Dodaj do ulubionych

Paryż 2010 | Premiery

IP: *.raciborz.vectranet.pl 13.09.10, 19:51
Ciekawe jak będzie wyglądał nowy Passat, o Paryżu mówi się już długo jakoś mało tych informacji jakie modele jeszcze się tam znajdą, napewno będzie też polo GTI, W 2000r byłem na targach we Frankfurcie po prostu stoiska BMW i VW to były najlepsze stoiska na tej wystawie. Tutaj myślę będzie podobnie
Obserwuj wątek
    • Gość: sołtys Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 00:13
      Nowy passot bedzie mioł wieśdiody oroz topicerke w kulorze ćwikły.
    • Gość: airmatic Re: Paryż 2010 | Premiery IP: 91.193.41.* 14.09.10, 00:34
      Najpierw zaskoczenia in plus, i to te najmilsze.
      Ogólnie Chevrolet. Ktoś miał wizję nowej "twarzy" marki i konsekwentnie wchodzi ona do gamy modelowej. Nowa Captiva to wizualnie absolutna rewelacja. Pokaże pazury Outlanderowi FL i to, że w dużym SUV-ie chodzi nie tylko o nadęte gabaryty. Tak było w starej wersji i tak nie będzie w nowej.
      Po drugie, w ilości premier bryluje właśnie marka koreańsko-amerykańska.
      Po trzecie, coraz bardziej (dopiero teraz...) doceniany Passat B6 wytrzymał 5 lat i na razie dostaje lifting.
      A teraz zaskoczenia in minus...
      Po pierwsze, mało wiadomości o autach francuskich. Co do Peugeota 508, wizje komputerowe i grafiki z różnych gazet zgadzają się z ostateczną wersją. Choć akurat ta ma świetny kokpit (ostatnio specjalność PSA...).
      Drugie, to jednak znów Chevrolet. Cruze hatchback. Myślałem, że będzie trochę bardziej szalony.
      Po trzecie, lifting Hyundaia i10. Przecież starszy jest i30. A nowe wcielenie mikrusa z Korei jest brzydkie jak Daihatsu Sirion '1998.
      I po czwarte, w Toyocie Verso-S więcej jest nawiązań z Aygo niż lepszego designu. I deska rozdzielcza, która nie ma pojęcia o kokpicie Hondy Civic i VW Golfa. Ani estetyki, ani zadziora. Zwykłe poukładanie i przeraźliwa nuda.
      Ale może nie będzie aż tak nudno w Paryżu, jak donosi artykuł.
      Czekamy na znacznie bardziej gorące doniesienia. Np. ze stajni grupy Fiata lub okrytego tajemnicą Lamborghini
    • Gość: Royal Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.chello.pl 14.09.10, 07:21
      Najważniejsza i najbardziej oczekiwana premiera to oczywiście Passat B6 po duzym liftingu. Auto mimo że nadal jest najcześciej kupowane w swojej klasie teraz będzie mogło dominować nadal przez kilka lat
    • Gość: withoutnick Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.chello.pl 14.09.10, 11:10
      Jak to nie wiadomo, jak będzie wyglądał nowy Passat. Ja jakoś wiem - wystarczy spojrzeć na zdjęcie starego Passata
    • Gość: mario Re: Paryż 2010 | Premiery IP: 62.29.251.* 14.09.10, 12:35
      do miro. Polo GTI już dawno jest w sprzedaży człowieku
    • Gość: qwerty Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.icpnet.pl 14.09.10, 14:14
      Pozytywnie zaskoczył mnie Chevrolet :o Co prawda sama Captiva już trochę mniej, ale Cruze w Hatchbacku... Poezja. Tak samo nowe dziecko Audi. Jeżeli Passat będzie przypominał tego z okładki, to VW duużo traci. Pod względem designu swoich samochodów podążają w złym kierunku :/ Przykładem jest nowy kanciak-Golf. Nie wiem jak było można go tak oszpecić. Coś czuje, że z Passatem będzie tak samo.
    • Gość: Audi Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:50
      www.AudiTIMES.PL - dla miłośników marki Audi...
    • Gość: polo Re: Paryż 2010 | Premiery IP: 89.174.65.* 14.09.10, 15:48
      Najważniejsza premiera to pokazanie przez Land Rovera samochodu Range Rover Evoque. To będzie przełom cross-coupe.
    • Gość: Gosc:Lambo Re: Paryż 2010 | Premiery IP: 173.183.1.* 14.09.10, 16:35
      Ale sie znawcy motoryzacji z Polski podniecaja samochodami o ktorych moga tylko pomarzyc
    • Gość: Gosc:Lambo Re: Paryż 2010 | Premiery IP: 173.183.1.* 14.09.10, 16:35
      Ale sie znawcy motoryzacji z Polski podniecaja samochodami o ktorych moga tylko pomarzyc
    • Gość: Anty-Aldi Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:54

Aldi - czyli w odniesioniu do najbardziej popularnych modeli
      to szkody dla rozrzutnych - napęd na przód i te same silniki do 2 litów.
      Ciekawe kto to kupuje mając mozlwiość zkupu BMW albo Merca ?

• zadymausa Re: Paryż 2010 | Premiery 14.09.10, 17:36
      Chiny znowu gora!Salon samochodow o napedzie benzynowym i zachlystywanie sie jego modelami to conajmniej przesada.
    • henrykhd2 Re: Paryż 2010 | Premiery 14.09.10, 18:12
      Cześć, chcę kupić mojej drugiej połówce taki zestaw galanterii z serii Lamborginii. Spójrzcie: www.skapiec.pl/site/cat/2563/comp/1017612#from35101
      Warto wydać tyle kasy?
      pozdrawiam
    • Gość: straag Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.acn.waw.pl 14.09.10, 18:29
      chevrolet cruze htb zapowiada się świetnie! ciekawe czy przy okazji wprowadzenia go na rynek, dodadzą wersji sedan światła led do jazdy dziennej? sądzę, że cruze htb może namieszać na polskim rynku. odnoszę wrażenie, że w peugeocie stracili odwadę projektując nowe auta. 508 jest za bardzo stonowany. i jeszcze passat. cokolwiek z nim nie zrobią to i tak będzie to tylko nudny stylistycznie kolejny vw. hit sprzedaży murowany.
    • Gość: Kierowca. Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:17
      Te auta w większości są tak nijakie, że jakby ktoś pozamieniał złośliwie podpisy, to by się nikt nie zorientował. Co tu w ogóle mówić o nowym stylu czy odwadze w projektowaniu skoro różnice są jak w łamigłówce typu: "znajdź na tych obrazkach 20 różnic między nimi".
    • Gość: brylancik Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.chello.pl 14.09.10, 20:56
      czekam na nowego passata, postawie go na taryfie w Kielcach !
    • Gość: Gość Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.84-49-134.nextgentel.com 14.09.10, 21:54
      sołtys- każdy wieśniak jeżdżący passatem zakłada wieśdiody , to chyba coś znaczy.jesteś sołtysem to powinneś widzieć je często , ale fakt to wygląda paskudnie!!a co do nowego pasata to napewno będzie wyglądał jak passat , no ale tak ma być .kropka
    • Gość: frankfurt Re: Paryż 2010 | Premiery IP: *.telpol.net.pl 15.09.10, 23:17
      do wiadomości "miro" - wystawa we Frankfurcie odbywała się w 1999 a nie 2000 właśnie w 2000 była w Paryżu znawco. Lata nieparzyste przypadają na Frankfurt a lata parzyste na Paryż; co do stoisk to zapomniałeś o Mercedesie który zawsze ma halę nr 2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka