Gość: ola Lotus rezygnuje z diety IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 04.07.10, 11:21 niby racja ale to już nie bedzie to. Własnie za te 900 kg wagi lubie lotusy. Link Zgłoś
Gość: tja Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 11:30 taki dobrze zapowiadający się przód a tył totalnie bez polotu, jak w czołgu... Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 11:47 Jeśli ten następca Esprita będzie wyglądał jak na zdjęciu to... biorę kredyt na samochód! Rewelacja, chociaż tył wygląda trochę jak w Lambo, ale takie porównanie to komplement. Link Zgłoś
Gość: R4d3K Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 11:54 Te Gallardo po tuningu to ma być nowy lotus? Link Zgłoś
Gość: debil Re: Lotus rezygnuje z diety IP: 59.50.130.* 04.07.10, 11:55 masz na mysli kredyt na need for speed? wiesz ze aby dostac kredyt trzeba miec tzw. zdolnosc? Link Zgłoś
Gość: peek Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 12:09 strasznie do Lamborghini podobne. felgi to już żywcem z Gallardo wyjęte. Link Zgłoś
Gość: dzon Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.elk.net.pl 04.07.10, 12:12 ten tył... to 4 stopnie do nieba, przód jak w większości podobnych modeli, ogółem drapieżnik Link Zgłoś
Gość: asddddddddd Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 12:30 waży tyle co maluch Link Zgłoś
Gość: norris Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 12:32 A może byście tak przestali oceniać nowego Lotusa na podstawie niewiadomego pochodzenia obrazków wygenerowane przez komputer?? Seryjny produkt raczej będzie wyglądał zupełnie inaczej. Link Zgłoś
Gość: kikko Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 13:29 zapraszam na : testkomorek.blogspot.com/ -testy, recenzje, opinie ! A pozatym to szkoda mi marki lotus, jak sobie wspomnie śp. Esprita... to az łezka sie w oku kreci... :) Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.astral.lodz.pl 04.07.10, 14:02 no evora juz jest tego typu samochodem :P wiec małe opóźnienie :P exige i elise są lekkie :P Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.multimo.pl 04.07.10, 14:06 fajny ale przepraszam what??? lotus ma konkurować z porsche (to jeszcze potrafię zrozumieć) ale jaguar o co chodzi z jaguarem??? auto wygląda i tak zapowiada się na takie cuś co konkuruje z lamborghini i aston martinem Link Zgłoś
Gość: c Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.as.kn.pl 04.07.10, 15:01 to jest nowy Lotus? jak zobaczyłem zdjęcie tyłu tego auta myślałem, że oglądam temat : Polska kupiła nowe opancerzone samochody do Iraku". Ja się pytam gdzie jest polot i fantazja? Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 09:00 @debil: Nie wiem po co mi to mówisz. Ale przynajmniej nick na forum masz dobry, adekwatny to twojego poziomu inteligencji. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lotus rezygnuje z diety IP: 195.116.98.* 05.07.10, 09:51 Za bardzo przypomina mi to auto Lamborghini ale co tam,i tak mnie nie stać na zakup(tnij.com/kupnoweauto ) Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.gemini.net.pl 05.07.10, 12:55 Trochę się zmieni grupa docelowa nabywców, ale może dzięki temu Lotus będzie mógł w przyszłości pozwolić sobie na powrót do ortodoksyjnego podejścia do aut sportowych. Oby, oby! 10milionow.notlong.com Link Zgłoś
Gość: romek Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 14:54 Mam jedną odpowiedź na nowy samochód Lotusa - Noble M600. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 17:32 Fuckin Moneymakers... na rynku juz coraz mniej róznorodności...czy wszyscy muszą tak samo....mieli złotą formułę to było si tego trzymać.. teraz rozwodnią marke i pójdą wkrótce w niepamięć... Wyczyny Porsche i plany Astona tez mogą się obrócić przeciwko nim... choć na razie dobrze im idzie. Link Zgłoś
Gość: xxXxx Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 18:10 Calkiem ciekawie sie prezentuje ciekawe tylko jak z osiagami mam nadzieje ze sie niedlugo przekonamy Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:27 Ciekawe jakie by były komentarze jakby to była ilustracja do artykułu o Lambo albo Ferrari? No sorki - to auto jest absolutnie totalnie bez wyrazu. Równie dobrze to mogła by być nowa wersja Audi, albo np VW... Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:59 ..niech Lotus pozostanie Lotusem i robi do diaska lekkie auta ! dlaczego wszyscy jak jeden mąż ulegają ... !!! to nie pasjonaci tylko księgowi..moto-swiat jednolicieje w b. szybkim tempie..niedługo nie bedzie wiadomo , co Lotus , co KIA a co Ferrari..., bo wszyscy wskocza w te same segmenty, w te same wyposażenia... droga donikąd..auta dla ludzi bez polotu ! Link Zgłoś
Gość: arti Re: Lotus rezygnuje z diety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.10, 11:14 tył piękny, prosty i zwarty. cudny! Link Zgłoś
traianusmaster Re: Lotus rezygnuje z diety 01.10.10, 12:51 Tył nawet fajny, ale i tak stary esprit wydawał się jakiś fajniejszy. Poza tym rzeczywiście, Lotus, który nie robi małych, lekkich aut, to już nie Lotus. Link Zgłoś