Dodaj do ulubionych

Volkswagen Polo sedan

IP: *.warszawa.mm.pl 04.06.10, 12:45
Niby lepsze to niż Thalia, ale ten prehistoryczny silnik 1.6 - przesada.
Podobno w opcji będzie można dokupić prędkościomierz i hamulec ręczny...
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.tktelekom.pl 04.06.10, 13:53
      Ten prechistoryczny 1.6 przeżyje kilka razem wzietych 1.4 tsi czy tam tfsi.
    • Gość: yaa? Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 14:02
      niby czemu to ma byc lepsze niz thalia? Moze niz logan, ale do thalii to temu troche brakuje
    • Gość: qw Re: Volkswagen Polo sedan IP: 91.91.14.* 04.06.10, 14:09
      Ciekawy pomysł z tym ograniczeniem wyposażenia i dostosowaniem auta do surowszych warunków. Aha, czy zamiast jednostka "Otto" nie można było napisać "benzynowa"?
    • Gość: kret Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 14:16
      niby czemu to ma byc lepsze niz thalia? Moze niz logan, ale do thalii to temu
      troche brakuje
      ---------------------

A pod jakim wzgledem brakuje mu troche do thalii
      Przeciez thalia to samochod konstrukcyjnie bardzo wiekowy - juz nie wspomne
      o tagicznej stylistyce.
    • Gość: gumiś Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 14:18
      Ciekawie zaprojektowany. Tylne lampy przypominają te z Golfa Variant.
    • Gość: Yaa Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.warszawa.mm.pl 04.06.10, 14:51
      @asd
      Silnik rzeczywiście trwały (i pewnie tsi przeżyje), ale jak to pali...

@yaa?
      Czemu lepszy od Thalii? Kup Thalię, pojeździj, zobaczysz... samochód jest fatalnie wykonany, niska jakość montażu przekłada się na trwałość. Widać to doskonale w cenie I generacji.

• Gość: leszczmiszcz Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 15:00
      Jak się nazywa ta bieda Fiata - sedan Grande Punto na Azję, Brazylię, Polskę i III świat? No więc to włąśnie to samo VW miał na myśli
    • Gość: Gość Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.cdma.centertel.pl 04.06.10, 15:05
      Po co robić niepotrzebną konkurencję vw bora - przecież to prawie ta sama klasa
    • Gość: oplomaniak Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 15:06
      Thalia buahahahaha - kiedyś w rodzinie było oryginalne Clio tej generacji co Thalia na tym siedzi z podobnym dieslem 68 KM - jeździć się tym szajsem nie dało. Thalia i budżetowy VW na III świat to z definicji jest kupa (z miodem jak kto kocha VW)
    • Gość: vwej Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 15:09
      Małe A8 - pragnem go pragnem ahh pragnem. Koniecznie montaż turecki albo ukraiński, no w ostateczności poznań/polkowice
    • Gość: ggg Re: Volkswagen Polo sedan IP: 167.202.201.* 04.06.10, 15:59
      i tak go polacy z rosji sprowadzą. bo niby dlaczego nie? jeśli ma wzmocnione zawieszenie, nadwozie i progi i lepszą ochronę przed rdzą to pasuje jak ulał na polskie drogi. i jak pojedzie na ruskiej benzynie to na polskiej tym bardziej. a niech jeździ po polskich drogach, co to komu szkodzi
    • Gość: Franek Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.10, 17:01
      Ludzie?! Polo w sedanie?! Co to jest?!
    • ukropp Re: Volkswagen Polo sedan 04.06.10, 17:55
      no.... polo w sedanie.

thalia? raczej fathalia :)
    • Gość: miastowy lord vade Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 18:08
      "w" sedanie - nomenklaturowa wiocha polski B - bazarowej

W dizlu
      W szyberdachu
      W pakiecie
      W toalecie
      W halogenie
      w pietruszce
      W wydmuszce
      W benzynie
      W turbinie

We Wsi się tak mówi
    • Gość: B/\/\\/\/ Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 18:45
      Wstydził bym się do czegoś takiego wsiąść . . (polo)
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.centertel.pl 04.06.10, 18:48
      Moje Polo hatchback z 1999 r. to jest prawdziwe cacko a nie jakiś nowy sedan nafaszerowany elektroniką...Oto recepta bezawaryjności mojego autka: nie ma elektroniki = nie ma się co zepsuć :-)
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 19:34
      Ty fałszywy m zostaw w spokoju moje dziesięcioletnie od pięciu lat POLO.
      Nafaszerowany elektroniką, a brzusio pusty. Ja mam w kieszeni jakieś 50 tys. w kieszeni i w wakacje za te pieniądze wyjeżdżam na wczasy do sąsiedniej wioski. Pobawię się za nie na wiejskiej zabawie i wiejskiej dyskotece z miejscowymi dziewuchami.
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.centertel.pl 04.06.10, 20:25
      Nie podszywaj się :) masz poczucie humoru :) od razu widać po poglądach że prawdziwy m to ja ... Moje Polo z 1999 jest lepsze niż nowe...jeździ tak samo a kosztuje 30 tys.zł mniej...ale z was FRAJERZY żeście utopili tyle kasy HAHA... ;-)
    • Gość: andi Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 20:34
      ggg@ nic dodać nic ująć. Dodam, że jeśli tylko będzie u nas sprzedawany to znajdzie klientów. Hatchback jest sprzedawany całkiem nieźle i jeśli utrzymają przyzwoitą cenę (choćby teraz przy promocji Wszystko mamy lepsze) to będą klienci.
    • Gość: "prawdziwy" m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 20:37
      Zdecyduj się w końcu, 50 tys. czy 30 tys. W innych wątkach podajesz 50 tys.
      Pozdrawiam
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 21:46
      Moje polo stoi na cegłach i nic się w nim nie psuje! Jeszcze się kury w nim niesą
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.centertel.pl 04.06.10, 22:46
      W moim polo ukraińscy przemytnicy wykrecili silnik, skrzynie biegow i caly uklad hamulcowy z oponami, poki co nic sie nie psuje. He HE HE... frajerzy!
    • Gość: m_jak_mdłości Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 23:17
      Cześć drobny wiejski pijaczku m. Na forum o Pandzie używałeś całkiem innego języka, ty ................................... Coś się zmieniło w Twojej kóltuże osobistycznej. Zrozumiałeś w końcu coś z tym VATEM?????????????
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.multimo.pl 05.06.10, 10:57
      a moje polo jest super a wy mi zazdrościcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka