Gość: beza_beza IP: *.net.autocom.pl 17.03.04, 22:40 Co sądzicie o tym modelu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
beza_beza Re: Nieładną ma cenę tu się zgadzam.... 18.03.04, 11:24 Ale coś więcej na ten temacik? Jakieś info jak się np. zachowuje (usterki)? Link Zgłoś
niknejm Re: Nieładną ma cenę tu się zgadzam.... 18.03.04, 15:04 Jest to zbyt rzadki model na rynku, by ujęły go statystyki typu ADAC, TUV, Dekra itp. Nie znajdziesz też w PL zbyt wielu uzytkowników ;-) Co do Mitsubishi, to zazwyczaj wypadają gorzej niż inne japończyki, jeśli o bezawaryjność chodzi. Ale ten konkretny model - nie wiem. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Olgierd Re: Nieładną ma cenę tu się zgadzam.... IP: *.grassavoye.pl / *.grassavoye.pl 18.03.04, 15:13 W przypadku aut tego typu trudno mówić o awaryjności. Bawiąc się w jazdę wyczynową (a do tego takie auta są stworzone) trzeba liczyć się z b. szybkim zużyciem. Ja szanuje ten model za to że jest - obok Subaru Sti to jedyny samochód para rajdowy jaki można kupić. A jeżeli o rajdy chodzi - od paru lat w tzw. N-ce nikt nie wymyślił nic lepszego niż "Misio" :-) Link Zgłoś
beza_beza Re: Ale mieć takie auto .... 18.03.04, 17:10 to marzenie. Wiem, że niewielu użytkowników go ma bo sprawdzałam. Nie ma go nawet w salonie Filipowicza są tylko zdjęcia. Więc nie wiem jak z jego awaryjnością i częściami zamiennymi? Link Zgłoś
niknejm Re: Ale mieć takie auto .... 18.03.04, 17:57 beza_beza napisała: > to marzenie. > Wiem, że niewielu użytkowników go ma bo sprawdzałam. Nie ma go nawet w > salonie > Filipowicza są tylko zdjęcia. > Więc nie wiem jak z jego awaryjnością i częściami zamiennymi? Przespaceruj się do serwisu Mitsu i popytaj. Może serwisują kilka sztuk... Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Ale mieć takie auto .... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.03.04, 21:48 Przejedz się do Auto GT, dealera Mitsubishi. Są w wawie na Wrocławskiej, i na Marymoncie. Mają jedne Evo VII jako pokazówke, sprzedali parę sztuk po przeróbkach RalliArtu, no i serwisują tego trochę. Podpytaj się, a z chęcią wszystko ci powiedzą. Link Zgłoś
Gość: beza_beza Re: Ale mieć takie auto .... IP: *.net.autocom.pl 18.03.04, 22:15 Dzięki Evo poniżej tematu ogladałam - Janusza Kuliga. Potrzebne mi evo VIII. Ale dzięki wielkie za podpowiedzi. Link Zgłoś
Gość: Z^2 Re: Nieładną ma cenę tu się zgadzam.... IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 19.03.04, 08:57 > Jakieś info jak się np. zachowuje (usterki)? Jest to samochód dla zabawy (drogiej) a nie do normalnej eksploatacji - więc usterki nie są tak istotne jak w przypadku auta roboczego. Z^2 Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Mitsubishi Lancer Evolution VIII IP: *.client.comcast.net 18.03.04, 23:13 well duzo ludzi nie uwaza Mitsubishi za dobra firme, ale Evolution (wszystkie 8 generacji to samochod idealny). dlatego nie zrazajcie sie do niego. To jedyny samochod do $50000 ktory potrafi pobic STI (chociaz ma 30 konikow mniej :) poza tym mozna uzyskac na nim moc 400hp bez modyfikacji turbo. Tego samochodu praktycznie nie da sie wprowadzic w poslizg (probowalismy). Jedyny minus tego samochodu to uboga deska rozdzielcza. Aha najlepsza rzecz w tym samochodzie dla mnie to uklad kierowniczy: lekko skrecasz kierownice a samochod skreca na maksa :P (to chyba sportowy uklad jakie uzywaja w rally ale nie jestem pewien) daje link do cardomain mozesz sobie poogladac te cuda :P www.cardomain.com/member_pages/search_results.pl?make=Mitsubishi&model=Evolution PS. w USA najpierw nas oszukali sprowadzili jakies gowno i nazwali je LANCER. jesli to gowno ma cos wspolnego z LANCEREM EVO to chyba tylko znaczek. Niestety ludzie sie dali nabrac (samochod chodzil w granicach 14-26000 mieli nawet RALLY EDITION) Link Zgłoś
vidmantas Re: Mitsubishi Lancer Evolution VIII 19.03.04, 10:14 chcesz to sobie pozycz, moze nie Evo VIII ale jakies VI sie znajdzie: www.stecralliart.pl/ dytko-rent.pl/rent-samochod.htm Link Zgłoś
beza_beza Re: Mitsubishi Lancer Evolution VIII 19.03.04, 12:03 Potrzebuję evo VIII mniejsze już po oględzinach. Ale dzięki wszystkim za rady!!! Pozdrawiam. Link Zgłoś
art_0 Re: Mitsubishi Lancer Evolution VIII 20.03.04, 23:25 Myślę że warto zaczekać na tą wersję ;) www.autoexpress.co.uk/news/ae_news_story.php?id=43084 pozdrawiam Art Link Zgłoś