Dodaj do ulubionych

BMW 5 ActiveHybrid

IP: *.e-wro.net.pl 26.01.10, 13:42
ZAJEEEE**STE urządzenie. Powinno być w każdym nowo produkowanym aucie. Już widze, brak rys na zderzakach czy felgach, parkując przy wysokim krawężniku. To jest to! Chciałbym miec okazje zaparkowac takim autem na żywo... tzn. żeby ono zaparkowało ze mną w środku :D.
Obserwuj wątek
    • Gość: Thinker Re: BMW 5 ActiveHybrid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 14:27
      jaro: Może po prostu naucz się parkować? :) Ja tam rozumiem, że moja dziewczyna mająca prawko od 3 miesięcy może mieć problemy z parkowaniem, ale każdy normalniejszy kierowca po 1-2 latach się tego uczy na własnej skórze i potem daje rady :)
    • Gość: badboy Re: BMW 5 ActiveHybrid IP: *.ostrowmaz.mm.pl 26.01.10, 15:30
      zajebi*ty system to Night Vision tym bardziej tu nie będziemy mieli problemów z rysami, wgnieceniami czy pęknięciami zderzaka. A z tego co wiem to trzeba mieć duuużą lukę pomiędzy samochodami aby system sam zaparkował, a w centrum miasta raczej takiej nie znajdziemy...
    • Gość: owoc Re: BMW 5 ActiveHybrid IP: 82.160.252.* 26.01.10, 17:02
      Stylistycznie jest lepiej od modelu e60 ale mnie przeraza ile w tym aucie jest elektroniki. A elektronika ma to do siebie ze im autko starsze tym jest ona bardziej zawodna. Jedno jest pewne to nowe bmw ( ale tez inne marki) nie jest juz prawdziwym BMW z krwi i kosci jak z przed laty:-((((
      Aha a jedyna baterie jaka toleruja w samochodzie to akumulator!
      A to bmw na prad to kpina i chanba dla marki

• Gość: A to the Z Re: BMW 5 ActiveHybrid IP: *.l-3com.com 27.01.10, 19:16
      Dobrze powiedziane" owoc"BMW to tylko silnik spalinowy z turbo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka