26.10.05, 09:56
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2984960.html
Jak można wsadzić na okładkę taki pasztet z wielkim latynoskim salinas:/

A fuujj
pzdr
Q
Obserwuj wątek
    • typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 10:13
      > Jak można wsadzić na okładkę taki pasztet z wielkim latynoskim salinas:/

wiesz co, ja to akurat tej przechlanej i zacpanej moss nie tknąl bym, nawet
      kijem. To jest dopiero chodząca kupa. U nas kazda wiejska dziewka ma taki ryj
      wiec nie wiem, co w niej oryginalnego. Jeszcze ma pomarszczony bok pod pacha ;)
      • qrakki999 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:00
        a fujj 2:/
        ale qrna żeby Lopez na okładkę?

Q
        • typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:01
          to ze polowa latynosek wyglada podobnie to nie powod by ich nie "trachac" ;))
          • qrakki999 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:04
            Nie dziękuje - "trachanie" niskoskanalizowanych tłuściochów nie jest moim
            marzeniem:/

Q
            • typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:12
              oj tam marzenia od razu. Tu je zycie panie. Chcialbys Marka Levinsona ale musisz
              sie zadowolic NADem. Chcialbys Kate Moss ale musisz niestety zadowolic sie JLo.
              To niestety smutna prawda
              • qrakki999 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:47
                Piekne audiofilskie porównanie - zobrzydziłeś mi właśnie NADa buhahahha
                Q
                • typson Re: A fuujj:/ 27.10.05, 01:22
                  ja tam patyczakow nie lubie. Obiekt musi posiadac elegancko zarysowana talie,
                  przyzwoity cyc i kawalek dupy. Taki juz prostak ze mnie :D
                  • qrakki999 Re: A fuujj:/ 28.10.05, 08:33
                    okej, okej ale nie wielkie latynowskie salinas i jeszcze do tego z napuszonym
                    wyrazem twarzy:/
                    Nie lubię jej tak samo jak Olafa Lubaszenki buhahahahahahhaha
                    Q
                    • plawski Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 13:07
                      tinyurl.com/9thdd
                      • plawski Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 13:08
                        putfile.com/pic.php?pic=10/30006063062.jpg&s=x10
                        • qrakki999 Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 16:31
                          Też latynoska uroda ale jakże inna. I pewnie tyłka nie ma jak Renata Beger.
                          Ładna
                          Q
                          • typson Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 16:58
                            jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK! (nie
                            spodobalaby Ci sie)
                            • qrakki999 Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 18:20
                              A skąd wiesz? Coprawda nie lubię wielkiego dupska Dżej Loł ale nie znaczy to,
                              że jestem fanem patyczaków.
                              A zresztą co za różnica - włoszka czy latynoska - jest po prostu z twarzy dużo
                              ładniejsza niż królowa latinopopu.

pzdr
                              Q
                              • typson Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 18:24
                                Monica Bellucci

www.imdb.com/name/nm0000899/
                                filmow nie ogladasz? :D
                                • plawski A jak ktoś woli bardziej filigranowe..... 28.10.05, 18:49
                                  tiny.pl/q36b
                                  • typson Re: A jak ktoś woli bardziej filigranowe..... 28.10.05, 18:52
                                    widze duzy progres z obcinaniem url-i ;)
                                    • plawski Re: A jak ktoś woli bardziej filigranowe..... 28.10.05, 18:53
                                      typson napisał:

> widze duzy progres z obcinaniem url-i ;)

Nie mówiąc dzieki komu.... ;)
                            • kszyrztow Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:03
                              typson napisał:

> jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK! (nie
                              > spodobalaby Ci sie)

hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :]
                              • plawski Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:08
                                kszyrztow napisał:

> typson napisał:
                                >
                                > > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK! (nie
                                > > spodobalaby Ci sie)
                                >
                                > hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :]

Niooom ;) Przecie trza pogadać, czy chciałoby siem jedździć, no nie :) ?
                                >
                                • kszyrztow Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:14
                                  plawski napisał:

> kszyrztow napisał:
                                  >
                                  > > typson napisał:
                                  > >
                                  > > > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe ma OK
                                  > ! (nie
                                  > > > spodobalaby Ci sie)
                                  > >
                                  > > hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :]
                                  >
                                  > Niooom ;) Przecie trza pogadać, czy chciałoby siem jedździć, no nie :) ?

Na monice belucci też by pośmigał, chociaż ona juz chyba starszawsza pani, jak
                                  to się mówi "mature" (czyli conajmniej średnie pomaturalne ma) ;)
                                  • plawski Re: Moja Propozycja na Okładkę: 28.10.05, 19:19
                                    kszyrztow napisał:

> plawski napisał:
                                    >
                                    > > kszyrztow napisał:
                                    > >
                                    > > > typson napisał:
                                    > > >
                                    > > > > jest Włoszką i raczej nie ma nic wspolnego z latynosami. Dupe
                                    > ma OK
                                    > > ! (nie
                                    > > > > spodobalaby Ci sie)
                                    > > >
                                    > > > hehe, tu taka fajna dyskusja auto-moto, a ja przegapiłem :]
                                    > >
                                    > > Niooom ;) Przecie trza pogadać, czy chciałoby siem jedździć, no nie :) ?
                                    >
                                    > Na monice belucci też by pośmigał, chociaż ona juz chyba starszawsza pani,
                                    jak
                                    > to się mówi "mature" (czyli conajmniej średnie pomaturalne ma) ;)

Może nic juz nie będę pisał coby obecna pewnikiem na tym forum płeć piękna się
                                    nie oburzyła,.... ale panią belucci to bym jeszcze dobrze przeegzaminował...
                                    Ona stara jeszcze nie jest ;) Tan klimat po prostu very szybko dojrzewa..
                                    >
                                    >
        • mrzagi01 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:02
          czy Jeniffer Lopez jest córką Szybkiego Lopeza?
          • typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:03
            moze żoną? Tez nad tym myslalem.

Moze ktos zapoda jakas historie z Szybkim Lopezem?
            • mrzagi01 Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:20
              w trakcie numerku panienka prosi klienta- "słuchaj, jak tylko skończysz i
              będziesz wyciągał sprzęta, to natychmiast szybciutko włóż mi tam palec, żeby
              się Szybki Lopez nie podłączył"
              no i facet po szczytowaniu błyskawicznym ruchem wyciągnął ptaka, wycelował i
              kolejnym błyskawicznym ruchem wsadził palec........ Szybkiemu Lopezowi w dupe...
              • typson Re: A fuujj:/ 26.10.05, 11:46
                tak, to z pewnoscia jest corka Sz. L. ;-)))
            • bisnesmen Re: A fuujj:/ 26.10.05, 18:48
              Szybki Lopez obraca piękną Juanitę, gdy nagle słychać pukanie do drzwi.
              -Uciekaj, to mój mąż!
              Krzyczy piękna Juanita, a Szybki Lopez jednym susem wyskakuje przez balkon.
              Juanita zarzuca szlafrok, otwiera drzwi, a tam...
              -To ja, Szybki Lopez, zapomniałem spodni.
              • typson Re: A fuujj:/ 27.10.05, 01:20
                hehe
    • franek-b zgadzam sie z Wami:-) 28.10.05, 13:15
      > Jak można wsadzić na okładkę taki pasztet z wielkim latynoskim salinas:/
      >
      > A fuujj

popieram, dodatkowo, nie wiadomo co ona ma jeszcze nie zoperowanego...
      wystarczy popatrzec na jej filmy sprzed 10 lat. tam to jest latynoski pasztet,
      do tego z dupskiem jak szafa 3-y drzwiowa.
      inna kwestia, ze te wszystki moss itp, ktore bywaly tam wczesniej to jakies
      pasztety tylko na maksa wychudzone.
      • kszyrztow Re: zgadzam sie z Wami:-) 28.10.05, 19:08
        a ja bym ją tam chętnie puknął - a jakże. Potem rozkochał w sobie a później
        przytulił... jej pieniądze! :)
        Kolejność nieprzypadkowa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka