde ... na żyletkę najechałem ..." xD
    • Gość: duzomogacy Re: Co to za auto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.09, 22:19
      Wlasnie takiego zajezdzilem i oddalem na zlom. To juz drugi taki samochod w mojej historii. Zajezdzenie odbylo sie probe wjazdu do garazu ;-)
    • Gość: mikusthc Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 22:24
      Fura jest SUPER !!!!! Zrobiona jest pierwsza klasa! A koła są specjalnie pochylone ale ludzie jeżdżący dieslami kombi nie rozumieją czym jest tuning.
    • Gość: Orzełowski Re: Co to za auto? IP: *.torun.mm.pl 01.12.09, 23:42
      Nie, nie, nie. No ... NIE!
    • Gość: Tuptus Re: Co to za auto? IP: *.rect.uni.torun.pl 02.12.09, 08:02
      Wygląda jakby coś ciężkiego na niego spadło. Np. TIR.
    • Gość: Wombat Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 09:34
      Ciekaw jestem, jak prowadzi się taki wynalazek z dziwacznie pochylonymi kołami... Patrząc, jak przednie koła wypełniają nadkola zastanawiam się, jak to skręca... O komforcie jazdy nawet nie chcę myśleć.

Nie.
    • Gość: OJro Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 10:01
      BRZYYYYDAL ...
    • Gość: ms Re: Co to za auto? IP: 80.48.43.* 02.12.09, 10:19
      wyglada jakby sie mial zaraz rozleciec...
    • Gość: lj Re: Co to za auto? IP: *.171.92.251.static.crowley.pl 02.12.09, 11:10
      beznadzieja, to nie wygląda wcale jak BMW, a do tego ten paskudny negatyw. Nie jest to wiejski tuning, ale mi się nie podoba.
    • turbokozik Re: Co to za auto? 02.12.09, 11:27
      Eeee nie jest taki zły, coś w sobie ma, nie podobają mi się te krzywe za wielkie koła tylko, one psują całość
    • Gość: LeonFR Re: Co to za auto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:48
      @mikusthc

mistrzu to skręć mi tym wynalazkiem, bez podniesienia na pneumatycznym zawieszeniu powodzenia
    • Gość: wt Re: Co to za auto? IP: *.portnet.pl 02.12.09, 13:46
      wyjatkowo zjechany wiejski tuning. pachnie mi to japonia z kilometra i tymi dziwologami z tamtego kraju. tam tuningiem zajmuja sie psychole bez gustu
    • Gość: Tuner Re: Co to za auto? IP: *.gemini.net.pl 02.12.09, 20:39
      O Matko, wygląda jak rozwalcowane :/ Pewnie do driftu: ooreiwe.notlong.com nadaje się jak mało co - tyłek mu pewnie nieźle ściąga nawet przy wchodzeniu w zakręt czterdziestką, ale i tak nie chciałbym siedzieć w takim wieśwozie!
    • Gość: pionek Re: Co to za auto? IP: 193.111.144.* 03.12.09, 13:11
      hujowy
    • Gość: Errr Re: Co to za auto? IP: *.wilan.pl 03.12.09, 19:32
      nie znacie się furka pierwsza klasa, widać że ktoś się porządnie przyłożył do pracy i efekt jest świetny, może tylko oprócz tych tylnich świateł
    • Gość: bi-go Re: Co to za auto? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.12.09, 20:58
      Bez sensu
      Po co ładować kasę w coś co ma podłogę na wysokości rantów felgi?
      Żeby postawić na podjeździe i robić sobie dobrze patrząc na to? Bo na laski to tym nie wyjedzie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka