Gość: misiaczeq IP: *.adsl.cybercity.dk 06.01.10, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jacek Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 10:25 Skąd przypuszczenie, że zestaw przycisków w Hondzie może być niewygodny? Dotychczas się to nie zdarzyło, więc pewnie i teraz będzie OK., a obsługa będzie jak zawsze na tyle intuicyjna, że instrukcja obsługi okaże się zbędna. Bardziej obawiałbym się o dynamikę i sportowego ducha tego samochodu, jeśli otrzyma układ napędowy wprost z Insighta. Link Zgłoś
Gość: 451 Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: 77.255.42.* 06.01.10, 10:29 wczoraj krótko - dzisiaj długo,hmmm zobaczymy jak jutro będzie :)) w sumie fajny odcinek, Link Zgłoś
evocati Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 10:56 Panie Jacku! Ani Audi, ani żaden inny samochód nie może być "bardzo bezawaryjny". Bardzo mało awaryjny albo bezawaryjny. Link Zgłoś
Gość: Mkr Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.01.10, 11:14 bardzo ciekawy odcinek panie Jacku, oby każdy Motodziennik był taki ciekawy (to się częściej zdarza:) i taki długi (no z tym to trochę gorzej, ale zawsze może być lepiej:) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kierowniczki.pl Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.chello.pl 06.01.10, 11:31 Z początkiem roku robi się coraz ciekawiej - oby tak dalej. Link Zgłoś
Gość: pabby Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: 83.175.174.* 06.01.10, 11:36 dobry odcinek - w sam raz na jubileuszowy/noworoczny by byl, ale lepiej pozno niz wcale. pzdr Link Zgłoś
Gość: greg Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.aster.pl 06.01.10, 11:42 ta nowa honda crz w przodu wyglada jak mazda rx8 Link Zgłoś
Gość: Kuba Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.chello.pl 06.01.10, 11:43 Długi, ale świetny odcinek! Co do Avantime - zgadzam się w 100% - samochód jest naprawdę piękny, a koncepcja minivan-coupe całkowicie genialna... Link Zgłoś
Gość: marek Re: Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.rev.snt.net.pl 06.01.10, 11:45 W 100 % zgadzam się z listą "niedocenianych aut" tak się skałda, że myślę o zakupie FR-V lub Cromy . Wadą FR-V jest niestety jego szerokość ... nie zmieści się do garażu i na niejednym miejscu w centrum handlowych ( pieszę oczywiście o wygodnym wysiadaniu ) Link Zgłoś
Gość: Ttt Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: 193.111.166.* 06.01.10, 11:53 Bardzo ciekawy odcinek i jaki długi.Daje do myślenia. Link Zgłoś
martm1 Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 12:25 co do fiata Cromy - abstrahując już zupełnie od ceny - ten samochód jest moim zdaniem potwornie brzydki! Link Zgłoś
pistenbully Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 12:36 Droga redakcjo. Mercedes klasy C od pewnego czasu może być napędzany silnikiem o pojemności ~1,6 litra o mocy 156 KM, choć nazywa się C 180 KOMPRESSOR BlueEFFICIENCY ( www.mercedes-benz.pl/content/poland/mpc/mpc_poland_website/pl/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/c-class/w204/technical_data.html ) Link Zgłoś
Gość: sturmowagen Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.tktelekom.pl 06.01.10, 12:47 Panie Jacku, proponuje zrobić zestawienie najlepszych aut minionej dekady, które odniosły sukces, były przełomowe id Link Zgłoś
wysot86 Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 13:14 Bardzo fajny odcinek pozytywna zmiana w nowym roku oby tak dalej! Link Zgłoś
turbokozik Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 13:40 Ja poproszę zestaw najfajniejszych youngtimerów Link Zgłoś
turbokozik Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 13:41 Pytanie: czy można na przykład Audi 80 Coupe do takich zaliczyć? Link Zgłoś
Gość: / Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.multimo.pl 06.01.10, 14:20 ja uważam że problem cromy i multipli jak i całego fiata jest bardzo złożony we włoszech większe auta nie są zbyt popularne na innych rynkach kojarzy się z autami małymi tanimi a to nie dobrze i nie dbali o marketing o zachowanie renomy ciągle coś w swoich autach zmieniali zrywali z historią to i stałych klientów sami sobie wycinali Link Zgłoś
Gość: mir Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.multimo.pl 06.01.10, 14:48 btw dekada jeszcze się nie skończyła! Link Zgłoś
Gość: Apok Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.pgd.pl 06.01.10, 14:52 Volvo S80 to Merc E i audi A6..:) a Croma po FL wg mnie jest b. ciekawa...:) Link Zgłoś
Gość: heh Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: 188.33.75.* 06.01.10, 15:06 czemu mi sie nie oddtwarza??? 3 dzien z rzedu... Link Zgłoś
jacek.balkan Motodziennik: Powiew ze wschodu 06.01.10, 15:08 Witam:) Evocati: masz rację. Pistenbully - ty też:) Apok: Volvo S60 jest konkurencją dla C-klasy i A4. O S80 wspominam dlatego że większy, a z małym silnikiem. Pozdrowienia! Link Zgłoś
Gość: zenonnex Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 15:15 Dobry ranking. Ja ostatnio zastanawialem się czemu honda sprzedaje teraz tak mało samochodów porównując z ostatnimi latami. Otóż odpowiedź jest banalna : niedawno z bratem kupowaliśmy auto i 1 z propozycji była honda jazz, ale już po wejsciu do auta, samochód odpadł z listy - nie ma tam w ogóle miejsca (ja mam 1.95 a brat 1.85 m wzrostu) i dużo ludzi w Polsce i w Europie jest wyższa niż 1.7 m. Więc mimo ładnego wyglądu dobrej jakości auto już na początku przegrywa z większymi autami. To samo się tyczy wyśmienitego Cruza gdzie owszem z przodu jest dużo miejsca,lecz z tyłu katastrofa - tylko dzieci się zmieszczą. Ostatecznie wybór padł na hyundaia i30 - sporo miejsca, nienajgorsza jakość, dobra gwarancja i wyśmienita cena. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: DSee Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.warszawa.mm.pl 06.01.10, 18:47 Panie Jacku, S60 dostojną limuzyną?? W którym wszechświecie?? :P Link Zgłoś
Gość: jaro Motodziennik: Powiew ze wschodu IP: *.e-wro.net.pl 06.01.10, 19:15 Bradzo ciekawy dzisiaj motodziennik :). Te guziki w Hondzie CRX, no właścwie CRZ, przypominają mi do bólu te z nissana 300ZX, i fajnie :). No a jeśli chodzi o avantime to sie zgadzam w 100% !! I ja bym go dał na 1 miejsce. Crome w sumie również, chociaż obiektywnie to za droga. Powinna być tak od 70 tys max.. Ale avatime robi niesamowite wrażenie. Widziałem go z 5 razy w życiu może i uważam, że ile by nie tracił na wartości to jest bardzo dużo wart kolekcjonersko, bo nie znajdziemy już z nowoczesnych aut żadnego chyba, które miałoby w sobie tyle polotu i fantazji i takiej niecodzienności co avantime. Link Zgłoś