Gość: ty Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 16:09 wyglada jak nieudany/odrzucony projekt spitego projektanta bmw ;] Link Zgłoś
Gość: chouopiec Re: Co to za auto? IP: *.acn.waw.pl 01.12.09, 16:10 uwaga kamyczek na drodze :) Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Co to za auto? IP: *.chello.pl 01.12.09, 16:38 a tam narzekacie :D wlasnie takie cos produkuja żeby mozna bylo poszpanowac na polskich wsiach :D wiadomo ze w polsce BMW to wiejska marka i widac ze samochod pod polaczkow robiony:D Link Zgłoś
Gość: maro Re: Co to za auto? IP: *.chello.pl 01.12.09, 16:42 aha zeby nie bylo ze mam cos do BMW bo dla mnie to samochod z klasa:) tylko ze ma pecha co do włascicieli :D Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAAAAAAA!!! Re: Co to za auto? IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 01.12.09, 19:07 ciutke bedzie darł opony... zderzakiem to bedzie zahaczał o linie namalowane na jezdni... Link Zgłoś
Gość: eeetam Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 21:24 kompletna przesada i beznadzieja, zamiast ciąć sprężyny w zawieszeniu , trzeba było raczej zastosować mniejszy rozmiar kół i opon , nie byłoby wtedy idiotycznie ujemnego kąta nachylenia kół, i dałoby się tym w miarę normalnie jechać. a tak to można tylko po pasie startowym na lotnisku w te i nazad, oczywiście po uprzednim dokładnym wyczyszczeniu tegoż ze wszelkich kamyczków. Link Zgłoś
Gość: sobol Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 21:59 "o kurde ... na żyletkę najechałem ..." xD Link Zgłoś
Gość: duzomogacy Re: Co to za auto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.09, 22:19 Wlasnie takiego zajezdzilem i oddalem na zlom. To juz drugi taki samochod w mojej historii. Zajezdzenie odbylo sie probe wjazdu do garazu ;-) Link Zgłoś
Gość: mikusthc Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 22:24 Fura jest SUPER !!!!! Zrobiona jest pierwsza klasa! A koła są specjalnie pochylone ale ludzie jeżdżący dieslami kombi nie rozumieją czym jest tuning. Link Zgłoś
Gość: Orzełowski Re: Co to za auto? IP: *.torun.mm.pl 01.12.09, 23:42 Nie, nie, nie. No ... NIE! Link Zgłoś
Gość: Tuptus Re: Co to za auto? IP: *.rect.uni.torun.pl 02.12.09, 08:02 Wygląda jakby coś ciężkiego na niego spadło. Np. TIR. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Co to za auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 09:34 Ciekaw jestem, jak prowadzi się taki wynalazek z dziwacznie pochylonymi kołami... Patrząc, jak przednie koła wypełniają nadkola zastanawiam się, jak to skręca... O komforcie jazdy nawet nie chcę myśleć. Nie. Link Zgłoś
Gość: ms Re: Co to za auto? IP: 80.48.43.* 02.12.09, 10:19 wyglada jakby sie mial zaraz rozleciec... Link Zgłoś
Gość: lj Re: Co to za auto? IP: *.171.92.251.static.crowley.pl 02.12.09, 11:10 beznadzieja, to nie wygląda wcale jak BMW, a do tego ten paskudny negatyw. Nie jest to wiejski tuning, ale mi się nie podoba. Link Zgłoś
turbokozik Re: Co to za auto? 02.12.09, 11:27 Eeee nie jest taki zły, coś w sobie ma, nie podobają mi się te krzywe za wielkie koła tylko, one psują całość Link Zgłoś
Gość: LeonFR Re: Co to za auto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:48 @mikusthc mistrzu to skręć mi tym wynalazkiem, bez podniesienia na pneumatycznym zawieszeniu powodzenia Link Zgłoś
Gość: wt Re: Co to za auto? IP: *.portnet.pl 02.12.09, 13:46 wyjatkowo zjechany wiejski tuning. pachnie mi to japonia z kilometra i tymi dziwologami z tamtego kraju. tam tuningiem zajmuja sie psychole bez gustu Link Zgłoś
Gość: Tuner Re: Co to za auto? IP: *.gemini.net.pl 02.12.09, 20:39 O Matko, wygląda jak rozwalcowane :/ Pewnie do driftu: ooreiwe.notlong.com nadaje się jak mało co - tyłek mu pewnie nieźle ściąga nawet przy wchodzeniu w zakręt czterdziestką, ale i tak nie chciałbym siedzieć w takim wieśwozie! Link Zgłoś
Gość: Errr Re: Co to za auto? IP: *.wilan.pl 03.12.09, 19:32 nie znacie się furka pierwsza klasa, widać że ktoś się porządnie przyłożył do pracy i efekt jest świetny, może tylko oprócz tych tylnich świateł Link Zgłoś
Gość: bi-go Re: Co to za auto? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.12.09, 20:58 Bez sensu Po co ładować kasę w coś co ma podłogę na wysokości rantów felgi? Żeby postawić na podjeździe i robić sobie dobrze patrząc na to? Bo na laski to tym nie wyjedzie.... Link Zgłoś