Dodaj do ulubionych

Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą

IP: *.static.ptr.magnet.ie 23.09.10, 10:08
Juz nawet Wegrzy, co za komuny nie produkowali samochodow, maja dobrze prosperujaca fabryke Suzuki. A nasze FSO - chinskie podrobki Matiza bedzie teraz trzepac. Szkoda straconej szansy...

--------------------
Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
Obserwuj wątek
    • Gość: brava Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:28
      kolejny maly, nudny samochodzik.. fakt, ze ilosc modeli tego typu jest przeogromna, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie. do autora: nie ma linku do testu colta.
    • Gość: Yaa Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.warszawa.mm.pl 23.09.10, 11:19
      Jeśli szukasz dobrze wyposażonego auta do miasta to trudno znaleźć coś lepszego. Porównywałem go z Aygo, Pandą, i10. Jest wyraźnie przestronniejszy i nieporównanie lepiej wykończony. Cena po doposażeniu konkurentów - podobna. Natomiast samochody w rodzaju Yarisa czy Corsy w takiej specyfikacji kosztują około 50 tys.

Zainteresowanym uboższymi wersjami polecam czeskich dealerów (www.suzuki.cz/auto/splash/cenik_auto_SUZUKI.pdf), którzy mają to auto za nieco ponad 31 tys. pln z lepszym do tego samochodu silnikiem 1.0 (znacznie oszczędniejszy i bardziej elastyczny), z którym można było go kupić także u nas do końca 2009 roku.

A co do popularności takich aut - nieprędko wzrośnie. Są one wyraźnie konstruowane jako 2 auto w rodzinie. A Polacy żonie kupują zwykle złoma lub - jeśli mają trochę pieniędzy - wypas. Na normalność trzeba jeszcze poczekać.
    • Gość: Zamościanka@ Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 23.09.10, 14:55
      Moja Alfa Romeo MiTo Distinctive 1.4 Ben 135 KM TB MultiAir i pozamiatane Suzuki ;)|mąż ma MINI Mini Cooper 1.6 Ben 122 KM - :)| Suzuki - najgorsza marka !!!
    • Gość: Yaa Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.warszawa.mm.pl 23.09.10, 16:20
      @Zamościanka
      Właśnie o tym pisałem ("wypas").

Pozamiatane.
      BTW - czy mąż nie spędza za dużo czasu z kolegami? Bo auto masz bardziej męskie niż on..., nie żebym był uprzedzony (po prostu nie wiem po co Żona kiedy jest Mini Cooper).
    • Gość: qer99 Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 14:34
      podobnie jak w przypadku swifta i mini. to w zasadzie nie ma szans w straciu z awangardowym DS3 www.citroen.pl/citroen-ds3/
    • Gość: vs444 Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 21:02
      Zamościanka@, to sobie chłop babe wybrał...
      Nic tylko współczuć.
      A o Suzuki to pewnie g#wno wiesz, jak każdy typowy szczekacz internetowy.
    • Gość: gosc Re: Suzuki Splash 1.2 | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 20:18
      mam od 2-m-cy splasha , zawieszenie okropne, brak schowkow, ciasno z tulu na wysokosci kolan, silnik bez uwag.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka