Gość: damiano IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 17:35 przednie swiatla podobne do cobalta Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: airmatic Re: Orlando W Paryżu IP: 91.193.41.* 27.08.10, 18:59 Aż nie chce się wierzyć w te kompaktowe wymiary... Na tych zdjęciach nowy Chevy wygląda na coś poważniejszego od koreańskiej Captivy, a celuje w C4 Picasso i Peugeota 4008. Dobra, niech będzie minivan. I nawet trochę podobny do Jeepa Patriot. Bardzo po amerykańsku Link Zgłoś
Gość: dino Re: Orlando W Paryżu IP: *.raciborz.vectranet.pl 29.08.10, 12:55 Szkoda,że nie podali bardziej szczegółowych danych. Z wyglądu tył nie za bardzo i wrażenie mam takie jakby tylne słupki mocno ograniczały dojście do przestrzeni ładunkowej. Ciekawe też jak wygląda sprawa z homologacją ciężarową, czy będzie dostępna i ile miejsc pozostaje, bo z tego co się orientowałem to tylko VW Touran posiada homologację ciężarową 5-cio osobobą, co akurat dla mnie jest bardzo ważne, właśnie przymierzam się do zakupu jakiegoś Vana z homologacją, a potrzebuję 5 miejsc, dlatego się rozglądałem i w tej chwili tylko Touran spełnia te warunki, a po za tym jest jeszcze możliwość kupienia w wersji Cross co w wyglądzie podchodzi do terenówki Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Orlando W Paryżu IP: *.home.aster.pl 30.08.10, 13:15 kurde, kolejny samochód z małymi szybkami. Po co komuś Van z szybkami wielkości okienka do kiosku? Co mają oglądać pasażerowie z drugiego rzędu? Ci z trzeciego, to już w ogóle mają widoki jak w ruskim czołgu. Link Zgłoś