Gość: jacek Saab 9-5 do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 13:06 Jeżeli myśleliście, że najbardziej beznadziejnym człowiekiem świata jest nasz reprezentant Kaczyński Jarosław, to się myliliście. The winner is......Christopher McKinnon!!!!!! Tuż po premierze nowego modelu ogłosić z własnej woli, że samochód, od którego zależy życie firmy, wymaga gruntownego "odświeżenia" zawieszenia, materiałów w kabinie pasażerskiej oraz weryfikacji jakości produkcji u podwykonawców, to dokładnie tak, jakby powiedzieć - poczekajcie jeszcze parę lat z zakupem naszych samochodów, bo wciąż są do kitu, ale w przyszłości się postaramy. Link Zgłoś
klebecki Re: Saab 9-5 do poprawki 22.10.10, 13:16 Panie Bartoszu! Co to za składnia! Translator nawalił? Link Zgłoś
ionen76 Re: Saab 9-5 do poprawki 22.10.10, 14:30 jacek, niestety masz racje. To strzał w kolano :( Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Saab 9-5 do poprawki IP: 80.51.146.* 22.10.10, 15:24 Sprzedażowy strzał w kolano, jednak w perspektywie długoterminowej jest to zagranie jak najbardziej słuszne. PR / Budowanie i odbudowywanie marki zaczyna się od poprawy jakości istniejących produktów Link Zgłoś
Gość: Ubiq Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 22.10.10, 15:38 Na dwoje babka wróżyła - ja myślę, że to chwyt marketingowy mający na celu udowodnienie tego, że SAAB odcina się od GM i pragnie poprawić niedociągnięcia jakie ten spowodował przy projektowaniu nowego 95 Link Zgłoś
Gość: lllllll Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.multimo.pl 22.10.10, 15:59 ja bym tego tak od razu nie krytykował... ludzie są nieobliczalni wiele klientów przez ten rok nie stracą, to bardzo krótko, a teraz klienci saaba to raczej odważni i bogaci ludzie trudno ich chyba zrazić, a i ludzie przecież wszystkiego nie śledzą... a kto wie ile mogą zyskać po tym popisowym odcięciu się od GM i podbieraniu części od chyba najlepszej marki premium BMW, aby to pokazać jacy to oni są wielce premium biorąc silniki o najlepszych opiniach i to takiej marki Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.multimo.pl 22.10.10, 18:57 Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za Platformą Link Zgłoś
Gość: ~ ~ Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 19:10 VECTRA W PÓŁSKÓRZE - Saabik dla biedaków Link Zgłoś
flugzeugwerke Re: Saab 9-5 do poprawki 22.10.10, 23:59 Po cichu wcześniej już o tym wspominali. Firmie z Trollhattan niezwykle zależy na tym, by klienci wiedzieli, że SAAB ich słucha uważnie i wyciąga wnioski -a więc niekoniecznie jest to strzał w kolano, a może właśnie sygnał do pewnej grupy klientów. Poczytajcie z resztą wywiady z Jason Castriota -szefem od dizajnu. Link Zgłoś
flugzeugwerke Re: Saab 9-5 do poprawki 23.10.10, 00:02 "~~ " oczywiście nie dorósł jeszcze do SAABa:) Link Zgłoś
Gość: VectraWgarniurze Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 01:05 ~~ Pozdrawiam fana Oplów Link Zgłoś
Gość: tomaszz Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.dag.pl 23.10.10, 02:13 saaby to całkiem ciekawe furki, ten mi się też podoba --- najlepsze-auto.blogspot.com Link Zgłoś
Gość: jełop Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.10, 10:20 To jak się biorą za 9-5 to może by i 9-3 poprawili? Mam dla nich sporą listę. Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.multimo.pl 23.10.10, 14:28 co by tu nie mówić saab pod rządami GM to było bagno... a mieli tyle szans współpraca z fiatem i co za tym idzie z alfą romeo, również coś kręcili z subaru od nich mogli wziąć napęd 4x4 itp. ale tego nie wykorzystali... ich ruchy były strasznie powolne, budzili się z ręką w nocniku... i co tu się dziwić sytuacji saaba? Link Zgłoś
Gość: HE HE HE Re: Saab 9-5 do poprawki IP: *.multimo.pl 23.10.10, 15:37 to nie jest najgłupsza decyzja w przeciwieństwie do innych marek... citroeny się reklamują jako niemieckie i sprzedają luksusowe modele pod tą samą marką, a nie stworzyli czegoś nowego premium... alfy romeo reklamują się jako takie co się nie wybiera rozumem tylko sercem i jakieś szychy od pijaru wypowiadają się, że celują w klientów VW nie Audi... Volkswagen wszystko co nowe krytykuje, a potem budzą się... nie wybronili się od krytykowania pompowtryskiwaczy i przyznali, że są do d... co wcale tak do końca prawdą nie jest common rail był na początku gorszy... jak widać przykłady antypijaru można mnożyć... Link Zgłoś