Gość: e46 IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 17:19 ALE STRZAŁA ! Przekozak robota Alpiny Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: uhm Re: B7 zamiast M7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:24 A kiedykolwiek była produkowana eM'ka na bazie 7-mki Link Zgłoś
Gość: brava Re: B7 zamiast M7 IP: 83.1.168.* 03.02.10, 17:31 co z tego skoro wazy 3 tony, katastrofa Link Zgłoś
Gość: owoc Re: B7 zamiast M7 IP: 82.160.252.* 03.02.10, 17:39 uhm nie ale jest prototyp m7. www.autojaho.pl/2009/07/14/bmw-m7-%E2%80%93-niestety-nie-beda-go-robic/ To to co ze wazy 3 t0ny! wazne jak jezdzi. A jezdzi pewnie jak M5 Link Zgłoś
Gość: bj Re: B7 zamiast M7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 18:13 Dzieciaki, które nigdy na to auto stać nie będzie - BMW F01 waży 2 tony, nie 3. Trzy to waży Hummer. Z silnikiem 6 litrów jest chyba ze 100-200kg cięższe, dlatego z 5.0 daje mu rady po zwiększeniu mocy. A najśmieszniejsze jest to, że ta 2-tonowa limuzyna objeżdża wszystkie sportowe Abarthy czy inne tego typu pokractwa. Link Zgłoś
Gość: . Re: B7 zamiast M7 IP: 82.160.252.* 03.02.10, 18:53 E bj dzieciaku nie badz taki BMW fan zajebisty bo pokractwa BMW tez wiele innych marek objezdza. Musisz sie wyluzowac! Link Zgłoś
kuzni Re: B7 zamiast M7 03.02.10, 18:56 alpina na swojej stronie podaje przyspieszenie 4,7s i 4,8 dla LWB chyba dłuzszą wersja ... www.alpina-automobiles.com/en/models-alpina/b7-biturbo/technical-data.html Link Zgłoś
Gość: PabloG Re: B7 zamiast M7 IP: *.chello.pl 03.02.10, 18:58 ...objeżdża wszystkie sportowe Abarthy czy inne tego typu pokractwa. To znaczy w wyścigu na 1/4 mili, bo po serpentynach to wątpię. Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: B7 zamiast M7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:18 Całkiem ładna ta 7er, ale raczej dla pasjonata, bo skoro ktoś będzie chciał osiągów to pójdzie po S65 AMG, albo XJ'a z V8. Jednak przyznam, że ma urok i mam też nadzieję, że buraczki obejdą się smakiem:) Link Zgłoś
Gość: stefanbmw Re: B7 zamiast M7 IP: *.centertel.pl 03.02.10, 19:56 Phh po prostu nigdy ciecie nie jezdziliscie takim autem i nie bedzie wam dane jezdzic dlatego nie potraficie przyznac ze auto jest piekne szybkie bezpieczne wygodne i ma klase. Sam posiadam 7er modelu e38 v12 i nigdy nie zamienilbym jej na zadna inna czy to mercedesa dla dziadow czy audi dla wsi Link Zgłoś
Gość: stefanofrajer Re: B7 zamiast M7 IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 20:09 ohh Stefciu, idź się wisusiać za krzaczek. Napawa cię dumą, że jeździsz brzydkim, starym bmw 7 e36 ? Ni to ładne, ni to nowe.. Czym ty się podniecasz buraku ? To ty jesteś ze wsi, ZAKOMPLEKSIONY MOŚKU ! Bo to właśnie la musy z kompleksami jeżdżą starymi siódemkami Link Zgłoś
Gość: . Re: B7 zamiast M7 IP: 82.160.252.* 03.02.10, 20:32 Gość: stefanbmw Ty cieciu a czy tu ktos napisal ze to bmw nie jest szybkie, bezpieczne itp itp? Nie! Po drugie skad wiesz ze nikt z nas nie jezdzil takim autkiem? A ostantie Twoje zdanie dowodzi ze niestety jestes zakompleksionym posiadaczem BMW ktory uwaza ze jak jezdzi modelem e38 V12 z LPG to konkurencyjne marki sa takie i owakie( a zdziwil bys sie oj zdziwil) i juz wie jak jezdzi alpina b7. Koles prosze Cie nie kompromituj sie i dzieki takim jak ty opinia o uzytkowniach bmw jest jaka jest.Niestety:-((( Link Zgłoś
Gość: uhm Re: B7 zamiast M7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:14 @owoc - Chodzi mi o seryjną produkcję, nie o prototypy. Wśród prototypów są takie auta w stajni, o których się nikomu nie śniło. M5 w wersji Cabrio (nie produkowane z powodu dużego zagrożenia dla M3 Cabrio), M5 E39 w Combi i parę innych. Co do twojego artykułu to wnioskuję, że to miała być pierwsza M na bazie siódemki. Link Zgłoś
Gość: owoc Re: B7 zamiast M7 IP: 82.160.252.* 03.02.10, 21:36 @uhm wiem wiem jest mnostwo fajnych prototypów BMW i nie tylko. A z tych BMW te najbardziej mi szkoda ze nie byla oferowana moja ulubiona z piatek M5 e39 jako kombi. Ehh szkoda bo piekna sprawa... Link Zgłoś
Gość: bj Re: B7 zamiast M7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:42 @PabloG: już raz podowałem link do czasu na torach. Tak jak na prostych, tak na zakrętach. ----- Nie znaczy to oczywiście, że BMW jest najszybsze na świecie, ale to żałosne, jak ktoś kupuje Fiata i nazywa go autem 'sportowym'. Link Zgłoś
Gość: RPWL Re: B7 zamiast M7 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.10, 21:45 Owszem ladny, oczywiscie mnie nie stac itd. Ale mialem okazje jechac usportowionym BMW 5 aktualnej generacji - masakra! Zbyt twarde zawieszenie, nawet jak na niemieckie drogi, po ktorych sie poruszalem. Link Zgłoś
mzyo Re: B7 zamiast M7 03.02.10, 22:10 Bezsensowne auto. Ciekawe czy zaczną produkować też przedłużoną i pancerną wersję sportową. Owszem wszystko można tylko po co? Auto może mieć i 700km i nie koniecznie musi epatować swoją 'sportowością'. Auto jest ciężkie, długie i na tor się nie nadaje. A czy po autostradach muszą jeździć same wersje 'sport'? Owszem łatwiej wyrwać panienkę na auto 'sportowe'( w wersji sportowej) bo daje złudzenie, że właściciel jest osobnikiem bardziej interesującym, twardzielem... jak zwał tak zwał. Owszem auto będzie się sprzedawało. Może nawet inwestycja przyniesie jakiś rozsądny zysk. Nie zmienia to jednak faktu, że sama idea auta sportowego do przewożenia VIPów na tylnej kanapie jest bezsensowna. Link Zgłoś
Gość: . Re: B7 zamiast M7 IP: 82.160.252.* 03.02.10, 22:18 bj co jak co ale abarth robi auta sportowe!!!! Link Zgłoś
Gość: . Re: B7 zamiast M7 IP: 82.160.252.* 03.02.10, 22:23 @mzyo niechce nic mowic ale czuje ze zaraz dostaniesz mega zrype od pewnego zakompleksionego wlasciciela BMW 7er e38 V12 z LPG:-))) Ale nic musisz byc dzielny. Aha i wiedz ze wspieramy Cie!!! Link Zgłoś
Gość: FUN Re: B7 zamiast M7 IP: *.chello.pl 03.02.10, 23:37 Dobrze że jestem bezrobotny i biedny jak myśl kościelna, bo nie mam takiego ciężkiego wyboru B7 czy 760Li Link Zgłoś
Gość: nakedbajqcior Re: B7 zamiast M7 IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 23:37 stefek vel mojabeniaijejciezkifraj.er już się nie odwzewie, bo popadł w depresję.. Tak tak..! to już nie kompleksy. To skutek totalnego zakompleksienia. Miał "małego", zapragnął auta długiego. To kupił wieśniarkę siódemkę starą. Zakręcił bąki na rynku i myślał, że coś wyrwie.. i tak odkąd ma to bmw to próbuje. A dziś... uronił łzy i się zamknął w sobie.. biedaczyna ; ( psychologa mu ! i lachona ze wsi do wożenia ! Link Zgłoś
Gość: awd Re: B7 zamiast M7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:44 mzyo: A Ty na benzynie oszczędzasz czy jak? Jak bym chciał auto super wygodne i sportowe, to właśnie bym brał 750 lub 760. Sportowe w zamyśle, żeby sobie szybko po drodze pojeździć, bo przecież czy kupisz takie, czy kupisz M3, to i tak takie auto toru prawie nigdy nie widzi. A że większości ludzi takie przyśpieszenia nie są potrzebne to biorą 730D i żyją. Ich wola, ich wybór. Ja diesla bym nie kupił. Link Zgłoś
Gość: wodz_matolow Re: B7 zamiast M7 IP: *.mammothnetworks.com 04.02.10, 03:48 A czy da sie go przerobic tak, zeby olej rzepakowy mogl palic? Moze Alpina cos wymysli... Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: B7 zamiast M7 IP: *.radom.vectranet.pl 04.02.10, 10:09 Do stefanbmw Piszesz ze mercedes jest dla dziadkow a audi dla wsi. Przejedz sie na polska wies i tam zobaczysz jaki samochod dominuje, wiekszosc to sprowadzanych starych bmw z silnikiem 1,6. Nawet sam nie wiesz co oznacza skrot BMW: BOLID MŁODEGO WIEŚNIAKA Link Zgłoś