Dodaj do ulubionych

Mercedes szybszy od Ferrari

IP: *.siedlce.domtel.com.pl 21.10.10, 18:32
Bo nowobogacki frajer chce przycisnąć, a ludzie z klasą znający się na motoryzacji po prostu jeżdżą, a jak chcą się pobawić to wybierają się w weekend na zamknięty tor
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 19:31
      Szkoda, że nie ma podpisów pod zdjęciami albo pełnej listy pod artykułem. Rozpoznanie modeli takich jak Mercedes SL, CLS czy VW Golf GTI nie sprawia problemu. Przeznaczone tylko na rynek USA modele marek amerykańskich i japońskich nie są już tak łatwe do identyfikacji. Tak ze zwykłej ciekawości odnośnie tematu artykułu...
    • Gość: MM Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.gdynia.mm.pl 21.10.10, 19:34
      Najpierw się opisuje, jakiego kraju dotyczy ranking, a nie na końcu.
    • Gość: kasia Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 19:47
      Mercedes i Toyota. WiADOMO - prawdziwe samochody.

Ale co z golfami i passatami? Czyżby przy zbyt dużej prędkości odpadała im szpachla?
    • Gość: m Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: 178.56.24.* 21.10.10, 19:48
      ja moim Polo jeżdże 60 km/h i nie płace mandatów...przeciwnie...ja rozdaje mandaty...pstrykam fotke źle parkującym i wysyłam na policje :) jestem jak fotoradar :) hehe
    • Gość: czyzyk Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 20:00
      21.10.10, 18:32
      Gość: LeonFR

hahhaha
    • Gość: gosc Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: 109.95.24.* 21.10.10, 20:47
      Wlasnie tyko frajerzy zalosne scierwa , lamusy chca sie dowartosciowac a ludzie z klasa wiedza gdzie mozna przycisnac w gaz a gdzoie sioe tego nierobi!!
    • Gość: rr Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 22:09
      Widzę, że pan redaktor ma jakiś kompleks. Wolę kierowców samochodów innego niemieckiego producenta niż ludzi bezmyślnie powtarzających głupie stereotypy.
    • Gość: Ambitny Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 23:28
      A co za roznica, czy predkosc przekracza Merc, czy Maluch. Jezdzilem i SLSem i R8 i kilkoma innymi dzikami, a za predkosc wpadlem w Punto JDT :)
      --------------------
      Wygraj w konkursie F1 2010. Wiecej info:
      www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
    • Gość: megawypasiony Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.adsl.szeptel.net.pl 21.10.10, 23:35
      ciekawa co Wy na to: pokazywarka.pl/podatek-pojemnosciowy/
    • Gość: donald kaczynski Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 02:47
      "Ciekawe, bo wydawało się, że to kierowcy innego niemieckiego producenta wypełnią ten ranking po same brzegi."

Hehe.
      CHWDBMW.
      Nienawiść do bmw wynieśliśmy z ulicy.
    • Gość: Bentley Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.gemini.net.pl 22.10.10, 09:44
      No cóż, BMW i VW robią dobre samochody, które po kilkunastu latach prawie każdy może sobie kupić. A że co drugi chłopak w tym kraju chciałby zostać drugim Kubicą ale przy tym niestety nie myśli... No cóż, stąd taka zła sława BMW i VW.
      A codo artykułu - ależ dziwnie ta Kia for USA wygląda!
      __
      www.sky4fly.net/
    • Gość: Adi Re: Mercedes szybszy od Ferrari IP: *.satfilm.net.pl 22.10.10, 14:52
      SL-e nie są wolne. 500 i 600-ki idą jak szalone, a jak ktoś kto ma 63 albo 65 AMG, nie trudno dostać mandat. W najmocniejszej wersji ma 612 i 670 KM = mocne lambo czy ferrari

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka