qrakki999 26.10.05, 09:56 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2984960.html Jak można wsadzić na okładkę taki pasztet z wielkim latynoskim salinas:/ A fuujj pzdr Q Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 10:13 > Jak można wsadzić na okładkę taki pasztet z wielkim latynoskim salinas:/ wiesz co, ja to akurat tej przechlanej i zacpanej moss nie tknąl bym, nawet kijem. To jest dopiero chodząca kupa. U nas kazda wiejska dziewka ma taki ryj wiec nie wiem, co w niej oryginalnego. Jeszcze ma pomarszczony bok pod pacha ;) Odpowiedz Link
typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:01 to ze polowa latynosek wyglada podobnie to nie powod by ich nie "trachac" ;)) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:04 Nie dziękuje - "trachanie" niskoskanalizowanych tłuściochów nie jest moim marzeniem:/ Q Odpowiedz Link
typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:12 oj tam marzenia od razu. Tu je zycie panie. Chcialbys Marka Levinsona ale musisz sie zadowolic NADem. Chcialbys Kate Moss ale musisz niestety zadowolic sie JLo. To niestety smutna prawda Odpowiedz Link
qrakki999 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:47 Piekne audiofilskie porównanie - zobrzydziłeś mi właśnie NADa buhahahha Q Odpowiedz Link
typson Re: A fuujj:/ 27.10.05, 01:22 ja tam patyczakow nie lubie. Obiekt musi posiadac elegancko zarysowana talie, przyzwoity cyc i kawalek dupy. Taki juz prostak ze mnie :D Odpowiedz Link
qrakki999 Re: A fuujj:/ 28.10.05, 08:33 okej, okej ale nie wielkie latynowskie salinas i jeszcze do tego z napuszonym wyrazem twarzy:/ Nie lubię jej tak samo jak Olafa Lubaszenki buhahahahahahhaha Q Odpowiedz Link
plawski Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 13:08 putfile.com/pic.php?pic=10/30006063062.jpg&s=x10 Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 16:31 Też latynoska uroda ale jakże inna. I pewnie tyłka nie ma jak Renata Beger. Ładna Q Odpowiedz Link
typson Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 16:58 jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK! (nie spodobalaby Ci sie) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 18:20 A skąd wiesz? Coprawda nie lubię wielkiego dupska Dżej Loł ale nie znaczy to, że jestem fanem patyczaków. A zresztą co za różnica - włoszka czy latynoska - jest po prostu z twarzy dużo ładniejsza niż królowa latinopopu. pzdr Q Odpowiedz Link
typson Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 18:24 Monica Bellucci www.imdb.com/name/nm0000899/ filmow nie ogladasz? :D Odpowiedz Link
typson Re: A jak ktoś woli bardziej filigranowe..... 28.10.05, 18:52 widze duzy progres z obcinaniem url-i ;) Odpowiedz Link
plawski Re: A jak ktoś woli bardziej filigranowe..... 28.10.05, 18:53 typson napisał: > widze duzy progres z obcinaniem url-i ;) Nie mówiąc dzieki komu.... ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:03 typson napisał: > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK! (nie > spodobalaby Ci sie) hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :] Odpowiedz Link
plawski Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:08 kszyrztow napisał: > typson napisał: > > > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK! (nie > > spodobalaby Ci sie) > > hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :] Niooom ;) Przecie trza pogadać, czy chciałoby siem jedździć, no nie :) ? > Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:14 plawski napisał: > kszyrztow napisał: > > > typson napisał: > > > > > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK > ! (nie > > > spodobalaby Ci sie) > > > > hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :] > > Niooom ;) Przecie trza pogadać, czy chciałoby siem jedździć, no nie :) ? Na monice belucci też by pośmigał, chociaż ona juz chyba starszawsza pani, jak to się mówi "mature" (czyli conajmniej średnie pomaturalne ma) ;) Odpowiedz Link
plawski Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:19 kszyrztow napisał: > plawski napisał: > > > kszyrztow napisał: > > > > > typson napisał: > > > > > > > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe > ma OK > > ! (nie > > > > spodobalaby Ci sie) > > > > > > hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :] > > > > Niooom ;) Przecie trza pogadać, czy chciałoby siem jedździć, no nie :) ? > > Na monice belucci też by pośmigał, chociaż ona juz chyba starszawsza pani, jak > to się mówi "mature" (czyli conajmniej średnie pomaturalne ma) ;) Może nic juz nie będę pisał coby obecna pewnikiem na tym forum płeć piękna się nie oburzyła,.... ale panią belucci to bym jeszcze dobrze przeegzaminował... Ona stara jeszcze nie jest ;) Tan klimat po prostu very szybko dojrzewa.. > > Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:02 czy Jeniffer Lopez jest córką Szybkiego Lopeza? Odpowiedz Link
typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:03 moze żoną? Tez nad tym myslalem. Moze ktos zapoda jakas historie z Szybkim Lopezem? Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:20 w trakcie numerku panienka prosi klienta- "słuchaj, jak tylko skończysz i będziesz wyciągał sprzęta, to natychmiast szybciutko włóż mi tam palec, żeby się Szybki Lopez nie podłączył" no i facet po szczytowaniu błyskawicznym ruchem wyciągnął ptaka, wycelował i kolejnym błyskawicznym ruchem wsadził palec........ Szybkiemu Lopezowi w dupe... Odpowiedz Link
bisnesmen Re: A fuujj:/ 26.10.05, 18:48 Szybki Lopez obraca piękną Juanitę, gdy nagle słychać pukanie do drzwi. -Uciekaj, to mój mąż! Krzyczy piękna Juanita, a Szybki Lopez jednym susem wyskakuje przez balkon. Juanita zarzuca szlafrok, otwiera drzwi, a tam... -To ja, Szybki Lopez, zapomniałem spodni. Odpowiedz Link
franek-b zgadzam sie z Wami:-) 28.10.05, 13:15 > Jak można wsadzić na okładkę taki pasztet z wielkim latynoskim salinas:/ > > A fuujj popieram, dodatkowo, nie wiadomo co ona ma jeszcze nie zoperowanego... wystarczy popatrzec na jej filmy sprzed 10 lat. tam to jest latynoski pasztet, do tego z dupskiem jak szafa 3-y drzwiowa. inna kwestia, ze te wszystki moss itp, ktore bywaly tam wczesniej to jakies pasztety tylko na maksa wychudzone. Odpowiedz Link
kszyrztow Re: zgadzam sie z Wami:-) 28.10.05, 19:08 a ja bym ją tam chętnie puknął - a jakże. Potem rozkochał w sobie a później przytulił... jej pieniądze! :) Kolejność nieprzypadkowa ;) Odpowiedz Link