Gość: kaczku7 IP: 195.82.172.* 07.01.10, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
a4_capone Motodziennik: Volvo z Chin 07.01.10, 10:34 Hahaha. Reklama Audi zarombista :D Tylko wydawało mi się, żę audi to samochód ludzi sukcesu, więc... trochę właściciel do niego nie pasował :D Link Zgłoś
Gość: ms Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 80.48.43.* 07.01.10, 10:38 reklama jest super ... potem z szyba ktora nigdy nie zgniecie Ci placy ... kontrowersyjna ale mam wrazenie ze bedzie skuteczne ... choc na pewno zieloni nie dadza teraz audi spokoju. pozdro for all Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:40 reklama jest... smieszna xD :P Link Zgłoś
Gość: 452 Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 77.255.55.* 07.01.10, 10:40 powitac, no tak jak myślałem dziś normalnej długości odcinek:))) reklama subaru poprostu rewelacja !! uśmiałem się :)) ale ciałka hmmmmm audi powinno jeszcze rozpędzić auto i uderzyć w słupa na tym parkingu i otworzyło by się ze 100 poduszek i też nikt by się nie zabił, mogli iść na całość :))) jak szaleć to szaleć :))) Link Zgłoś
Gość: lojdiridi Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 10:44 audi rządzi normalnie, angielski humor niemieckiego koncernu to jest to !!! Link Zgłoś
Gość: całe życie drugi Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 94.75.87.* 07.01.10, 10:46 jutro wygram. Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 194.242.148.* 07.01.10, 10:46 a cemu wiekszosc prezentowanych aut ma brytyjską rejestracje ? reklama denna,,, zenada Link Zgłoś
Gość: Krzych73 Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.cdma.centertel.pl 07.01.10, 10:46 drugi Link Zgłoś
emikal10 Re: Motodziennik: Volvo z Chin 07.01.10, 10:50 W Europie po tej reklamie pewnie odezwali by się obrońcy praw człowieka czy inne oszołomy, ale wydaje mi się,że amerykański rynek reklamowy rządzi się innymi prawami niż nasz. w reklamie ewidentnie chodzi o zmianę przekonania amerykańskiego społeczeństwa, że diesel, kopci i śmierdzi. Zobczymy jaki będzie efekt. Volvo z Chin - strach się bać, już Amerykanie tą markę nieco zdegradowali... Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:52 Ten samobójca, to jakieś warzywo. Ludzie do oddychania potrzebują tlenu, a nie dwutlenku węgla, ale jako żart reklama jest bardzo dobra, szczególnie dzięki drugiemu podejściu przy użyciu elektrycznej szyby. Co do Saaba, to jest jeszcze jedna szansa: skoro GM nie sprzedaje Opla, a za Saaba nikt nie chce dać sensownych pieniędzy, to być może warto markę utrzymać przy życiu, trochę zrewitalizować nowym 9-5 i SUVem na Cadillacu, bo to prawie nic nie będzie już kosztowało, a o sprzedaży pomyśleć po kryzysie, albo nawet pomysł zarzucić? Zabicie deficytowego Saaba obecnie już niewiele poprawi bieżące finanse, a bardzo szkodzi wizerunkowi GM. Jak już inni forumowicze pisali, GM być może chce już tylko wytargować jakieś ulgi bądź gwarancje za utrzymanie Saaba przy życiu. Link Zgłoś
Gość: login Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 80.50.35.* 07.01.10, 10:54 Albo, chodzi o to: Kup Audi a będziesz chciał się zabić :) trochę dziwna reklama. Zwłaszcza że samochód super. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.era.pl 07.01.10, 10:57 A skad stwierdzenie, ze duzo pali na postoju, głupie gadanie Link Zgłoś
Gość: kość Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:57 a ja mam wrażenie, że główny cel tej reklamy (zasięg) został osiągnięty. Bo zapewne nie tylko MD będzie ja pokazywał. Czyli znowu wg zasady - nie ważny czy mówią dobrze, czy źle - ważne żeby mówili. Bo przecież to tylko malutki wycinek całej strategii marketingowej a nie jej podstawa. Reszta przekazu (inne rekalmy) jest niezwykle poprawna i zachowawcza. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.bkl-bng-012.adsl.virginmedia.net 07.01.10, 11:02 reklama smieszna :) Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.microsoft.com 07.01.10, 11:07 europejska wersja accorda, powinna byc amerykanska na zdjeciach. Link Zgłoś
Gość: mały Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 11:07 Brawo Panie Jacku powraca humor z poprzednich odległych odcinków :) ? Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:19 cos czuje ze jesli to wejdzie do stanow i jakis dzieciak zrobi cos podobnego a do tego faktycznie nawet mu sie nie uda a jedynie dozna "uszczerbku" na zdrowiu to audi w stanach wyda nie male pieniadze na prawnikow i ugode Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.range81-152.btcentralplus.com 07.01.10, 11:23 co do reklamy,to.....zawsze ceniłem niemców za subtelność :) Link Zgłoś
Gość: ala Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.202.116.195.easy-com.pl 07.01.10, 11:28 Zapewne kierownictwo AUDI ma już tyle kasy że nie ma z nią co zrobić to nakłania do samobójstwa z miłości do audi... Ta reklama ewidentnie na to wskazuje. Ludzie są jacy są i nie można wykluczyć iż znajdzie się jakiś amator który przez to życie straci.... Reklama dźwignią handlu, a podana w takiej formie może się źle skończyć. Celuje w kategorie 35-45 latków którzy wszystko mają, ale żona, kochanka/kochanek i dzieci go nienawidzą bo są przeżarci kasą i tyle.... Link Zgłoś
Gość: asd Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.tktelekom.pl 07.01.10, 11:45 Fajnie ze w usa jeszcze kupuja pikapy i spore limuzyny ;p Moze w głowie od ekologi im sie jeszcze nie poprzewracało. Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 11:49 fajna reklama czepiacie sie ;) Link Zgłoś