expertyzer 20.12.10, 20:53 Bo ten egzemplarz chyba nie? www.liveleak.com/view?i=5eb_1292710094 Link Zgłoś Obserwuj wątek
derwisz911 Re: Czy BMW 1 ma ASR? 20.12.10, 22:08 Czyzbys byl jednym z 'wierzacych' ze ASR wytwarza przyczepnosc? On tylko jej nie zrywa. Tam gdzie jej nie ma to nie wyczaruje :) Pokazana Pani po prostu zdazyla sobie zrobic takie 'wanienki' na tylne kola (moze nie wlaczyla trybu zimowego w skrzyni, moze w manualnej za mocno sie sprzeglem bawila)... Ktoz to wie ;) Link Zgłoś
michaelm3 Re: Czy BMW 1 ma ASR? 20.12.10, 22:28 Najlepsza jest koncowka nagrania. Typowa wyspiara. Link Zgłoś
expertyzer Re: Czy BMW 1 ma ASR? 21.12.10, 03:22 Dziwie mnie to, że koła buksują zamiast zostać przyhamowane. Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Czy BMW 1 ma ASR? 21.12.10, 11:35 Ma, ale przecież ASR w takiej sytuacji nie może całkowicie kół zatrzymać bo zgasi silnik o ile to manual. Zeszłej zimy w moim samochodzie bardzo często miałem identyczną sytuację gdy oba napędzane koła kręciły się, kontrolka trakcji migała jak szalona, a samochód sobie stał. Teraz mam automat i rzeczywiście zdarza się, że na śniegu i lodzie ASR zatrzymuje oba koła, ale trwa to tylko chwilkę, wystarczy lekko nacisnąć gaz i jedno lub oba zaczynają się kręcić, kontrolka miga a samochód jak stał tak stoi :) Link Zgłoś