Dodaj do ulubionych

Porsche Cayenne Lumma Design

IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 20:46
Cayenne to największa porażka Porsche. Zarówno stary jak i nowy model odciągają badziewnym wyglądem. Już Lexus RX-series prezentuje się lepiej. Grand Cherokee SRT8 łyka je na dziurawej prostej z kałużami.
Obserwuj wątek
    • Gość: wrc Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 21:03
      Wygląda i jeździ pewnie też 100x lepiej niż 11 letnie Polo jakiegoś biedaczka.
    • Gość: MM Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.10, 21:28
      Jest zarąbiste, malkontenci mogą tylko pomarzyć.
    • Gość: xyz* Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 21:30
      Nie żebym czepiał się gustu ale takie alu są popularne u posiadaczy VW. I nie robię sobie jaj z czyjegoś polo. Po prostu tak mi się kojarzą.
    • Gość: robert Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.ustronet.net 09.08.10, 21:52
      to zaczyna wygladać jak napapowany hatchback... ja wole orginał ale alumy zajebiste..<>
    • Gość: z Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.cdma.centertel.pl 09.08.10, 22:37
      @CAS2ER
      Też mi szkoda Porsche, mają juz diesla, ciekawe jak nisko zejdą?
      Z drugiej strony ten model bije rekordy sprzedaży. Czy to aby nie jest metoda wyciskania cytryny, a gdy już więcej wycisnąć się nie da to radźcie sobie sami. Takie przypadki juz chyba były (Volvo, Jaguar, Saab).

@xyz*
      Mi też tak się kojarzą :-)

A tak obiektywnie to takie super sportowe obuwie a silnik diesel o mocy poniżej 300KM?
    • Gość: tmk Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 10:55
      wszyscy tak się śmiejecie z tego auta a prawda jest taka ze jakbyście zobaczyli cayenne na 23' o wszyscy łącznie ze mną byśmy sie posrali bo felgi powyżej 21' są może i badziewne i kiczowate ale robią piorunujące wrażenie , co do auto to też mie sie nie podoba
    • Gość: lolo Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 12:31
      Czyli tuner dostał zadanie: jak z całkiem nietaniego auta, wycisnąć co się da, ale w taki sposób żeby bogaci klienci chcieli zapłacić zdecydowanie więcej.
      Nie mam pojęcia czy to się udało bo nie jestem ... bogatym klientem ... niestety :-)

-----------------------
      trynid.pl - auta na stokach u dealerów
    • Gość: absurdek Re: Porsche Cayenne Lumma Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 16:50
      Już ma . Jest niezłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka