Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: 178.56.62.* 05.06.10, 11:36 Ale z Was Frajerzy...utopić 50 tysiaków w nowe auto ... moje Polo z 1999 nie ma gwiazdek a jeździ tak samo i kosztuje 40 tysiaków mniej...nie żal wam kasy? ale z was Frajerzy Haha Link Zgłoś
Gość: hl Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.as.kn.pl 05.06.10, 14:10 Krótko - trzeba być niepoważnym żeby utopić w takie auto 50kPLN! Link Zgłoś
Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.centertel.pl 05.06.10, 14:58 utrata wartości 50% w ciągu 3 lat to porażka...lepiej kupić 3-4 letnie zadbane autko za pół ceny nowego niż nowe... oczywiście że mnie stać na nowe ale nie jestem taki głupi żeby przepłacać Haha Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Volkswagen Polo sedan IP: 213.108.152.* 05.06.10, 15:22 w tej klasie (b z doczepioną dupą rządzi honda city Link Zgłoś
Gość: mixx Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.06.10, 18:09 WV Polo jest w USA (zazwyczaj) sprzedawane z silnikiem o pojemnosci 2.5 L... Link Zgłoś
Gość: mixx Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.06.10, 18:12 Sorry... chodzilo mi o samochod sprzedawany w USA pod nazwa WV Jetta! Link Zgłoś
Gość: Pseudonim Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.pools.arcor-ip.net 05.06.10, 23:00 W Polacy za to potraficie auta robic !!! Link Zgłoś
Gość: malarz2 Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.net.stream.pl 06.06.10, 01:56 "Dopłaty wymagać będą m.in. układy ABS " Oto dlaczego samochód za 32 tys nie trafi do Polski. Jesteśmy w UE. A tu każdy nowy samochód musi mieć ABS Link Zgłoś
Gość: azar Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 11:04 ABS-u nie ma jedynie w najtanszej wersji wiec te lepsze moga smialo trafiac.Problem w tym ze doliczajac cla i podatki takie polo bedzie za drogie wiec nie ma szans pojawic sie na europejskich drogach Link Zgłoś
Gość: DLS Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.chello.pl 07.06.10, 06:44 Nareszcie jakiś godny zauważenia samochód który można przeciwstawić porażającej urodzie Thalii czy Linei Link Zgłoś
Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 12:11 Szczerze to Wam zazdroszczę, że macie lepsze samochody niż moje 10- letnie Polo. Ale tylko na takie było mnie stać i muszę leczyć swoje kompleksy. Na psychologa mnie już nie stać to do tego celu wykorzystuje to forum. Liczę na wasze zrozumienie i pomoc! Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.chello.pl 12.06.10, 07:28 W sumie 10 letnie Polo może być całkiem ładnym i porządnym samochodem, ale faktem jest że lepiej mieć najnowsze Polo, jest większe, bezpieczniejsze i znacznie bardziej komfortowe Link Zgłoś
Gość: Morus Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.chello.pl 01.07.10, 07:02 Poprzednie Polo sedan też było sprzedawane w Rosji ale do Polski nie trafiały nawet pojedyncze egzemplarze. Widziałem kiedyś taki wóz w komisie ale przypłynął z meksyku. Wyglądał lepiej niż europejska wersja 5D Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 14:25 Fajny, wygląda ładnie, z klasą jak na tak małe auto. Jeżeli cena tego Polo będzie się zaczynać również od 40 tys to auta konkurencji m.in. Thalia zostanie zapomniana na rynku bardzo szybko... Link Zgłoś