Dodaj do ulubionych

Micra odjeżdża z Europy

IP: *.chello.pl 20.07.10, 07:01
No i nie ma czego żałować. Ostatni model Micry to było wyjątkowo żałosne autko. Przy obecnych liderach rynku (Fiesta, Polo) wyglądało jak sprzed 15 lat. Co gorsze nowy model jest niemal równie denny
Obserwuj wątek
    • Gość: mnut Re: Micra odjeżdża z Europy IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.10, 07:53
      a na lini micry będą klepać juke, podobno sporo ludzi w europie już go zamówiło. jak dla mnie wygląda pokracznie, nie krytykuję tych co go kupią bo każdy ma swój gust ale dziwię się że ktoś kupuje auto nie widząc go na oczy.
    • Gość: gość Re: Micra odjeżdża z Europy IP: *.chelm.mm.pl 20.07.10, 09:40
      wielu zamawia auto na podstawie zdjeć i danych technicznych i nie dziw się temu, bo ty na tej samej podstawie krytykujesz auto...
    • Gość: mnut Re: Micra odjeżdża z Europy IP: *.multimo.pl 20.07.10, 10:16
      tyle, że mój komputer ledwo odczytuje takie pliki, jest za stary trochę śnieży, ale widać jaki to badziew mam nowy ekran LCD i bezprzewodową podświetlaną klawiaturę ... a nowego auta nigdy nie kupie (osobiście mam dwudziestoletnią corse) a danych technicznych nie rozumiem... ani na oczy danych technicznych nie widziałem...

ale krytykować jest fajnie muszę jakoś odreagować, gul mi strasznie skacze, to się rozpisuje... a tą rewelacyjność fiesty i polo mi wmówili zasugerowali w reklamach... ja tylko dwa razy w życiu widziałem polo raz nawet z bliska, i sześć razy fiestę... i tu proszę państwa nawet cztery razy z bliska !!! także wśród swoich jestem ekspertem, każdemu doradzam, co ma kupić, lubię ściemniać, aby ukryć swój imbecylizm także manipuluje mądrzejszymi ludźmi, tak aby nikt nie zauważył, że jestem intelektualnie na poziomie chłopa pańszczyźnianego... jak się do mnie zbliżysz i kiedy zmądrzejesz będziesz żałował, że znasz takiego czereśniaka...
    • Gość: Stefan K. Re: Micra odjeżdża z Europy IP: 79.135.167.* 20.07.10, 12:15
      szkoda - nissan micra K11, "Auto Roku 1993" !!!
      Moja Miśka to Micra K11 1,3 S z 1995 roku ma parametry techniczne,którym nie dorównują współczesne autka podobnej klasy.
      W 1995 ABS,wszystkie hamulce tarczowe,16-to zaworowy silnik o mocy 75 kM (55 kW} ,wtrysk wielopunktowy,elektryczne szyby,elektryczne ustawianie świateł itp - to było coś Rozpisałem się bo mnie zdenerwowało porównywanie do mojego nissana takich aut jak ford fiesta czy vw polo - bez żartów.
      Kto się chociaż trochę interesuje motoryzacją ten zrozumie bezsens zamieszczonego porównania.
      Żeby było jasne mówię o autku Nissan Micra 1,3 S model K11 ,bo słyszałem ,że faktycznie te następne Micry produkowane we współpracy z Francuzami są niezbyt udane - ele niech autor zaznaczy,że jego wypowiedź nie dotyczy modelu K11 !!
    • Gość: Janek P Re: Micra odjeżdża z Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 12:41
      polska dla polaków. polak powinien jeździć maluchem!
    • Gość: Gosc Re: Micra odjeżdża z Europy IP: *.pool.mediaWays.net 20.07.10, 14:34
      To z tego wynika ze wszystkie buraki to Niemcy
    • Gość: Blue Re: Micra odjeżdża z Europy IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 22:43
      Nowa Micra to już nie ta Micra co przed laty, szczególnie w kwestii wyglądu. Tak jak wcześniej ktoś już wspominał Polo i Fiesta jest jak na razie nie do przeskoczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka