Dodaj do ulubionych

Nowy Seat Alhambra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:21
a ja kupił bym sharana bo jak podjadę alhambrą pod remizę, to chłopaki od pasków i golfów mnie wyśmieją
Obserwuj wątek
    • Gość: c Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.as.kn.pl 19.04.10, 18:35
      czemu to wygląda jak sharan? dupaaaaaaaaaaaaa
    • Gość: Franek Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.10, 20:29
      No nieco różni się od volkswagen'a. Ale i tak bardziej podoba mi się sharan :)
    • Gość: withoutnick Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.chello.pl 19.04.10, 20:49
      Bardziej podoba wam się Sharan bo ma znaczek Volkswagena na masce :P
    • Gość: RPWL Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 22:19
      Podobny do VW, moze ciut ladniejszy. Malo wazne - to jest praktyczny van i sluzy do jezdzenia, a nie do ogladania. Czekam na zapowiedzianego vana Skody na bazie Sharana / Alhambry. Znajac Skode bedzie troche kontrowersyjnie, ale bedzie sie roznilo od VW.
    • Gość: Bejbe Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.chello.pl 20.04.10, 06:33
      Typowa kwestia gustu - jednym ładniejszy wydaje się Volkswagen Sharan, innym Alhambra. Moim zdaniem oba są porównywalnie dobre
    • Gość: gość Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:32
      Daleko im niestety do nowego Galaxy , pomimo tego, że styliści na siłę chcieli się do niego zbliżyć.
    • Gość: Piotrek Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.fema.krakow.pl 23.04.10, 00:59
      Dokładnie - mimo że Galaxy to model już sprzed kilku lat, to grupa VW nadal nie ma szans na dogonienie Forda w dziedzinie designu.
      Chyba, że zaczęliby sprzedawać tego vana jako Skodę - ta marka ma swój, bardzo specyficzny, ale mnie podobający się, styl.
    • Gość: Gość Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 09:34
      Widać, że styliści mocno wzorowali się na Fordzie Galaxy
    • Gość: db Re: Nowy Seat Alhambra IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 09:35
      Ford Galaxy i tak o niebo ładniejszy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka