Dodaj do ulubionych

Nowa Kia Rio

IP: 80.72.38.* 13.01.11, 08:48
WTF???
Obserwuj wątek
    • Gość: tuy Re: Nowa Kia Rio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 08:51
      Emocje......
    • Gość: szkolenia Re: Nowa Kia Rio IP: *.acn.waw.pl 13.01.11, 10:07
      w realu bedzie badziew
    • Gość: Gosc Re: Nowa Kia Rio IP: 6.8.7.* / 10.41.60.* 13.01.11, 10:53
      juz ceed wyglada niczego sobie, do tego ta gwarancja... powoli rosnie konkurent skodzie, ktory wg. mnie ma szanse ja przescignac.
    • Gość: PZ Re: Nowa Kia Rio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:02
      szkoda tylko, ze o sedanie cisza, a na krążących w sieci spyshotach wygląda duzo lepiej niz ten zwykły hb
    • Gość: mk Re: Nowa Kia Rio IP: 77.236.25.* 13.01.11, 12:44
      Ciekawe czy będzie tak doskonała jak obecna:p
    • Gość: dor Re: Nowa Kia Rio IP: *.centertel.pl 13.01.11, 16:40
      Kolejny hatch w ofercie? Rio w wersji obecnej jest też małym sedanem. Hatch i sedan słabo się sprzedawały, gdy urodził się hatch CEED i hatch Venga. Po co kolejny hatch? RIO obecne w sedanie jest ciekawsze i praktyczniejsze niż RIO hach. A może to ściema......... i z fabryki wyjedzie najpierw ładny mały sedan Scheyera, segment niżej niż OPTIMA. Lub coupe. Właśnie małego sedana lub coupe brakuje w ich ofercie
    • Gość: Arek Re: Nowa Kia Rio IP: 89.174.13.* 14.01.11, 11:58
      @dor
      Venga i Ceed to produkty na Europę, Rio to produkt globalny.
    • Gość: dimitr Re: Nowa Kia Rio IP: *.raciborz.vectranet.pl 15.01.11, 18:34
      Większość z prezentowanych modeli Kii nie wejdzie do sprzedaży, według mnie są za bardzo kontrowersyjne, ostatnio dosyć fajnie wyszedł im Sportage ale to co teraz prezentują to raczej samochody przekombinowane, nie prościej zrobić coś co się podoba klientom, może i Volkswagen nie robi samochodów z kosmosu ale po co jeżeli sprzedaż ciągle idzie w górę, a przy pojawieniu się nowej Jetty jeszcze będzie większy wzrost

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka