Dodaj do ulubionych

Fotel kierowcy w passacie cc

25.09.10, 09:11
Mam takie nietypowe pytanie czy wie ktoś jak wygląda ustawienie fotela dla kierowcy w tym aucie. Jestem osobą niską 157 cm i jestem ciekawa czy fotel da radę przesunąć mocno do przodu aby swobodnie sięgnąć do pedałów i czy wysoko podnosi do góry aby była dobra widoczność. Czy jest taka sama regulacja jak w b6?
Obserwuj wątek
    • lancedance Re: Fotel kierowcy w passacie cc 25.09.10, 14:56
      Skieruj lepiej swoje wątpliwości do najbliższego salonu VW. Tutaj większość nowe saochody widzi jedynie w magazynach motoryzacyjnych. Ja już temu nie daję wiary bo jak wiadomo w sieci można wykreować swój wizerunek według wszelkich urojeń. Gdybyś zapytała o pozycję za kierownicą w Polonezie Caro... byłoby gesto od odpowiedzi ;-) pozdrawiam.
      • swan_ganz Re: Fotel kierowcy w passacie cc 25.09.10, 15:10
        Gdybyś zapytała o pozycję za kierownicą w Polonezie Caro...

a posiadanie Poloneza Caro to jakas hańba? Mam sie czuc źle bo kiedys miałem taki samochód? A co wtedy gdy go miło wspominam?

Weź mnie Lancedance troche oswiec bo teraz to juz sam nie wiem jak mam sie czuć...
      • galtom Re: Fotel kierowcy w passacie cc 08.10.10, 13:14
        Nie tro zebym bronil Poloneza Caro, bo akurat swojego raczej milo nie wspominam.... ale nie bardzo rozumiem dlaczego ma to byc ujma na honorze czy tez dlaczego mam sie czuc gorszy jadac takim autem?
        • swan_ganz Re: Fotel kierowcy w passacie cc 08.10.10, 21:10
          akurat swojego raczej milo nie wspominam

a mnie pozostał pewien sentyment do tej marki byc może dlatego, że to była moja pierwsza nówka - nieśmigana prosto z salonu (a raczej z placu przy FSO)... Stało ich tam w pytę, wszystkie takie same, w takim samym kolorze, z takimi samymi silnikami i wyposażeniem i mądrzy doświadczeni ludzie poradzili mi bym nie tyle wnętrze oglądał przy wyborze ( bo i tak wszystkie były takie same) ile bym zajrzał pod samochód... "Jak pod autem jest sucho to mogę brać..." :-)
          No i wybrałem w kolorze burgunda 1,6 GLE; rozpędzało sie to w tempie przeładowanego tira ale za to hamulce miałem jak brzytwa. Kolega, który wtedy brał dla siebie drugiego miał odwrotnie; niezłe (jak na poldka) przyśpieszenie ale za to z hamulcami stał słabo...:-)
          Zrobiłęm nim ponad 100 tysięcy kilometrów i ani razu mnie nie zawiódł... Inna sprawa, że podczas każdego serwisu co 10k wymieniali mi pół samochodu i może dzięki temu nie miałem żadnej awarii...
    • michaelm3 Re: Fotel kierowcy w passacie cc 02.10.10, 02:06
      oho, kolejna 'pani dyrektor'...
      ledwo kopytami do pedalow dosiega, lba zza kierownicy prawie nie widac ale 5-cio metrowa kobyla musi byc, hehe.
      • neka115 Re: Fotel kierowcy w passacie cc 07.10.10, 16:56
        Spadaj debilu Gówno ci do tego, żal ci? Widac buraku że z zazdrości pekasz. Passaci CC fajna bryczka co? Żeby zarobić na takie cacko trzeba miec łeb na karku a nie takie pstro w łbie jak ty
        • szymizalogowany Widziałaś jaki cham? 07.10.10, 17:01
          bydle normalnie bydle hehe
          bierz passata; to jest zajebista fura normalnie kosmiczna, będziesz mogła towary pod siłowniami rwać na niego hehe
          • analny_wybawca Re: Widziałaś jaki cham? 07.10.10, 17:12
            Ale gó... wielką literą, z szacunkiem, a co!
          • neka115 Re: Widziałaś jaki cham? 07.10.10, 17:44
            Co w tym złego że normalna kobieta chce miec samochód taki jaki jej się podoba i o jakim marzy. Na pewno nie będzie służył mi do zarywania jakich osiłków bo mam cudownego męża i 2 dzieci i nie szukam przygód. A autko odbieram niedlugo:)
            • analny_wybawca Re: Widziałaś jaki cham? 07.10.10, 17:51
              neka115 napisała:

> Co w tym złego że normalna kobieta chce miec samochód taki jaki jej się podoba
              > i o jakim marzy

Gówno ci do tego, żal ci?

>A autko odbieram niedlugo:)

To po ch... się pytasz czy do pedałów sięgniesz? Było sprawdzić przed zakupem
            • szymizalogowany Re: Widziałaś jaki cham? 07.10.10, 18:08
              > Co w tym złego że normalna kobieta chce miec samochód taki jaki jej się podoba
              > i o jakim marzy.

No nic wlasnie pisze cobys sobie kupuila.

Na pewno nie będzie służył mi do zarywania jakich osiłków bo m
              > am cudownego męża i 2 dzieci i nie szukam przygód.

Ty dobra tam maz nie maz; jak masz duze cycki to mnie mozesz wyrwac na volkswagena.
              Tylko z dziecmi to ty mi nie przyjezdzaj kurna!

>A autko odbieram niedlugo:)

To jak odbierzesz to dasz znac i ja bede w umowionym miejscu czekal. No.
              Pa!
              • neka115 Re: Widziałaś jaki cham? 07.10.10, 19:18
                Same dupki na tym forum!!! Żegnam Was czule i miękko!!!
                • szymizalogowany ejjj! psttt! 07.10.10, 19:39
                  > Same dupki na tym forum!!! Żegnam Was czule i miękko!!!

ej, ty, odebralem twojego sekretnego i-mejla do mnie- bede czekal w umowionym miejscu! nara!
                  • novationen Re: ejjj! psttt! 08.10.10, 12:45
                    Panowie nie staje Wam i frustrację wylewacie na forum? Poszukajcie, może gdzieś jest eksperckie i coś doradzą na dolegliwości.

Za obrażanie kobiet daję w pysk! Wszak tylko wirtualnie, bo nie ma jak realnie, ale widać że z Was ciołki.
                    • szymizalogowany Re: ejjj! psttt! 08.10.10, 13:00
                      > Panowie nie staje Wam i frustrację wylewacie na forum? Poszukajcie, może gdzieś
                      > jest eksperckie i coś doradzą na dolegliwości.

co to jest eksperckie?

> Za obrażanie kobiet daję w pysk! Wszak tylko wirtualnie, bo nie ma jak realnie,
                      > ale widać że z Was ciołki.

ale ja nie obrazilem; to analny hehe
                      pokaz ty mnie cytat ze ja obrazam tu

• novationen Re: ejjj! psttt! 08.10.10, 13:21
                        eksperckie... forum! zjadłem wyraz, ale z kontekstu można wywnioskować :)

• swan_ganz Re: ejjj! psttt! 08.10.10, 21:16
                        ale ja nie obrazilem; to analny hehe

dałes kobiecie do zrozumienia, że uważasz ja za jakąś wywłoke i oczekujesz, że ci zrobi loda po siłowni a teraz pytasz w którym to miejscu ja obraziłeś? :-)
                        • neka115 Re: ejjj! psttt! 15.10.10, 23:32
                          Dzięki swan . Masz 100% racji:)
      • regent206 Re: Fotel kierowcy w passacie cc 16.10.10, 16:51
        Jazda do przodu to jeszcze pół biedy, problemem jest wykonywanie manewrów na zatłoczonym parkingu, zwłaszcza cofanie - kilka razy widziałem "krasnali/ki" w za dużych samochodach - po prostu horror;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka