Gość: wer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:15 może będę marudą ale ten samochód wygląda jakby był na rynku od około 5 lat Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jacek Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.webasto.pl 01.06.10, 12:23 Gdyby Kia zrobiła ten samochód, należałoby poubolewać nad brakiem odwagi w tworzeniu koncepcji, ale pochwalić za poprawność proporcji. Przy Citroenie ręce opadają. Tak może wyglądać BYD, TATA albo Łada, a nie Cytryna!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: 195.116.98.* 01.06.10, 12:34 Ładny ale z tłumu sie wyróżnia.Na parkingu przed dyskoteką też szału nie zrobi ... www.tnij.org/sklepnokaut2010 Link Zgłoś
Gość: dworr Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.versanet.de 01.06.10, 12:35 Niestety macie racje. Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.u.itsa.pl 01.06.10, 12:39 @jacek: ale firma ma zarabiac kase i zwiekszac sprzedaz. to nie galeria z pracami andyego warholla gdzie nabywcow znajdzie pare wystawionych sztuk. Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: 213.86.33.* 01.06.10, 12:43 a mi się podoba , zwarta bryła, ma swoja "wagę" super wnętrze, temat do zastanowienia. Link Zgłoś
Gość: Yaa Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.warszawa.mm.pl 01.06.10, 13:15 Rzeczywiście niezbyt oryginalny. Ale może to i lepiej. Ostatni wybryk Citroena, jaki mi się podobał to była (zresztą dość stonowana) Xantia. Czasy DS-a i CX-a nie wrócą. Oby był równie przeciętny w kategorii jakość i cena. Wtedy można (nawet) wybrać się na jazdę testową... chętnie posmakuję francuskiego komfortu. Link Zgłoś
Gość: Gabba Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.elektrosat.pl 01.06.10, 13:24 Mam nadzieję, że również w tej generacji pojawi się śliczna odmiana trzydrzwiowa. Wnętrze fajne, tylko z przodu wygląda dość podobnie do Polo... Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 01.06.10, 13:29 no kupicha taka, kupicha że aż żal Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.acn.waw.pl 01.06.10, 13:38 Brzydki nie jest, ale rozczarowuje nieco. Z boku taka unowocześniona krzyżówka Golfa ze Stilo 5d. Za to wnętrze zapowiada się fajnie. Link Zgłoś
remo29 Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 01.06.10, 13:49 Ooo... bi.gazeta.pl/im/7/7959/z7959517X,Citro%C3%ABn-C4.jpg - Astra IV po liftingu :)) Link Zgłoś
Gość: wzk Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.171.80.227.static.crowley.pl 01.06.10, 14:18 wygląda jak Kia Cerato hatch. sprzed kilku lat po liftingu Link Zgłoś
patinito Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 01.06.10, 14:22 no i dobrze, że jest stonowany, takie ma założenia, solidny kompakt do jeżdzenia na codzien, bez zbednych fajerwerków żeby nie odstraszać klientów. Od wzbudzania emocji w Citroenie maja teraz markę DS i tam zapewne będziemy mieli się czym zachwycać ja pokażą pewno niedługo auto segmentu kompakt na bazie tej C4 Link Zgłoś
Gość: marcingliwice Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 14:28 Auto poprawne ale do bólu nijakie. Od Citroena spodziewałbym się czegoś więcej. Bardzo ładne i efektowne wnętrze ale z zewnątrz rozczarowanie. C4 przypomina mi trochę skrzyżowanie 5 drzwiowego Fiata Stilo z Oplem Astrą. Szkoda. Link Zgłoś
Gość: houk Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 14:34 Super!!! bardzo ladne auto :) jak dla mnie bomba! Link Zgłoś
Gość: JA Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 14:50 ...fajna fura. Świetne wnętrze. Nie zwraca sobą uwagi na ulicy ale niektórzy tak wolą. Nie prawdą jest że wygląda jak niemiecki wóz sprzed 5 lat. Jest zachowawczy ale ja w nim widzę citroena. Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.u.itsa.pl 01.06.10, 14:50 @patinito: dokladnie, niemozebnie irytuja mnie wsrod wyznawcow cytryn narzekania na mala popularnosc aut. uporczywie wietrza rozne teorie spiskowe. citroen ma teraz schlebiac bardziej popularnym modom na dana chwila a od ekcesow bedzie brand ds. Link Zgłoś
Gość: osc;] Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.abg.com.pl 01.06.10, 15:04 Zgadzam sie z wieloma przedmowcami - Astra IV z tylu, Astra IV z boku, C5 z przodu ;], środek ladny, troche przypomina tym nastawieniem na kierowce Audi A6 lub Q7 Link Zgłoś
Gość: van der Cyc Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 16:33 Myślałem, że nowy C4 będzie wyglądał tak jak jakiś czas temu pokazał Auto św. To był odlot, fajne rozwinięcie starego modelu. Ten jest taki sobie. Chyba nawet ładniejsza jest nowa Astra. Co dla mnie jest szokujące. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 16:40 Francuzi zaczynają przeć do przodu...coraz ladniejsze te auta.. Link Zgłoś
Gość: osa Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.cdma.centertel.pl 01.06.10, 18:09 ale urwali ze swoją stylistyką, szkoda bo aktualne c4 było ładne i odważne, ten jest tylko ładny, mam nadzieję że nie popadną w poprawność i łagodność znaną z toyoty i vw Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:16 Daje rade. Ładny jest, ale przy poprzednim, a raczej obecnym C4 wygląda jak jego poprzednik... Link Zgłoś
Gość: F1 Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 21:29 Niema co konkurować z Golfem VI, co dopiero z Golfem VII. Nawet nie radzi sobie z autami koreańskimi... Auto może i ciekawe, ale... cudów nie ma :- ) Link Zgłoś
Gość: citron Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 21:31 tak jak obecny C4 mnie sie bardzo podoba, uwazam je za jedno z najpiekniejszych aut, tak to na zdjeciach jest beznadziejne. Jak citroen mogl upodobnic swoj kompakt do golfa lub hondy. Citroen zawsze byl ceniony nie tylko za komfort, ale rowniez za stylistyke. Niech nie psuja pieknej stylistyki tym czyms golfopodobnym Link Zgłoś
Gość: F1 Re: Tak wygląda nowy Citroën C4 IP: *.multimo.pl 01.06.10, 22:43 mam co prawda osiem lat ale wiem swoje Link Zgłoś