Gość: parkingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 17:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bart Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.zone2.bethere.co.uk 15.03.11, 17:34 Czym sie tu egzaltowac ? Link Zgłoś
Gość: CZTERY Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 17:36 ZERA DLA FRAJERA Link Zgłoś
Gość: O O O O Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 17:38 Auto Upośledzonych Dresików Impotentów. Światowy symbol buractwa, prostactwa i wsi - wieśvagen T D I Link Zgłoś
Gość: lolx2 Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.icpnet.pl 15.03.11, 17:45 Ale przeżywacie tego newsa... Dajcie zarobić moto.pl, bo inaczej koniec z ukochanym motodziennikiem. ;) Grzecznie czytać, a jeżeli nie to nie wchodzić do tematów o tym Audi, aby się niepotrzebnie nie denerwować ;p pozdro ;) Link Zgłoś
Gość: USA2011 Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 18:57 Nie wiem czym tu się zachwycać. Kolejne nudne do bólu ołdi, jak cała reszta ołdi. Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 19:06 Widze, ze zlot posiadaczy aut azjatyckich. Komplek marek premium w wuposazeniu standardowym. Link Zgłoś
Gość: d Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.acn.waw.pl 15.03.11, 19:14 stać was na to cacko frajerzy? Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 19:51 @d a czy twój byt określa posiadanie? Link Zgłoś
Gość: hh Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 20:03 po 3 miescie jezdzi takie jedno na pewno juz od 3tyg Link Zgłoś
Gość: Rrrob Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.11, 20:58 Jak sie Wam Audi nie podoba, to po co czytacie artykuly o Audi? Niech sobie czytaja Ci, ktorzy sa nimi zainteresowani, bo i tacy tez sa. O gustach sie ponoc nie dyskutuje. A jezeli macie choc odrobine inteligencji, to chyba powinniscie to zrozumiec. A jezeli tego nie rozumiecie, to sami jestescie buraki. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 21:37 Uwielbiam te komentarze ludzi, których nie interesuje temat, ale muszą wejść, żeby to powiedzieć. Jak macie za dużo czasu to znajdźcie sobie jakieś zajęcie a nie spamujecie. Audiolka fajna, a pewnie większość z zazdrości będzie pisała, że ich fabia lepsza... masakryczni jesteście ludzie. Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 22:29 Przeciętna nudny wóz. Mam okazję często jechać jako pasażer A8 ostatniej generacji wersja long 4.0 diesel. Żadna rewelacja jak za około 400 tysi. Długie, szerokie i nic więcej. Uważam że dobry kompakt z mocnym silnikiem i dobrym prowadzeniem to pewien optymalny standard,wszystko powyżej za 2,3,4,6 x większą kasę to pic na wodę i kasa w błoto. Wiem co mówię. Gadżety, pierdoły itp. są dla dzieci albo dużych dzieci - auto do jechania w dobrych parametrach i osiągach może być zdecydowanie tańsze i mniejsze niż takie A6. Nieważne że nowe, poprzednie A6, 3.0 TDi tez znam i tez żadna rewelacja Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 15.03.11, 22:38 Moim zdaniem powinni zrezygnować z nazwy A6 i A8, a zamiast tego wprowadzić, bardziej oddające sens, A4, A4 XL, A4 XXL i A4 XXXL ;) Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.aster.pl 16.03.11, 08:32 nic nadzwyczajnego, jak zawsze Link Zgłoś
Gość: OdCebuliSięQli Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.static.tkt-net.pl 16.03.11, 08:43 do Dżordża: to w Pekinie na pola ryżowe takim Audi sie pracowników dowozi? Wydawałoby się, ze tam zwykli, szarzy ludzie mają tak przerąbane.. Link Zgłoś
Gość: Majo Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.11, 09:08 @dżordż No to wy***** po pande... Link Zgłoś
Gość: ;; Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.multimo.pl 16.03.11, 10:15 to auto jest fantastyczne w przeciwieństwie do starego!!! nowe bmw 5 też jest super ale jakoś tym razem mercedes do mnie nie przemawia... Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 10:52 ja chcę takie felgi!!! jaki to wzór? Link Zgłoś
Gość: kur... co za peda Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.cdma.centertel.pl 16.03.11, 11:34 biedota wypier... na pekasy i gimbusy, nie stac was ciotki to won do tramwaju, jeb... trole internetowe, won po puszki sztajnerzy!!! Link Zgłoś
socio1981 Re: Wiosenna premiera Audi A6 16.03.11, 12:16 Nie za bardzo rozumiem jak taki samochód może się NIE PODOBAĆ? Czego mu brakuje? Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.wasko.pl 16.03.11, 13:42 Dżordż@ Silnik 4.0TDI już dawno temu (w czasach poprzedniej generacji A8) został zastąpiony poprawionym 4.2 TDI. No ale z pewnościa, to najnowsze, którym masz często okazje jezdzić poza faktem posiadania nieprodukowanego od lat silnika jest wypasione. Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: 195.187.143.* 16.03.11, 13:57 Brakuje mu niskiej ceny, za która mogliby go kupić Ci co piszą o nim źle ;) Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 14:15 oczywiście leję na szczekaczy którzy tutaj coś się do mnie pultają. W przeciwienstwie do was pryszczate gimnazjalisty mnie stać i mam porzadne auto klasy mniejszej i dalej podtrzymuje że A6 i A8 to taka.. wioska. 4.0 czy 4.2 rzeczywiście sedno sprawy - uwielbiam jak ktos się czepia szczegółu jakby o sprawie przesądzał. Link Zgłoś
Gość: Kama Wiosenna premiera Audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 15:16 Genialne auto! Zdecydowanie najlepsza ze wszystkich generacji! www.AudiTIMES.PL Link Zgłoś