Gość: brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 16:22 ladny, srodek taki zwyczajny, bez wodotryskow, ale moze to i lepiej: vide honda crz ;> Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Rafał Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 16:23 ładny, tylko za niewiele więcej można mieć jakieś typowo europejskie auto o podobnej mocy a w przypadku Hyundaia ze stanów nie byłbym pewien jego jakosci Link Zgłoś
Gość: Gabba Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.elektrosat.pl 15.02.10, 17:27 Zależy od definicji niewiele. Trudno jest kupić nowe, tylnonapędowe klasyczne coupe z automatyczną skrzynią i pełnym wyposażeniem za te same, lub odrobinę większe pieniądze. W podobnej cenie są VW Scirocco (2.0 TSI 211 KM, DSG6), czy Renault Megane RS (250 KM, M6). W promocji dorwać można Alfa Romeo Brera. Ale żadne z nich nie jest typowym tylnonapędowym coupe... BMW i Audi poza zasięgiem, Mercedes CLC 200 ewentualnie, po dorzuceniu 20k zł. Także w sumie autor ma rację. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 18:14 hehe, ale jaja, to niech sie jakis madrala znajdzie z GM Polska i od Forda , który zacznie sprzedawać w salonach nowe Camaro i Mustangi.. przecie wersje v6 maja dobre "europejskie silniki", Hijijuujjdanniji jezdzi podobno b. przyzwiocie (tak twierdzi MotorTrend:) , ale nadal nie wygląda (tak twierdzi każdy, niekoniecznie esteta:) ! a to w aucie cuope (czytaj: dla mlodego "Plejboja") sprawa kluczowa.../ ciekawe jaka bedzie cena: za nowe Camaro v6 na ul.Lopuszanskiej wołają niecałe 130 tys ... Ludzie zlekceważcie te niemieckie nudy i japońskie pokraki.. kupujta "auta z jajami"... np. amerykańskie "ekstrawaganzy"...:) Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 18:19 Totalna Porażka : myslalem ze 100 tys zl za v6 .... phi, za 100-wke to wypas Nissana Zet mozna dostać... A za Miatę (MX5 ) ile wołają u Forda :)..? Link Zgłoś
Gość: brainless Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 19:04 Przód wygląda jakby podczas projektowania plakatówka spłynęła i nikt tego nie zauważył. Poza tym jest znośnie. Od lat kibicuję Hyundaiowi i po raz kolejny widać, że jest to firma, której się chce. W czasach kiedy każdy "sportowy" samochód dzieli zawieszenie i układ napędowy z globalnym kompaktem, Koreańczycy fundują nam prawdziwe auto. ?????! Link Zgłoś
Gość: Tylny napęd Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.02.10, 19:26 ...czyli pięć biegów wstecznych i jeden do przodu. Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:22 Panie Stańczyk widać jestem Pan zapaleńcem US cars, ale trochę luzu:) Mało kto u nas takie auta kupuje bo trzeba mieć kaskę na paliwo, a o to ciężko u nas. W US to normalne auto sportowe dla zwykłych ludzi, bo tam paliwo jest tanie, tak jak i samochody (normalne ceny, nie tak jak w zapchlonej EU). Co do sprzedaży tych Hyundaiów to niezły pomysł, ale ten Genesis jest nudny, US Muscle są ''coolniejsze'':) Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:05 No i znowu mamy kryptoreklamę, a właściwie zupełnie czystą reklamę. Nazwa salonu, ceny, czas dostawy... No rzeczywiście numeru telefonu i godzin otwarcia nie podał pan (redaktor???) Mroczek. Piękny przykład uczciwej dziennikarskiej roboty na poziomie DTV z czasów stanu wojennego. Falska byłaby z was dumna, panowie z moto.pl. Link Zgłoś
Gość: Mistrz Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.cdma.centertel.pl 16.02.10, 17:37 może być kupił bym tego hiundia Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 22:25 stanczyk za 100 tys nie kupisz nisana 370 Z. W polskim slaonie kosztuje on sporo sporo wiecej. Jesli chcesz porownywac genesisa coupe do nissana , to do 370 Z bo to jego klasa i konkurent sporo drozszy. Ludzie takie glupoty piszecie ze mi was szkoda. I co mi z tego ze camaro czy mustang stoi 130 tys. Za ta cene dostajesz amerykanca z tandetnym wyposazeniem i slaby msilnikiem jak na jego mase. Za te pieniadze nie kupisz nic lepszego , a prowadzenia genesisa i wyglad jest genialny. Nissan zmienil tylko lampy w nowym 370 Z, infinity wcale sie tez nie zmienilo - a hyundai zrobil cos nowego wreszcie. Link Zgłoś
Gość: sd Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.centertel.pl 10.03.10, 22:08 jak to mozliwe ze juz go prowadziles? Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 12.05.10, 02:32 witam wszystkich....obecnie znajduje sie w usa...jezeli chodzi o genesis 3.8 v6(manual) to wlasnie dzisiaj mialem przyjemnosc poprowadzic ten samochod i powiem szczerze ze dobor mmocy do masy robi wrazenie i wyglad zewnetrzny zasluguje na 5....natomiast w srodku to troszke wiecej niz przecietny...lecac po autostradzie 160km(wiecej nie moglem bo byl lekki korek) to nic nie czulem predkosci tylko szum powietrza....a jechalem na 6biegu przy obrotach 2500 miejac troszke wcisniety pedal gazu....na mnie to autko zrobilo wrazenie...to cos nowego jezeli chodzi o Hyundaja coupe... Link Zgłoś
Gość: skoda1000MB Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: *.gb.pl 01.10.10, 14:26 jacku, a co reklamował DTV w stanie wojennym? i Falska w szczególności? ;) Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Busan Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: 58.235.177.* 27.10.10, 16:25 Mam to auto od ponad roku, z tym ze w max opcji z silnikiem 2.0 turbo.W tej wersji w Korei, bo tu mieszkam, w przeliczeniu kosztowalo mnie 29 000 USD Auto prowadzi sie super, z tym ze dosc czesto odwiedzam serwis z uwagi na kiepskie wykonanie, zwlaszczas skrzypienie. Smieje sie ze niedlugo wymienia mi pol samochodu na gwaracji... co do spalania to porazka, w miescie 18-21 l /100. Ale pomimo wszystkich wad design w rzeczywistosci i frajda z jazdy mi to wynagradza Link Zgłoś
Gość: danny Re: Hyundai Genesis Coupe w Polsce IP: 87.204.176.* 25.01.11, 22:55 Nie sądziłem, że to powiem w odniesieniu do koreańskiego wozidełka:) Piękny!! Link Zgłoś