Gość: mixx Re: Buble ma czterech kołach IP: *.dhcp.embarqhsd.net 18.04.10, 16:46 Chevrolet "Aveo" to samochod zaprojektowany i monotowany w Korei Poludniowej... Link Zgłoś
business3 Re: Buble ma czterech kołach 18.04.10, 17:04 Tico 204 000 km - i jeździ ! 130km/h ! Jesteście frajerzy !!! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Buble ma czterech kołach IP: *.chelm.mm.pl 18.04.10, 17:47 Może ktoś wreszcie poprawi tytuł artykułu. Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 18.04.10, 17:59 Nowe auta kupują frajerzy i przepłacają...a po 3 latach ja od nich odkupuje za pół ceny :-) Hahahaa Link Zgłoś
Gość: kierowca thalii Re: Buble ma czterech kołach IP: 80.48.2.* 18.04.10, 18:46 Drwicie sobie z thalii? Jeżdże tym autem - nie mam żadnych problemół. Dobra, pomijam estetykę czy dynamikę silnika 75 konnego ;-) Ale jeździ i się nie psuje Link Zgłoś
Gość: barman Re: Buble ma czterech kołach IP: *.cust.dsl.vodafone.it 18.04.10, 19:28 Alfa Romeo GT źle wykonane? Psuje sie, owszem, na potęgę, ale co do jakości ncii. Link Zgłoś
Gość: mo Re: Buble ma czterech kołach IP: 212.76.61.* 18.04.10, 19:53 login/pseudonim, Jesteś z podlasia, nie? Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Buble ma czterech kołach IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.04.10, 20:26 Że amerykańskie samochody to techniczne i jakościowe BUBLE wiadomo od dawna- producentom i serwisom chodzi o wpływy. Kto im w tym przeszkadza ? - teraz TOYOTA, a za chwilę byćmoże BMW,VW.MERC itd itd ........... Link Zgłoś
Gość: Farekl Re: Buble ma czterech kołach IP: *.bg.ae.wroc.pl 18.04.10, 20:56 TATA jest robione według indyjskiego światopoglądu - a tam zdaje się zginięcie w wypadku to sposób na wyrwanie się z kręgu kolejnych wcieleń i osiągnięcie tego co oni nazywają nirwaną >>W grupie bardzo tanich aut "TATA", to indyjski sposób na rozwiązanie problemu demograficznego - auto bardzo wysokiego ryzyka. Produkt dla samobójców.<< Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Buble ma czterech kołach IP: 94.75.118.* 18.04.10, 22:01 @kierowca thalii - zamiast się podniecać thalią, racz zauważyć różnicę między awaryjnością a jakością wykonania. Link Zgłoś
piotr228 Re: Buble ma czterech kołach 18.04.10, 22:12 Jakby tu uratować Toyotę? Wiadomo że toyoty sprawiają teraz kierowcom najwięcej kłopotów, więc trzeba to jakoś zatuszować i odwrócić uwagę. Link Zgłoś
Gość: Bull Re: Buble ma czterech kołach IP: 62.154.222.* 18.04.10, 22:29 @m: nie obrazaj mnie swoja glupota. Trzymaj poziom, jesli nie stac cie na nowe auto to sie z tym nie afiszuj. Nie mieszkam w Polsce, ale Polo z 2007 roku jest tutaj nie do kupienia ponizej 5000 Euro, chyba ze ma przejechane 200.000. Takie auta mnie nie interesuja. Nie mam czasu jezdzic po jakichs panach Wackach zeby mi naprawili auto zony. Kupuje nowe i mam 5 lat gwarancji, nic mnie nie interesuje. Nie wiem czy to sie miesci w twoim swiatopogladzie, ale sa ludzie dla ktorych wydanie tych 14.000 Euro na nowe auto to nie jest koniec swiata i zeby w sciane Link Zgłoś
Gość: Ajwaj Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 22:37 Hehe :-) Niczym nie przywiązuję, mam 109KM pod maską, auto ma opływowy kształt, elektryczne szyby, grzane fotele, elektryczne lusterka, wspomaganie kierownicy i inne przydatne "bajery". Tylna wycieraczka włącza się automatycznie, kiedy cofam w deszczu. Setkę robię w 9 sekund. Mogę rozpędzić się do 195 km/h na godzinę. Bez problemu zahamuję z tej prędkości. Próbujesz mnie zdyskontować, bo czujesz, że przepłaciłeś, co??? Dziewczyny także oglądają się za tym samochodem, pomimo tego, że ma już parę lat. Ceny części nie są szczególnie powalające. Więc zanim skończysz się onanizować nad swoim autem, spróbuj może czegoś nowego, rutyna nie jest wskazana. P.S. Ktoś musi kupować nowe auto, abyś mógł kupić używane. Niestety nie wymyślono jeszcze jak produkować auta używane. Link Zgłoś
Gość: k Re: Buble ma czterech kołach IP: *.as.kn.pl 18.04.10, 22:39 Do "m" Rozumiem że Twoje dziewczyny też są z drugiej ręki - tanie, sprawdzone, "dotarte" z lekko zdartym lakierem na paznokciach... Haha Link Zgłoś
Gość: kierowca thalii Re: Buble ma czterech kołach IP: 80.48.2.* 18.04.10, 22:58 @zzz osobiście stawiam wyżej bezawaryjność od jakości plastików wewnątrz. no ale co kto lubi. szerokiej drogi ;-) Link Zgłoś
Gość: info Re: Buble ma czterech kołach IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.10, 03:30 @sash Tu chodzi o ocene samochodu a nie jakiegos odkurzacza z bi-turbo:) Link Zgłoś
Gość: AURIS Re: Buble ma czterech kołach IP: *.multi-play.net.pl 19.04.10, 06:39 TOYOTA AURIS - większego bubla nie ma Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 19.04.10, 12:37 @Bull Moje 11-letnie Polo się nie psuje bo o niego dbam (zero awarii unieruchamiających auto) !!! i nie przepłacam za nowe bo szkoda kasy skoro jeździ tak samo ! @k Auta to nie dziewczyny....nie muszą być nowe i drogie Haha Link Zgłoś
Gość: a Re: Buble ma czterech kołach IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 14:23 BMW E-30 , Golf IV Link Zgłoś
Gość: thomass Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:20 @m "Auta to nie dziewczyny....nie muszą być nowe i drogie Haha" Ciekawe jaka poleci na Twoje 11- letnie polo. Sam kupiłem 3 letni używany samochód, ale zdecydowanie lepszy od Twojego. A pianie we wszystkie strony i pokazywanie wszystkim, że polo jest ikoną niezawodności uważam za przejaw leczenia Twoich kompleksów. Wybacz, ale jakbym miał jeździć polo, golfem czy innym babskim samochodem to wybrałbym chyba rower. Nie zaprzeczam, że nic się w nim nie zepsuło. Bo właściwie co miało się popsuć w samochodzie prostym jak konstrukcja cepa? Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 19.04.10, 18:16 Widzę że kompleksy Ci wychodzą skoro wstydzisz się jeździć Polo i Golfem... Żadna nie leci na moje Polo bo ja nie kupuje auta żeby jakaś na nie leciała ... one lecą na mnie i na mój urok osobisty - coś czego ty nigdy nie będziesz miał bo tego nie można kupić...pozostaje Ci zakup mercedesa...może jakaś tania dziewka na niego poleci haha Link Zgłoś
Gość: gość Re: Buble ma czterech kołach IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 21:43 No na przykład takim Golfem GTI albo R to chyba nie wstyd jeździć, można jeszcze Polo GTI... Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 19.04.10, 22:46 wstyd to jeździć fiatem 126p...a jeśli lepszymi ci wstyd to znaczy że masz KOMPLEKSY !!!!! Link Zgłoś