Dodaj do ulubionych

Skoda Octavia Scout - test

• Gość: Ratler Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.04.10, 23:34
      zdenerwowany jestem na stan drog, chyba nie tylko ja, wiec nawet doloze kredytujac aby miec lepsze auto na te dziurawce. Chodzi za mna kredyt w Geitn i po wybadaniu sprawy skolonny jestem sie na niego zdecydowac, druga kwestia czy takie auto jak ta skoda, czy volvo te cross oferuja cos wiecej z zawieszania od zwyklego sedana ?
    • Gość: Jac Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.acn.waw.pl 19.11.10, 08:58
      Widzę, że większość komentujących jeździ nie autem a znaczkiem na grilu, no cóż Polska...
    • Gość: wp Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.02.11, 21:50
      Octavia II 4x4 to moje marzenie... :) Solidny samochód, nie rzucający się w oczy, a potrafiący tak samo dużo, jak konkurencja :)
    • Gość: do zyzy... Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.piekary.net 08.02.11, 06:30
      odbierając nowe subaru prosze uwazać na sprzęgło.
      Jest ogromna różnica między sprzęgłem octavii a subaru.
    • Gość: M Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:15
      O czy Wy Kochani mówicie ?! Subaru ?! Było dobre 10 lat temu...posiadam Imprezę 2.0 150KM z 2008 roku i wszyscy się nim zachwycają-oprócz mnie,żadna rewelacja.Po 30 tys. przebiegu wszystko zaczyna trzeszczeć,stuka zawieszenie,lecą końcówki drążków...ale mit dalej istnieje ;)
      Skoda pod względem wykończenia to inna bajka ale widzę,że tu wypowiadają się teoretycy i mitomani :)
    • Gość: Luki Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 11:53
      Widzę wielu forumowiczów, którzy spierają się że Outback nie jest wiele droższy. Ale doliczcie cenę jego eksploatacji. Wystarczy obejrzeć reportaż w turbo kamerze aby obejrzeć kilku zawiedzionych i uwięzionych tym autem użytkowników. Jedni z nich po 20, 25, a nawet 3 tysiącach kilometrów! poczuli smrodek z ich sprzęgła. Koszt? 6 tysięcy złotych. To policzcie teraz sobie jak tak nawet co 30 tysięcy je zmienicie jakie są koszta. Poza tym można zauważyć lawinowo rosnącą sprzedaż outbacka, forestera, i legacy w dieslu właśnie przez sprzęgło. Chociażby w mm cars katowice, już mają dwa subaru w czym jedno z przebiegiem 25000km!! to kto normalny oddaje w rozliczenie 2 letnie auto z takim przebiegiem? Tylko niewolnik tego sprzęgła.
    • Gość: genio Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 12:43
      Proszę użytkownika skody scout o kontakt tel. 505 843 440
      • Gość: andip Re: Skoda Octavia Scout - test IP: *.sti.net.pl 20.02.12, 20:59
        Też jestem zaintersowany Skodą Octavią Scout, tylko, że nie ma gdzie się nią przejechać :( Do jazdy testowej - jak wynika ze strony www skody - jest tylko w Zgorzelcu, Sopocie i Ełku !
        Może we dwóch utargujemy jakąś niższą cenę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka