Dodaj do ulubionych

Volkswagen Polo sedan

• Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: 178.56.62.* 05.06.10, 11:36
      Ale z Was Frajerzy...utopić 50 tysiaków w nowe auto ... moje Polo z 1999 nie ma gwiazdek a jeździ tak samo i kosztuje 40 tysiaków mniej...nie żal wam kasy? ale z was Frajerzy Haha
    • Gość: hl Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.as.kn.pl 05.06.10, 14:10
      Krótko - trzeba być niepoważnym żeby utopić w takie auto 50kPLN!
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.centertel.pl 05.06.10, 14:58
      utrata wartości 50% w ciągu 3 lat to porażka...lepiej kupić 3-4
      letnie zadbane autko za pół ceny nowego niż nowe...

oczywiście że mnie stać na nowe ale nie jestem taki głupi żeby
      przepłacać Haha
    • Gość: stefan Re: Volkswagen Polo sedan IP: 213.108.152.* 05.06.10, 15:22
      w tej klasie (b z doczepioną dupą rządzi honda city
    • Gość: mixx Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.06.10, 18:09
      WV Polo jest w USA (zazwyczaj) sprzedawane z silnikiem o pojemnosci 2.5 L...
    • Gość: mixx Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.06.10, 18:12
      Sorry... chodzilo mi o samochod sprzedawany w USA pod nazwa WV Jetta!
    • Gość: Pseudonim Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.pools.arcor-ip.net 05.06.10, 23:00
      W Polacy za to potraficie auta robic !!!
    • Gość: malarz2 Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.net.stream.pl 06.06.10, 01:56
      "Dopłaty wymagać będą m.in. układy ABS "

Oto dlaczego samochód za 32 tys nie trafi do Polski. Jesteśmy w UE. A tu każdy nowy samochód musi mieć ABS
      • Gość: azar Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 11:04
        ABS-u nie ma jedynie w najtanszej wersji wiec te lepsze moga smialo
        trafiac.Problem w tym ze doliczajac cla i podatki takie polo bedzie za drogie
        wiec nie ma szans pojawic sie na europejskich drogach
    • Gość: DLS Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.chello.pl 07.06.10, 06:44
      Nareszcie jakiś godny zauważenia samochód który można przeciwstawić porażającej urodzie Thalii czy Linei
    • Gość: m Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 12:11
      Szczerze to Wam zazdroszczę, że macie lepsze samochody niż moje 10- letnie Polo. Ale tylko na takie było mnie stać i muszę leczyć swoje kompleksy. Na psychologa mnie już nie stać to do tego celu wykorzystuje to forum. Liczę na wasze zrozumienie i pomoc!
    • Gość: Seba Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.chello.pl 12.06.10, 07:28
      W sumie 10 letnie Polo może być całkiem ładnym i porządnym samochodem, ale faktem jest że lepiej mieć najnowsze Polo, jest większe, bezpieczniejsze i znacznie bardziej komfortowe
    • Gość: Morus Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.chello.pl 01.07.10, 07:02
      Poprzednie Polo sedan też było sprzedawane w Rosji ale do Polski nie trafiały nawet pojedyncze egzemplarze. Widziałem kiedyś taki wóz w komisie ale przypłynął z meksyku. Wyglądał lepiej niż europejska wersja 5D
    • Gość: Gonzo Re: Volkswagen Polo sedan IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 14:25
      Fajny, wygląda ładnie, z klasą jak na tak małe auto. Jeżeli cena tego Polo będzie się zaczynać również od 40 tys to auta konkurencji m.in. Thalia zostanie zapomniana na rynku bardzo szybko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka