Dodaj do ulubionych

Wiosenna premiera Audi A6

• Gość: ha ha ha ! Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 16:53
      "kur... co za peda "

Odezwał się właściwy odbiorca

1 CHAM
      2 PROSTAK
      3 BURAK
    • Gość: a do tego Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 16:54
      pewnie
      . . nowobogacki dres, co 3 pasy zakłąda jak na bazar w sobotę jedzie
    • Gość: Czujny Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 16:13
      CZTERY ZERA DLA FRAJERA......... 0000 - BURACKI SYMBOL
    • Gość: Czujny Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 16:20
      Dla kogo jest to audi w końcu. Normalny człowiek jak chce coś do jeżdżenia, to kupi sobie passata, octavię, czy superba.

Jak chce coś klasy premium (naprawdę PREMIUM) to kupi sobie jakiegoś mercedesa czy bmw m5 czy m7.

Z audi jest coś nie tak. a8 to nadmuchane a6, a a6 to nadmuchane a4. A4 to nie wiem czy nie należałoby określać mianem klasy compact jak np octavię i de facto to wszystko jest oparte na golfie.

Mercedes jest taki szlachetny i od zawsze jest premium, a audi coraz bardziej przypomina (w guście, stylu itp) dreswagon czy inny buracko-wiejski srodek transportu.

Osobiście gdybym potrzebował limuzyny na pokaz to pomyślałbym o jakimś mercedesie klasy c lub bmw m5.

• Gość: Czujny Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 16:23
      cd..

jest jeszcze prawdziwe PREMIUM

czyli jakieś jaguary czy np volvo wersji 60 czy 80. Przynajmniej te samochody wyglądają na klasę premium a nie na festyniarski dreswagon.
    • Gość: DJ JP Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.cdma.centertel.pl 17.03.11, 22:51
      audi dla frajerów, bmw dla ciot, merc dla impotentów, volkswagon dla biedaków, wychodzi na to, ze każdy użytkownik nieważne jakiego niemca ma, to od ch... pan i sku........ pozdrawiam was czarnuchy, elo elo rasta japa!!!!
    • johnny-kalesony Wiosenna premiera Audi A6 18.03.11, 15:50
      Raczej - "Święto Dresa" niż "Święto Wiosny". Jakoś Strawiński nie bardzo wydaje mi się być komplementarny z wizerunkiem tej marki ...
    • Gość: Autor Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 16:07
      @Czujny, ale farmazony piszesz... audi jest dla każdego, kto sobie je kupi... podejrzewam, że co najwyżej parę razy dziennie widzisz auta klasy premium w reklamach w telewizji, czasami jak się uda to przy którymś postoisz...

co to za zestawienie mercedesa klasy C i bmw m5? jeden kosztuje 150 tys. drugi kosztuje 450 tys...? tak, kup sobie Jaguara...

na prawdę uważasz, ze osoby kupujące audi, bmw, mercedesy po 150-250 tys. oczekują od nich wielkiego PREMIUM? korony y szlacheckiego tytułu w standardzie? to są normalne użytkowe wozidła do codziennej jazdy, które rocznie robią po dziesiąty tysięcy kilometrów po dziurawych drogach...
    • Gość: Gość Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 16:45
      Piękny samochód, mam nadzieję że za jakieś 4 lata będzie mnie stać na jeden z tych które właśnie się zaczynają sprzedawać na Zachodzie.
      Postaram się bardzo.
    • Gość: admin Wiosenna premiera Audi A6 IP: 80.50.155.* 18.03.11, 17:45
      dobrze, że są djody. Nie trzeba ich kupować na alegro.
    • Gość: gosc Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.centertel.pl 18.03.11, 18:26
      Zeby autko moglo jezdzic musi miec cztery kolka he.Audi fajne chociaz poprzedniczka bardziej mi sie podoba.Dobrze ze audi wprowadzilo diody to na allegro maja czym handlowac.Diody na kilometry dla wszystkich.
    • popijajac_piwo Wiosenna premiera Audi A6 18.03.11, 19:53
      Dajcie znać jak będzie Allroad. Sedana możecie sobie na ścianie powiesić.
    • Gość: leasingodawca Wiosenna premiera Audi A6 IP: 89.126.45.* 18.03.11, 20:27
      No to od poniedzialku leasingobiorcy maja kolejna zabawke (po X5, X6, ostatnio X3 i nowej 5-tce) do ktorej ustawiac sie beda w kolejce. A i tak po roku, gora dwoch, wiecej niz polowa skonczy tak samo, he he. Lanserzy-golodupcy.
    • Gość: abra Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.swidnica.mm.pl 18.03.11, 22:00
      Tak obserwuję najnowsze trendy i widzę, że w ogóle dali sobie spokój ze zderzakami. W sumie po co psuć taką piękną linię, a że najmniejsza stłuczka skończy się masakrą tak pięknie skrojonego przodu - kto by się nad tym zastanawiał.. Typowy dla dzisiejszych czasów przerost formy nad funkcjonalnością.
    • Gość: Kuba Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.mielec.mm.pl 18.03.11, 22:06
      STAL MIELEC!!!!!
    • Gość: takiego Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.kielce.vectranet.pl 19.03.11, 02:38
      Połowa z komentujących ma tak nasrane w tych tępych łbach, że brak słów. Żal Wam dupy ściska co?

• Gość: Tomek Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.static.sitel.net.pl 19.03.11, 07:11
      Zamiast podziwiać nowy model marki, która od początku tworzy historię motoryzacji to zawsze jak to w naszym ukochanym kraju znajduje się grono zakompleksionych pseudoznawców, złotoustych oratorów chamstwa polączonego z elokwentnym wykorzystaniem łaciny kuchennej i sobie anonimowo ulży lecząc własne kompleksy i marazm swojej żałosnej egzystencji, mając głęboką nadzieję, że ich błyskotliwa wypowiedź poruszy i sprowokuje do dalszej jakże "inteligentnej" dyskusji.
    • Gość: Tomek Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.static.sitel.net.pl 19.03.11, 07:12
      No cóż tylko pogratulować, nawet w temacie nowego modelu samochodu macie "coś głębokiego" do powiedzenia. Jednakże ja debil w garniturze w 3 paski ogolony na łyso musze jeździć poprzednim modele tego obskurnego" A6 i przyznam się z bólem mojego kamiennego serca, że chętnie sobie kupię nowy model. Muszę tylko zwiększyć uprawy buraków sprzedać więcej żeby mi tez na kalosze do niego kupić, a wy jakże ucieszeni pseudoznawcy motoryzacji będziecie się cieszyć przy piwku i dalej puszczać błyskotliwe komentarze. Ważne że z opieki społ. kasa leci w końcu sam jestem sobie winien, bo również dzieki mnie dostajecie co miesiąc kase :)
    • Gość: ola Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.11, 07:50
      Rozumiem że w Polsce audi kojarzy się z karkami, dresami itd. Na szczęście pomieszkuję w Niemczech a niedługo wyprowadzam się tam na stałe, więc z przyjemnością kupuję to audi (waham się jeszcze między nim a bmw x3) i czuję się absolutnie szczęśliwa ,że nikt tam nie będzie wyśmiewał mnie od wieśniar bo jeżdżę takim właśnie autem.
    • Gość: motorized Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.ingram.com.pl 19.03.11, 08:37
      Pod względem stylistyki wszystkie Audi wyglądaj tak samo stonowanie, jednak mimo wszystko są to ciekawe samochody. Bardziej podobają mi się niż nowe BMW.

• denominator Wiosenna premiera Audi A6 19.03.11, 08:58
      @ gizmo :))
      Nie zwracaj się , proszę, do @d w tak wyszukany sposób; on nie ma pojęcia, o co go pytasz
    • Gość: Teedy Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.11, 10:26
      Najlepsze było AUDI 80 -B4 1,9TDI na polskie drogi i zarobki ,ta A8 jest super,ale po co komu takie wielkie auto w polsce?
    • Gość: Gość Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.11, 19:24
      Dzis widzałam to audi wozil sie nim po krakowie przstoiny brunet jechałam tak na równi z nim pozdrowienia dla niego i nie pal więcej tego skreta a jeszcze iedno czarne jest ładniejsze.Malwi
    • Gość: Gość: Michał Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.230.90.145.rzeszow.mm.pl 20.03.11, 21:32
      Nie wiem jakim cudem widziałas te Audice skoro jej premiera jest jutro.
    • Gość: gosc Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 22:04
      nie wiem jaki jest sens co pol roku prezentowac nowy samochod z tego samego moedlu, ktrory roznie sie jednym malo znaczacym elementem. A pozniej wez sie dogadaj z kims o ktory model Ci chpdzi, tez przed liftem po lifice, przed pierwszym liftem ale pod drugim itd itd, bez sensu, albo robia calkiem nowy samochod raz na 5 lat, albo nic nie robia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka