Dodaj do ulubionych

Rolls-Royce wjeżdża do Polski

• Gość: gazownik Re: Rolls-Royce wjeżdża do Polski IP: *.telia.com 15.01.11, 14:53
      A bedzie kombiak z lpg ? :-D
    • Gość: ss Re: Rolls-Royce wjeżdża do Polski IP: 81.219.222.* 15.01.11, 16:21
      W końcu! Już miałem brac walizkę dolców i jechać na Wyspy po zakup LHD
    • Gość: Cody Re: Rolls-Royce wjeżdża do Polski IP: *.8-21-96.mc.videotron.ca 15.01.11, 18:19
      Nawet gdybym mial ten milion na Rollsa, to bym czegos takiego nie kupil.

Tak sie zastanawiam, co kieruje ludzmi ktorzy kupuja Rollsy? No moze poza naftowymi szejkami, nowymi ruskimi, "gwiazdami" tabloidow i krolowa angielska, bo to wiadomo.

Komfort? to dlaczego nie kupic salonki, ktora po drobnych zmianach bedzie o niebo bardziej komfortowa. Osiagi? a kto chce szybko jezdzic Rollsem... niezawodnosc? Kto z bogatych tego swiata by sie tym przejmowal. Przeciez nie zrobia nim 500 tys. km. Uroda? Jasne, to kwestia gustu, ale moim zdaniem znajdzie sie niejeden ladnieszy samochod, a do tego za duzo mniejsze pieniadze. Przeciez nie zrobia nim 500 tys. km. Wiec po co?

Mam sasiadow, niebiednych, bo maja w garazu Porsche Carrera GT oraz dwa Can-am'y Spider, ale na codzien gosc jezdzi Mercedesem ML320, zona Volvo C30 a corka Saturnem Vue ( amerykanski Opel Antara). Musze ich kiedys zapytac, czy kupiliby sobie takiego Rollsa i dlaczego nie :P
    • Gość: @Cody Re: Rolls-Royce wjeżdża do Polski IP: *.187.236.198.ip.abpl.pl 15.01.11, 19:42
      ja na Twoim miejscu zakrecilbym sie kolo corki, chodzby po to zeby sie carrera gt przejechac xD
    • Gość: Wombat Re: Rolls-Royce wjeżdża do Polski IP: 94.75.121.* 16.01.11, 19:04
      Krytykanctwo już się zaczęło, zaraz zaczną się odpowiedzi typu "krytykujesz bo cię nie stać" i będzie - jak zawsze - pyskówka... Oj dzieci, dzieci...

A wracając do tematu - RR to jest pewien symbol, i dla tego właśnie symbolu się go kupuje. A mi bardziej podoba się mniejszy Ghost od większego Phantoma... Jakiś taki zgrabniejszy wg mnie.
    • Gość: desti Re: Rolls-Royce wjeżdża do Polski IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 14:33
      kupię tyle że zabytkowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka