qropatwa 23.12.10, 14:12 Ależ paskudna i nawet Spec Z tego nie poprawi. Technicznie jest świetna ale czemu to tak wygląda... a szczytem jest już sedan z doklejonym na janusza tyłem. Łee Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Siela Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.bmwgroup.com 23.12.10, 16:35 Co ty człowieku gadasz! Z nowym zderzakiem wygląda bardzo dobrze! Link Zgłoś
Gość: jagu33 Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 16:57 Impreza w tym nadwoziu potrafi świetnie wyglądać: img545.imageshack.us/img545/2604/tumblrl6fnkrak5c1qzg3k3.jpg img98.imageshack.us/img98/9974/3666350303a178792ffb.jpg img5.imageshack.us/img5/3875/509967765060d2b4a152b.jpg Link Zgłoś
Gość: r Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 17:47 308 km w lanosie ??? wtf Link Zgłoś
Gość: mcezi79 Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.xdsl.centertel.pl 23.12.10, 19:35 @r To auto dla ludzi , którzy wiedza , że jest na świecie coś innego, dobrego, trwałego oprócz audi, bmw... Gwarantowane , że żaden ćwok nie będzie jeździł takim autem. Się nie wie co to Subaru? Żenada Podpowiem ci, niemiecki cud techniki porsche dostaje baty na torze i na ulicy pewnie też:) Ale komu ja to mówię, ćwoku nie odróżniasz Korei od Japonii??? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.zone3.bethere.co.uk 23.12.10, 21:27 Jagu, nigdy nie przepadalem za tym subaru ale to co pokazales calkiem calkiem nawet Link Zgłoś
Gość: mp Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.bait.pl / 172.17.3.* 24.12.10, 00:31 jagu, nie wiem jakie inne światła, felgi i ospojlerowanie by tam nie zamontować, ale to ciągle będzie Lanos. Tego nie da się naprawić, trzeba zaprojektować od poczatku. Link Zgłoś
Gość: cdn Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.bait.pl / 172.17.3.* 24.12.10, 00:47 mcezi79, piszesz o tym Lanosie, który na torze dostaje baty od japońskiego brata miśka, a na rajdowych asfaltach i szutrach dostawał notorycznie od żabojadów i M-Sportu. Sam Peter Solberg wypalił po rozstaniu z imprezą, że gdyby od 2005 miał inny samochód to regularnie stawałby na podium. A w cywilu wcale nie lepiej, rozpadające się po 10 tyś. km sprzęgła w foresterze dieslu. Wielkie Subaru się skończyło, zostali tylko fanboy'e. Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 80.50.134.* 24.12.10, 01:58 Hm no to jak notorycznie baty dostaje kto jest mistrzem Polski w rajdach w 2010 roku?? A jakim samochodem jeździ??Kajetanowicz w Subaru Imprezie;)A co do Forestera i jego sprzęgła to czy jest jakiś większy producent samochodów, który nie zaliczył większej bądź mniejszej wpadki.Z różnych raportów dotyczących bezawaryjności wynika, że auta Subaru są w czołówce. Link Zgłoś
Gość: vir Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.10, 08:48 Lanos spec C Link Zgłoś
Gość: E Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.xcc.pl 24.12.10, 09:04 Kazda Subarka od 10 lat jest stylistycznie gorsza od poprzedniej. Silniki 2.5 tez jakos nie blyszcza. Kiedy zobaczymy cos naprawde fajnego? Link Zgłoś
Gość: Akira Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.siedlce.vectranet.pl 24.12.10, 09:35 Ten samochód wygląda coraz lepiej. Wygląd nowego EVO przegonił parę miesięcy po premierze. Ciekawe jak to serią głupich artykułów możną zmanipulować opinie człowieka (na początku ktoś mi wmówił ze to "lanos"). Sedan tez jest niezły. Link Zgłoś
Gość: evopower Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 11:10 klasyczne a za razem kultowe imprezy skończyły się od kiedy przestali montowac wspaniałe zaturbione dwulitrówki czyli w 2007 na modelu GD :( Link Zgłoś
Gość: evopower Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 11:17 www.seriouswheels.com/pics-stuv/Subaru-Impreza-WRX-STi-Photography-by-Webb-Bland-Stalk-1024x768.jpg Link Zgłoś
Gość: gge Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 94.75.118.* 24.12.10, 11:17 Nowa impreza ma subtelną linię - porównania z lanosem są absurdalne. Do niej dochodzą drobne wulgarności w rodzaju tych nadkoli, które dają lekko irytujący kontrast. Z takich kontrastów buduje się jednak charakter samochodu. Stare imprezy też mają kontrowersyjny dizajn, ale jakie to ma znaczenie? Wyglądem się nie jeździ. Link Zgłoś
Gość: subarak Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.23.54.194.generacja.pl 24.12.10, 12:07 subaru i subtelna linia?! buhahaha... subaru pada na pysku już od wielu lat, ale skończyło się ostatecznie kiedy zostało przejęte przez toyotę. liczykrupki z toyki dokończą dzieła w ciągu najbliższych 2-3 lat i po tej legendarnej niedawno marce pozostanie tylko wspomnienie oraz kilka "ałt" zamiatających ogony i rywalizujące o miejsce z co słabszymi koreańcami. Link Zgłoś
Gość: mp Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.bait.pl / 172.17.3.* 24.12.10, 12:52 ASD, mistrzostwa polski, hahaha o czym ty gadasz człowieku, ktoś ze światowej czołówki tu przyjeżdza poza cyklem WRC ścigać się z naszymi mistrzami? Widziałeś ty kiedyś u nas żeby tu startowały samochody klasy A8 poza paroma prywatnymi z poprzedniej epoki? Link Zgłoś
Gość: QWERTY Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 80.50.134.* 24.12.10, 13:06 Jednym się podoba innym nie to normalne chyba , ale chyba wiadomo, że Impreze kupuję się dla walorów jezdnych a nie dla wyglądu.Raz w życiu miałem tą przyjemność przejechać się obecną wersją (niestety na prawym fotelu) i powiem, że mało mnie to obchodziło jak wygląda Impreza bo odczucia z jazdy były nie do opisania. Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 80.50.134.* 24.12.10, 13:20 NO to powiedz mi jak się ma WRC to cywilnej Imprezy?Bo raczej tam kształt karoserii tylko podobny.Druga sprawa co ma N grupowe Subaru do klasy A8?Jak ktoś pisze że notorycznie dostaje baty to mu tylko podałem przykład, że jednak dało się wygrać Subaru Impreza(nie WRC). Link Zgłoś
Gość: mp Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.bait.pl / 172.17.3.* 24.12.10, 14:42 ok, rozumiem że Subaru nie ma w klasie A8 samochodu, bo po ostanich "sukcesach" wycofali się z tej ligii i dlatego cię to nie interesuje. Ale jak już mówimy o cywilnych samochodach, to jak się ma cywilna impreza do N-grupowego samochodu? Przejechałbyś WRX-em z salonu 1/3 rajdu nie niszcząc połowy części na każdym OS-ie? Jak wytłumaczysz to, że Bouffier w Pugu 207 S2000 przez 2 lata objeżdżał wszystkie uturbione N-ki włączając w to naszych mistrzów w imprezach? Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 80.50.134.* 24.12.10, 15:20 Właśnie S2000 objechało N grupę to chyba nie jest nic dziwnego w ostatnich czasach..A ja się odnoszę do wypowiedzi @cdn dalej nie rozumiesz tego? Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.hiroshima.ocn.ne.jp 24.12.10, 15:45 widzialem dzisiaj, wyglada zejebiscie, pozdrawiam Link Zgłoś
ajwalec Re: Subaru Impreza WRX STI spec C 24.12.10, 15:57 jazda tego typu samochodem sprawia przyjemnosc tylko na torze , a nie na miescie lub typowych polskich drogach Link Zgłoś
Gość: mp Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.bait.pl / 172.17.3.* 24.12.10, 15:58 Oczywiście że rozumiem, wychodzi na to że subaru tak na prawdę nie ma mocnej pozycji w żadnych zawodach, w A8 nie istnieje a N-ki dostają lanie od S2000. Na osłodę pozostają tylko cyrkowe popisy Kena Blocka na lotnisku, a jak przychodzi do ścigania na poważnie, to Ken przestaje się wygłupiać i przesiada się do Forda, hehe, dobra, peace, czas na święta. Link Zgłoś
jackk3 Re: Subaru Impreza WRX STI spec C 24.12.10, 16:29 Mialem jazde testowa nowego 2011 (sedan choc to nie spec.c) auto jest dopracowane, jeszcze lepiej sie trzyma drogi, ma natomiast b. 'wygladzony' mapping (az sie prosi aby go zmienic na b. agresywny). A mam porownanie bo na codzien spec.b jezdze (US). STI to inna bajka. Niektorzy mowia tu o rajadach. Jakich rajdach? To jest auto na ulice! A jak ktos mieszka w klimacie gdzie lubi sypnac to jazda w/w to sama przyjemnosc. Link Zgłoś