Dodaj do ulubionych

UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.04, 22:11
Jaki według was samochód jest najbrzydszy na rynku i dlaczego?

Oczywiście nie mówmy o maluchach, fiatach 125p czy żukach.

Mi nie podoba się fiat multipla! Jezu jakie to brzydkie i te światła międzu
maską a szybą.
Obserwuj wątek
    • Gość: manix Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: 62.233.173.* 25.02.04, 22:50
      podoba mi się pomysł.największą maszkarą dla mnie jest renault thalia.dlaczego?
      cała jest okropna.aż do bólu.
      • ewcia.p Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 25.02.04, 22:54
        paskudny jest Ford Ka.
        to ma być samochód????
        • Gość: manix Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: 62.233.173.* 25.02.04, 23:26
          a moja babu tak wzdycha do "ka"i weż zrozum kobiety.
    • Gość: Joasia Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 22:56
      Porsche Cayenne
      Ford Ka
      • Gość: wredny Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.proxy.aol.com 25.02.04, 22:59
        dziwie ci sie Joasiu,ze porshe cayenne ci sie nie podoba,bo wiekszosc panienek
        to zabiera dwie pary majtek na taka przejazdzke,to autko naprawde jest te
        pieniadze warte.
        • ewcia.p Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 25.02.04, 23:01
          Gość portalu: wredny napisał(a):

> dziwie ci sie Joasiu,ze porshe cayenne ci sie nie podoba,bo wiekszosc
          panienek
          > to zabiera dwie pary majtek na taka przejazdzke,to autko naprawde jest te
          > pieniadze warte.

do porshe to chyba takie panienki w ogóle nie zabierają majtek jak już
          cos :D:D:
          • Gość: wredny Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.proxy.aol.com 25.02.04, 23:08
            co najwyzek podkasane futerko,a jaka w nim skora,orgazm!!
    • Gość: jerry Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 23:20
      -Fiat Siena -wiadomo,
      -P206 SW -jak mozna oszpecić tak udany samochód, dobrze ,że nie ma wersji 4d.
      -Renault Vel Satis oraz Opel Signum (executive z klapką na bagaż!)
      -Toyota Yaris Verso na równi z wersją 4d sprzedawaną w USA (nie pamietam nazwy)
      Wszystko przebija jednak Corsa A 4d sprzedawana kiedyś w Ameryce Płd.
      P.S. Chodzi chyba o konkurs na najbrzydszy samochód?
      • Gość: klaudia Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: 65.217.62.* 27.02.04, 17:16
        Toyota Yaris = Toyota Echo w USA (zgadzam sie z opinia)
    • Gość: Sebog6 Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: 195.136.247.* 25.02.04, 23:48
      Dawno nikt nie poruszal temau auta nr 1 sprzed kilku lat !!!!

SKODA FABIA !!!
      • wiktor_l Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 09:48
        Poprzednia corolla.
        • Gość: editor Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.crowley.pl 26.02.04, 09:52
          konkurs jest na najgorszy czy najbrzydszy samochód?
          dla mnie koszmarem stylistycznym jest nissan micra.
        • tomekkk82 Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 13:07
          wiktor_l napisał:

> Poprzednia corolla.

Zgadzam sie. Szczegolnie jako kombi.
    • Gość: Odin Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.telia.com 26.02.04, 09:56
      Wszystkich marek "sedany" ,najladniejsze to "combi" i "suv"-y.
    • Gość: Braził Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 10:18
      Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba.
      Z brzydkim tak samo.
      Czy było by pięknie aby wszystkie samochody były jednakowe ?
      pzdr
    • x-darekk-x Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 13:09
      widze, ze pojawiaja sie tu dwa epitety zamiennie.

jezeli najgorszy to zaz tavria
      jezeli najbrzydszy to renault thalia
    • Gość: olcia-wawa Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 26.02.04, 18:32
      O gustach się nie rozmawia,ale...
      ***Velsatis
      jest poprostu straszny!!!
      ***Thalia też urodą nie grzeszy.
      ***Aha Agila też mi się nie podoba...

• Gość: ss Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 18:40
      Fiat Siena nie znam nic gorszego 0 trakcji a plastiki typowo odpustowe
    • sympatico.ca Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 18:55
      Brzydoty wsrod taniego badziewia to nic nowego,proponuje zaglebic sie w wyzsza
      polke:
      Toyota Camry (obecna)-wyglada jak o numer wieksza Nubira,bez polotu,bez jaj a
      ile kosztuje...
      Porsche Cayenne
      Nissan Primera
      Honda Accord (obecna)-w tym modelu tylko przod jako tako sie udal,ale reszta to
      kawal kloca na kolkach,kombi wyglada jakby wazylo ze 3 tony,stylistyczny
      koszmar,gdzie ta zgrabna i elegancka sylwetka poprzedniego modelu?
      • x-darekk-x Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 18:59

> Honda Accord (obecna)-w tym modelu tylko przod jako tako sie udal,ale reszta
        to
        >
        > kawal kloca na kolkach,kombi wyglada jakby wazylo ze 3 tony,stylistyczny
        > koszmar,gdzie ta zgrabna i elegancka sylwetka poprzedniego modelu?

tyle, ze heniu pewnie piszesz o wersji usa. europejska jest oki - u was znana
        jako acura tsx.
        • sympatico.ca Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 19:04
          x-darekk-x napisał:
          > tyle, ze heniu pewnie piszesz o wersji usa. europejska jest oki - u was znana
          > jako acura tsx.

Wlasnie mam na mysli wersje europejskie,mialem okazje z tym klockiem sie
          zapoznac,dla mnie tyl zarowno w sedanie jak i w kombi jest niedorobiony,za
          ciezki i masywny,komus zabraklo koncepcji...
          • barkas Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 26.02.04, 19:45
            -ZAZ Tavria
            -Zaporożec
            -Daewoo (do wyboru)
            -Kia Schuma
            -Fiat Sztilo 1.2

Wasz BARKAS 1.8T L&K.
            • Gość: kanciak Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:05
              barkas napisał:

> -ZAZ Tavria
              > -Zaporożec
              > -Daewoo (do wyboru)
              > -Kia Schuma
              > -Fiat Sztilo 1.2
              >
              > Wasz BARKAS 1.8T L&K.

Skoda Oktawia Laska&Kakao
            • Gość: Sławek Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.trzebinia.net 27.02.04, 11:53
              > -Fiat Sztilo 1.2

Wyczuwam pogarde...? -skoro wszystkie inne auta pisesz w oryginalnej pisowni (z
              wyjatkiem Shumy),a Stilo nie.
              Skoro jesteśmy przy Stilo to mama pytanie: Stilo 1.2 ma inne nadwozie niż Stilo
              1.4,1.6,1.8,1.9,2.4?

pozdr

• Gość: Antyfiat Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:45
              do tych aut dodałbym wszystkie prawie fiaty
              dla mnie ich konstruktorzy i styliści chyba mieli oczy w cemencie a mózgi
              zostawili w domach . Ich "dzieła" przyprawiają mnie o mdłości. Oprócz fiata
              renault jest bliski dorównania włochom . Jeszcze jeden jakiś model i sie
              zrównają a wtedy mam tylko nadzieję że ich salony wylecą w powietrze a auta
              szlag trafi byle ich tylko nie widzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • karibox Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 28.02.04, 00:32
                oczywiście BMW 5 z lat 88-93 szmaciany grechot
          • 01boryna Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 27.02.04, 00:14
            sympatico.ca napisała:

Wlasnie mam na mysli wersje europejskie,mialem okazje z tym klockiem sie
            > zapoznac,dla mnie tyl zarowno w sedanie jak i w kombi jest niedorobiony,za
            > ciezki i masywny,komus zabraklo koncepcji...

Zgadzam sie calkowicie. Znajomy mnie podpuscil zebym moze jako nastepne auto
            wzial Accord. Zrobilem jazde probna, przyjrzalem sie dokladnie i nie mialem
            zadnych obiekcji decydujac sie na inne auto. Jak mowisz, wersja kombi jest
            przykladem zaburzen estetycznych projektantow w polaczeniu z choroba skosnych
            oczu (moze wtedy auto wyglada bardziej smuklo).
    • Gość: kanciak Skoda w kazdej postaci IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:02
      • barkas [...] 26.02.04, 20:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kanciak [...] IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:23
          • barkas Re: Skoda w kazdej postaci 26.02.04, 20:35
            Lepiej raz dziennie a dobrze niż 3 razy byle jak i z byle kim, tak jak Ty:

Oj ładnie ładnie kanciaczku:)

kemot.gnutella.pl/galerie/sejuszabawkus/plusz1.jpg

a tutaj z chłopakiem

kemot.gnutella.pl/galerie/sejuszabawkus/plusz3.jpg

Wasz BARKAS 1.8T L&K.
            • Gość: kanciak [...] IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:46
              • barkas Kanciak z Gracjanem w nie dwuznacznej hmmmm. 26.02.04, 21:29
                kemot.gnutella.pl/galerie/sejuszabawkus/plusz1.jpg

kemot.gnutella.pl/galerie/sejuszabawkus/plusz3.jpg
                • Gość: kanciak [...] IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:52
                  • kanciak.kielce [...] 26.02.04, 22:29
              • barkas [...] 26.02.04, 22:50
        • 01boryna Re: Skoda w kazdej postaci 27.02.04, 00:17
          Osobiscie uwazam ze Skoda (szczegolnie w tych lepszych wersjach) jest bardzo
          udanym autem, a SuperB jest po prostu klasse (za te pieniadze).
          • Gość: kanciak Re: Skoda w kazdej postaci IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 14:32
            01boryna napisał:

> Osobiscie uwazam ze Skoda (szczegolnie w tych lepszych wersjach) jest bardzo
            > udanym autem, a SuperB jest po prostu klasse (za te pieniadze).

rotfl
    • Gość: hehe.he Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:34
      honda accord
      toyota yaris
      toyota corolla
      nissan micra

japonczyki nie powinni pic tyle sake przed projektowaniem takich szkaradków
      • Gość: Boy Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:13
        Zdecydowanie Multipla.
        Wszystkie egzemplarze do kasacji, projekty na przemial, a projektanci na
        przymusowe pranie mozgu ;)
      • Gość: wredny Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 19:21
        Gość portalu: hehe.he napisał(a):
        > japonczyki nie powinni pic tyle sake przed projektowaniem takich szkaradków

akurat, Yarisa projektowal Grek !!!
    • hippolin kilof 26.02.04, 23:50
      Njabrzytszy jest Totota Avensis bo jest kanciasata w wersji sedan, a pierwsza wersja była znacznie ładniejsza
    • 01boryna Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 27.02.04, 00:01
      Gość portalu: OzZ napisał(a):

> Oczywiście nie mówmy o maluchach, fiatach 125p czy żukach.

Dlaczego nie? Fiat 125p Zuk czy Nyska to sa auta z innej epoki. Uwazam ze na
      swoje czasy byly ladne. Czasy sie zmieniaja i mamy zamiasz Nysy auto o nazwie
      Multipla. Kto wygrawa konkurs pieknosci? Ja stawiam na nasza Nyske.
      Ale wracajac do pytania: czy chodzi o auto najgorsze czy najbrzydsze?
      Bo jesli o najgorsze to mialem przyjemnosc z Ford Sierra Diesel. Makabra. Kiedys
      nawet wybuchl akumulator i przebil maske. Przecietnie bylem raz w miesiacu w
      warsztacie.Na szczescie to bylo auto sluzbowe....

Pozdrowienia
      • Gość: 9ton Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.wil.pk.edu.pl 27.02.04, 08:52
        nie wiem dlaczego przyczepiliście się do accorda. Dla mnie to najpiękniejsze
        auto. Jak wygram w totka to z miejsca kupuję tego "kloca" kombi!
        podoba mi się w nim właśnie ta masywność i ociężałość.
        dla mnie największa paskuda to Ka
        • Gość: erich Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 16:38
          Z ostatnich nowosci to nowa Vectra Kombi - kloc taki za nawet obity blacha jak
          czolg Accrod kombi wyglada leciutko.
    • Gość: Żubr Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: 217.96.2.* 27.02.04, 18:05
      wiadomo ze wsrod tamich samochodow jest wiecej brzydactwa wiec o thalii czy
      sienie nie ma co dyskutowac (choc siena jest z tej pary znacznie ladniejsza)
      dla mnie totalna pomylka stylistyczna w wyzszej klasie jest porsche cayenne

• Gość: uRBAN Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 27.02.04, 19:30
      Volkswagen Polo Classic/Seat Cordoba(starsza wersja)
      Skoda Fabia (w szczególności sedan)
      Opel Agila
      Fiat Siena i Multipla
      Renault Kangoo

• Gość: Nibelung777 Renault Thalia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.02.04, 19:36
      .
      • Gość: Nibelung777 I jeszcze 3F - Felicia / Favoritka / Fabia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.02.04, 19:58
        .
      • Gość: malmariebe Re: Renault Thalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 15:55
        Moze nie jest piękna, ale to dobry samochód, gdybyś nią trochę pojeździł, to
        zmieniłbyś zdanie, poza tym sądzę, że wypowiadają się tu głównie zakompleksieni
        faceci w swych szalejących gruchotach, których nie stać nawet na fiata 125p i
        mogą spuścić sobie nieco żółci.
        • Gość: Stjepan Croat Re: Renault Thalia IP: *.agram.mef.hr 12.03.04, 15:55
          Hello from Zagreb,Croatia.I have Renault Thalia.I am satisfied with Thalia.
          Everything is ok.Lot of place.Good machine consumption 6.5/9.5/8.5L petrol on
          100km across 160km/h.It is really cheap and exellent car.
          Please write me if you have problem with Thalia(Symbol,Saloon).
    • hippolin Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 27.02.04, 22:35
      Renault Megan 3dr i 5dr nowa wersja okropny tył
      • wojtek_blankietowy Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód 27.02.04, 22:54
        Najbrzydsze:
        - Vectra Kombi: wyglada jak cegla
        - Accord Kombi: j.w do tego debilny tyl
        - Porsche 911: rozdeptany garbus, ciasne i brzydkie
    • Gość: Tuta Re: UWAGA! Konkurs na najgorszy samochód IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.04, 16:48
      Golf V

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka