Dodaj do ulubionych

opel astra classic III hatchback

13.12.10, 09:55
taki samochód właśnie odebrałam z salonu , a że jestem typową kobietą i na samochodach sie nie znam , więc wybór był tylko chyba pod względem cenowym i wizualnym :) a teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam ? długowieczny samochód? pojeżdże nim troche ? nie będzie sie psuł ? Pierwszy mój błąd to to że uległam panu w salonie który mnie skusił większym silnikiem i tak mam 1,6 benzyne , gdzie 1,4 w zupełności by mi wystarczył , ale zapewne pan miał większą prowizje ze sprzedaży :) czego się spodziewac po tym aucie ?
Obserwuj wątek
    • mjf1 Re: opel astra classic III hatchback 13.12.10, 10:27
      Kupiłaś - to nie kiecka i nie możesz oddać, jak przestanie Ci się podobać po kilku dniach, więc nie marudź ;) Kilka koni więcej zawsze się przyda, a zużycie paliwa nie będzie o wiele większe w porównaniu do 1.4. Samaochód, jak samochód - przeciętniak z segmenty C.
    • tocqueville Re: opel astra classic III hatchback 13.12.10, 13:09
      moim zdaniem auto przyzwoite - wszystko zależy od tego ile za niego dałaś i jakie wyposażenie :)
      to stary model co ma wady i zalety, ale do zalet należy fakt, że to już przetestowane i sprawdzone auto
      sam zdecydowanie wybrałbym silnik 1.6 zamiast 1.4 (mnie ten by nie wystarczył)
    • jasiek-23 Re: opel astra classic III hatchback 13.12.10, 17:41
      w ramach kierowania sie pobudkami wizualnymi proponuje ukierunkowac sie na sztuke nowoczesna.Lepszy efekt wizualny i przyrost na wartosci po latach..jezeli chodzi o wybor opla to argumentem za jest duza zdolnosc do biodegradacji tych pojazdow i latwosc recyclingu
      • hugo43 Re: opel astra classic III hatchback 13.12.10, 18:08
        sama jezdze takim od roku.jak na razie auto nie zawiodlo nigdy.pali od ok.8,5 do 9,5l w zapchanej warszawie,duzo w centrum,wiec tragedii nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka